Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

inşallah inşallah hepimizin dileği o,nette okudum kan pıhtılaşması falan diyo onlarada baktırdın mı,Allah bize sabır ve tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaah

arha,ben önce araştırmamı yaptırsam acaba sebebi için sonra mı çalışsak sence

canım sen ne zamandır çocuk için uğraşıyorsun? benim bir buçuk yıl oldu. eğer bir yılı geçtiyse mutlaka bir doktora görün ve onun doğrultusunda hareket et. folik asit kullanmaya başla. bunun bir zararı yok. vitamin zaten çocuğun tutunmasına da yardımcı oluyor diye biliyorum. eğer bir yılın olmadıysa kendini fazla kasma. denemeye devam et bence. bir kere kimyasal yaşadın diye böyle devam edecek değil. hem zaten doktorlar da bir yılı doldurun öyle gelin diyorlar.

ya canım ben gıttı gıdıyorda baktım ama daha once netten hıc alısverıs yapmadım guvenlımı o sıte acaba sahte urun falanmı acaba da dıye dusunuyorum...bana nerden aldıgını soyleyebılırmısın o kullandıgınız markayı herkez soyluyor ıcınde kaç tane oluyor yada kac tane olması lazım daha once hıc kullanmadım kullananıda tanımıyorum sızlerden baska soramıyorum yardımcı olabılırmısın yarın sıparıs vermek ıstıyorum

gg den alabilirsin cnm ben ordan almıştım jel tükrükle ovulasyon ve idrarla ovulasyon en mantıklısı ve kullanılabilirliği olan labguick idrarla ovulasyon testi...

canım site gayet güvenli ve hızlı ben aldım bi sorun yaşamadım ayrıca başka şeylerde alıyorum ordan.kafana takılanı satıcıya soruyorsun hemen cevap geliyor.hemde hızlı geliyor.ürün güzel tabi eğer dikkatli yaparsan.ben pek dikkate almadan yaptım orda yazılanları tam net çizgi göremedim ama son testimde yakalamıştım.
4saat idrar tutacaksın sabah idrarınla yapmaayacaksın vs.zaten içinde yazıyor.ayrıca yanında 6 adet gebelik testi var zaten eczaneden alsan o paraya ancak gebelik testi alırsın.
ürünü ne pazarladım ama sanki ben satıyorum neyse bak ben bu konuda bi topikte açmıştım orayada yazan bikaç arkadaş olmuş memnun kalan
ve orda link var bakabilirsin.buraya koymuyorum çünkü yasakmış
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...syon-testi-kullanananlar-yardim-lutfennn.html

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok canım sıkkınnn bnm eşimle tartışcam gelince sonunu çok hayırlı görmüyorum ...acaba diyorum tüp bebek yaptırsamda öyle mi bıraksam adamı masrafları yüklesem hem iki çocuğa iyi nafaka alırımmm....oyyyyyyhhhhhh

gg den alabilirsin cnm ben ordan almıştım jel tükrükle ovulasyon ve idrarla ovulasyon en mantıklısı ve kullanılabilirliği olan labguick idrarla ovulasyon testi...

ayy cok saolun ben gecen ay eczaneye sordum getırtmekıstedım ıcınde sadece 1 adet varmıs tek kullanımlık mıs ve 50 tl ydıı yok kalsın dedım ne yapayım ben 1 taneyı onunlamı ugrasıcam kafayı yerım ya yapmasaydım dıye

atese de basladım yarın sabah erkenden sıparısını verıcem ınsallah pekii içinde kaç adet olanı alayım sıze?bir suru secenek var gg de kaçıncı gun baslayayım ve ne kadar sıklıkla yapayım cok sordum dımı özur

kız sen kafayımı yedin durup dururken adamla ne tartışıyosun
kadınlardan korkulur düşündüklerine bak
savaşma ......................

canım sen bilirsin ne kadar istiyorsan al ama sadece 1 ay deneyeceksen 20li olan yeter sana
kaç günde bir adet oluyorsun diyelimki 28günde oluyorsun ozaman 12.gün ideal daha uzun sürüyorsa ona göre ayarlarsın zaten içinde yazıyor

Son düzenleme:

gecen gece bende esımı tartısma ıcın beklıyordum kendı kednıme gelene kadar kavga gettımama bir geldı maçta dusup sakatlanmıs sımdı amelıyat olacak...yanı tartısma kaldı hattaaa uzuntuden bı hal oldummmmm:26::26::26:

amaa çocuk cıftlerı daha da baglarmıs bırbııne adamı bosuyacagım drken bir ke daha hamiş kalmayasın

o zmn 20 lı olanı alayım canım cook tesekkur ederım pekii hergun mu yapmak gerekıyor bu testı?

kız sen kafayımı yedin durup dururken adamla ne tartışıyosun
kadınlardan korkulur düşündüklerine bak
savaşma ......................

valla çok cittiyim ben ama çokta fena düşünmüşüm gerçekten
nilay artık onunla sadece labaratuarda işim olur...

valla çok cittiyim ben ama çokta fena düşünmüşüm gerçekten
nilay artık onunla sadece labaratuarda işim olur...

ayyyyyy guldurdun benıı

işin şakası allah korusun allahım bızlerı ayırmasın eslerımizden bende her kavgamızda ertesı gunu bosanma dılekcesı verıcem dıyorum ama olmuyo ıste

ayyyyyy guldurdun benıı

işin şakası allah korusun allahım bızlerı ayırmasın eslerımizden bende her kavgamızda ertesı gunu bosanma dılekcesı verıcem dıyorum ama olmuyo ıste

zten bu durumlar değilmi çoğumuzu bu hallere düşüren tartışırım korunmalıyız buzlar erir tmm korunma tartışırız kontrol hapına başla fln fln derken bu hale geldim valla ...bilmiyorum ama çok kızdırdı beni iyice bileğledimmm kendimiii elimden çekiceği varrr onunnnnbi gelsinnn hele

bellıkı fena kızdırmıs senı neyse sen yınede fazla sınırlenme dogacak cocugunuz ıcın

o zmn 20 lı olanı alayım canım cook tesekkur ederım pekii hergun mu yapmak gerekıyor bu testı?

evet canım hergün yapacaksın diyelimki 12.gün başladın yumurtladığını anlayana kadar yapacaksın çift çizginin ertesi günde yaparsın sonra bırakırsın zaten tahminimce o sana 2 ay yeter.hergün aynı saatte yapman lazım.

oliiii kız kocaya küsülmezzz sinirini başka şeyden çıkar boşuna tatsızlık çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…