- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.521
canım bende bebeğin tutunma sorunu var anladığım kadarıyla. benim doktorum kimyasal gebelikleri hamilelikten saymıyordu. ona göre hamilelik oluşması için kesenin ve içindeki bebeğin oluşması gerekiyor. progesteron falan kullandım bir ara ama o bebek düşecekse düşüyor. bunu hiç bir şey engelleyemiyor malesef. hatalı bir oluşumu vücut kendiliğinden atıyor. zor bir dönem biliyorum ben çok araştırdım. bazı doktorlar kimyasaldan sonra iki ay bekleyin diyor bazıları hiç gerek yok çalışmalara devam diyor. kendini rahat bırak. bebeğin yakın zamanda seninle olacak.
arha,ben önce araştırmamı yaptırsam acaba sebebi için sonra mı çalışsak sence
mahrum vardı eski topikte olımbera avatarındaki bebek aynıda aynı kişimisiniz?
orlic canım ovulasyon testi yapabilene güsel bişey ben düzgün yapmadım ama bi çok arkadaş memnun kaldı.
tabi bu sadece yumurtlamadan bi gün öncesini gösteriyor.kaç günde bir adet oluyorsan ona göre başlıyorsun.yumurtlamadan önceki gün aynı gebelik testi gibi
koyu çift çizgi gösteriyor.fiyatı 22tl gibi bişeydi şimdi kaç bilmiorum.bizimkinin markası labaquick ti.
arhacım parayı annen ödesin sende eline geçtikçe ona verirsin bencede kocana duyurma.
erkekler böle şeyleri duyurmayı pek sevmiyor.
ya canım ben gıttı gıdıyorda baktım ama daha once netten hıc alısverıs yapmadım guvenlımı o sıte acaba sahte urun falanmı acaba da dıye dusunuyorum...bana nerden aldıgını soyleyebılırmısın o kullandıgınız markayı herkez soyluyor ıcınde kaç tane oluyor yada kac tane olması lazım daha once hıc kullanmadım kullananıda tanımıyorum sızlerden baska soramıyorum yardımcı olabılırmısın yarın sıparıs vermek ıstıyorum
ya canım ben gıttı gıdıyorda baktım ama daha once netten hıc alısverıs yapmadım guvenlımı o sıte acaba sahte urun falanmı acaba da dıye dusunuyorum...bana nerden aldıgını soyleyebılırmısın o kullandıgınız markayı herkez soyluyor ıcınde kaç tane oluyor yada kac tane olması lazım daha once hıc kullanmadım kullananıda tanımıyorum sızlerden baska soramıyorum yardımcı olabılırmısın yarın sıparıs vermek ıstıyorum
gg den alabilirsin cnm ben ordan almıştım jel tükrükle ovulasyon ve idrarla ovulasyon en mantıklısı ve kullanılabilirliği olan labguick idrarla ovulasyon testi...
canım site gayet güvenli ve hızlı ben aldım bi sorun yaşamadım ayrıca başka şeylerde alıyorum ordan.kafana takılanı satıcıya soruyorsun hemen cevap geliyor.hemde hızlı geliyor.ürün güzel tabi eğer dikkatli yaparsan.ben pek dikkate almadan yaptım orda yazılanları tam net çizgi göremedim ama son testimde yakalamıştım.
4saat idrar tutacaksın sabah idrarınla yapmaayacaksın vs.zaten içinde yazıyor.ayrıca yanında 6 adet gebelik testi var zaten eczaneden alsan o paraya ancak gebelik testi alırsın.
ürünü ne pazarladım ama sanki ben satıyorumneyse bak ben bu konuda bi topikte açmıştım orayada yazan bikaç arkadaş olmuş memnun kalan
ve orda link var bakabilirsin.buraya koymuyorum çünkü yasakmış
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...syon-testi-kullanananlar-yardim-lutfennn.html
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok canım sıkkınnn bnm eşimle tartışcam gelince sonunu çok hayırlı görmüyorum ...acaba diyorum tüp bebek yaptırsamda öyle mi bıraksam adamı masrafları yüklesem hem iki çocuğa iyi nafaka alırımmm....oyyyyyyhhhhhh
ayy cok saolun ben gecen ay eczaneye sordum getırtmekıstedım ıcınde sadece 1 adet varmıs tek kullanımlık mıs ve 50 tl ydııyok kalsın dedım ne yapayım ben 1 taneyı onunlamı ugrasıcam kafayı yerım ya yapmasaydım dıye
atese de basladım yarın sabah erkenden sıparısını verıcem ınsallah pekii içinde kaç adet olanı alayım sıze?bir suru secenek var gg de kaçıncı gun baslayayım ve ne kadar sıklıkla yapayım cok sordum dımı özur
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok canım sıkkınnn bnm eşimle tartışcam gelince sonunu çok hayırlı görmüyorum ...acaba diyorum tüp bebek yaptırsamda öyle mi bıraksam adamı masrafları yüklesem hem iki çocuğa iyi nafaka alırımmm....oyyyyyyhhhhhh
canım sen bilirsin ne kadar istiyorsan al ama sadece 1 ay deneyeceksen 20li olan yeter sana
kaç günde bir adet oluyorsun diyelimki 28günde oluyorsun ozaman 12.gün ideal daha uzun sürüyorsa ona göre ayarlarsın zaten içinde yazıyor
kız sen kafayımı yedin durup dururken adamla ne tartışıyosun
kadınlardan korkulur düşündüklerine bak
savaşma ......................
gecen gece bende esımı tartısma ıcın beklıyordum kendı kednıme gelene kadar kavga gettımama bir geldı maçta dusup sakatlanmıs sımdı amelıyat olacak...yanı tartısma kaldı hattaaa uzuntuden bı hal oldummmmm:26::26::26:
amaa çocuk cıftlerı daha da baglarmıs bırbııne adamı bosuyacagım drken bir ke daha hamiş kalmayasın
valla çok cittiyim ben ama çokta fena düşünmüşüm gerçekten
nilay artık onunla sadece labaratuarda işim olur...
ayyyyyy guldurdun benıı
işin şakası allah korusun allahım bızlerı ayırmasın eslerımizden bende her kavgamızda ertesı gunu bosanma dılekcesı verıcem dıyorum ama olmuyo ıste
zten bu durumlar değilmi çoğumuzu bu hallere düşüren tartışırım korunmalıyız buzlar erir tmm korunma tartışırız kontrol hapına başla fln fln derken bu hale geldim valla ...bilmiyorum ama çok kızdırdı beni iyice bileğledimmm kendimiii elimden çekiceği varrr onunnnnbi gelsinnn hele
o zmn 20 lı olanı alayım canım cook tesekkur ederım pekii hergun mu yapmak gerekıyor bu testı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?