- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.561
chart tablo demek calendar takvim sen tablo görmek istediğin için chart de canım
herseyı yaptıgıma emınım turkce yapıyorum ama onay verdıgım zaman sayfayı yenılıyor
canım bi çıkış yap tekrardan gir
ayyy oldu sukurorayı atlattım ama karsıma bır tablo cıktı sımdı ne ypmam gerekıyorr?
tamam tatlım hallettım son olarak bırsey yapmam gerekıyormu?kaydetmem falan bırde burayaatayım sana bır bak ıstersen nasıl atıcam ama:)
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayy oldu sanırım
evett olduu
yeni tablon hayırlı olsun canım ilk ve son olsun sana bebişini getirsin
çookk tesekkur ederım sayenızde canımminşallahhh yaa
sımdı ben hıcbırsey yapmadan cıkıyorum degılmı yarın aynı sekılde gırıp atesımı yazıyorum degılmı ?
ayyy bıktrdım ııce kendımden farkındayım bu gece bayaa bı cok oldum:26::26::26:hakkınızı helal edın wallahı
aa ne demek tatlım helal olsun yaa elimizden ne gelirse yaparız
evet canım çıkış yap yarın yine girersin bu şekilde devam edersin..
canım benımm rabbım yuregınden gecen dlegın ne ıse kabul etsın... ınsallah dua saatıdır duamda kabul olur.....
iyi geceler canım artık cıkayım cok oyanladım....
evet cnm o bnm nick değiştirdim....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok canım sıkkınnn bnm eşimle tartışcam gelince sonunu çok hayırlı görmüyorum ...acaba diyorum tüp bebek yaptırsamda öyle mi bıraksam adamı masrafları yüklesem hem iki çocuğa iyi nafaka alırımmm....oyyyyyyhhhhhh
tanıdım tabi cnmm ...bende bu orlic orlic kim dyom hoşgeldin tekrardan..günaydın kızlar :) olimbera tanımışsındır o zaman beni
bu arada dün bende kavga ettim çok kötü ama suçum yoktu benim :S:S:S
bebişimolsun benide eklermisin listeye beni hatırladınmı bilmem eski nickim "birse"
Günaydın güzeller
Dün kahve leke şeklinde az,bugün yine leke şeklinde daha çok,akşamada baya adetim geldi dersek..
ilaçla erkenden oldum bunada şükür diyorum.
Yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz
Derya'cım canım sende hoşgeldin tekrardan
Kızlar bişey size bişey dicem,bu son gittiğim dr.un bana verdiği 3 kutu ilacı almıştım ben ama 1 kutusunu içtim 3 ay beklemek istemediğim için diğerlerini içmicem dedim ve aldığım eczaneye geri getirdim.Ama adam bana bu şekilde geri alamayacağını söyledi bende eczacı bi arkadaş var onu aradım telefonu eczacıya verdim konuştular adam olmaz fln dedi önce sonra baktım pc de bişeyler deniyo güya olmayacakya uğraştı uğraştı ben bekliyorum.. geldi yanıma ilaçları attı bi kutuya parasınıda bana geri veriyor verirkende diyor,biz bu ilaçları satamayız fln çöpe atıcam dedi.
bende o zaman kalsın dedim ne parayı nede ilacı aldım çıktım ordan. aradım tekrar arkadaşı,oda onlar yalan söylüyor
sağlık bakanlığına şikayet et dedi. sizinde başınıza böyle bişey geldi mi? ( bu arada ilacı ücretli aldım)
tanıdım tabi cnmm ...bende bu orlic orlic kim dyom hoşgeldin tekrardan..
başıma böyle bişe gelmedi ama..güpürü fln kesilmemişse iade alması gerkir tabi fişinide götürdüysen..
günaydın kızlar iyi hafta sonalrı diliyorum ateş tabloma bi bakarmısınızzz
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım artık kara barkod sistemi varya,güpür yok daha. fişide hiç sormadı bile :26:
aman neysee sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?