- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.541
evet canım hergün yapacaksın diyelimki 12.gün başladın yumurtladığını anlayana kadar yapacaksın çift çizginin ertesi günde yaparsın sonra bırakırsın zaten tahminimce o sana 2 ay yeter.hergün aynı saatte yapman lazım.
oliiii kız kocaya küsülmezzz sinirini başka şeyden çıkar boşuna tatsızlık çıkmasın
nilay tablomu yapmaya çalışıyorsun ateşte okudumda
evet canım yaa bı bakındım ama bulamadım
tablo işinden iyi anlarım sor nerde takıldıysan
kızlarrrr bikaç gündür giremedim baya bi ilerlemiş sayfalar oku oku bitiremedim maşallah
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ben melis listeye katılmak isteyenler varsa tarihlerinizi yazın kızlar atladıysam kusura bakmayın özelden de msj atabilirsiniz..
adet olan arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz...
pasimm aramıza dönmene çok sevindim bitanem..az kaldı doğuma Rabbim kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin...
banucum ikinizinde ii olmasına çok sevindim maşallah bebişine...
oliii kız ne boşaması falan dur daha çocuk yapacanşaka bi yana bu çocuk mevzusu eşleride bizide çok yıprattı haliyle ama düzelecek hayırlısıyla herşey...
unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar yorucu bir haftadan sonra ancak yazabildim..
bana gelince adetim yeni bitti yeni umutlarla yola devam...
ayy bu arada beğen tuşu gelmiş çoook sevindim ee haydin topluca beğenin bakem
hepiiziii çok seven melis
ayy benim öğrenciler bana böyle mektup yazıyolar
üff baya uzun yazdım be..
ayy canımm daha nerden baslamam gerekıyor bılmıyorumkı forumda aradım yok goggle aradım yok anlayamadımmmkiiii:26::26::26::26:
şimdi canım google girceksin fertility frend yazacaksın çıkan sayfada üye girişinin olduğu yerde sign up var ona tıklayacaksın üye olacaksın ingilizcen varsa biraz gerisi kolay yapabilirsin.ama anlamadığın yer olursa sor yaparız
ok canım ozmn ben sımdı baslıyorum ıngılızcem pek yok ama sorarım takıldıgım yerdesaol
haydi sor sor sor
yardımcı oluruz tabi canım
saol canım ama cok kolay gıdıyorbakalım yapabılecekmıyım turkeceye cevır ı tıklıyorum turkcesı karsımda yınede takılırsam sorarımmm
iyi hadi bakalım kolay gelsin
ayy sımdı ben herseyı yaptımm kur dıyorum ama sayfayı basa alıyorrr neden oluyor acabaa
arayuz stılı:grafık
dogum tarıhı:-----------
hafta baslangıcıazar
zaman dılımı ayarı:16mart 2012
adet dongusu kurulum:................
olagan dongusu uzunlugu.....................
termometre ve sıcaklık yontemı:
birimler:fahrenhayt
sıcaklık yontemı :sozlu olarak bu sekılde ısaretlıııı ama olmyuor nerde yanlıs yapıyorum acaba
:44::44::44: seçimlerini yapıyorsun save diyorsun canım.kendi seçimlerini yap mesela haftabaşı pazartesi
sıcaklık celcius ölçme yöntemi orally gibi onları yap save de.
pekı canım ılk basta chart mı calendar mı ısaretleyeyım...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?