Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Evet bu gerçek gerisi yalan..
canım ben evimde değildim,ablam rahatsızdı onun yanında kaldım.dün gece eve geldim.
yeğenim enfeksiyon kapmış ablamda hasta olduğu için ben baktım ona banada geçti halsizlik var acayip

kpss yok beaa açıköğretim cnm.
Bugün tv de bi doktoru dinledim,tüp bebek uzm.benim ablamında doktoru seval taşdemir,eğer tüp yaparsam ona giderim belkide.
sen ne yapmaya karar verdin yada karar verdiniz mi?

ben 3 aylık evliyim.Daha ilk gebelikti.Dr hamile olduğumu öğrenince folik asit ve kan ilacı verdi.Aşırı kansızlık var.Ama dr tekrar olur mu dedim araştırmadan etmeden olabilirde olmayabilirde dediğinde endişelendim.

çok şükür bende iyiyiym.. birkaç gündür girmiyorum da nilay ve melis le adet günüm aynıydı onlar olmuş mu ben hala olmadım 13 mart

bende yeni üye oldum herkesi takip edemiyorum:) aöf sınavıda var sürekli giremiyorum.Benim düşükten önce 27 si idi şimdi ne olcak bilmiyorum kanamam bitti gibi lekelenmeler devam ediyor.Bakalım ne zamn düzelicem.test alıp baktın mı ? 6.günde benim çok çok silikti ama çıktımştı

öyle mi hoşgeldin..bende pek girmediğim için farketmemişim yeni olduğunu.. bu arad geçmiş olsun canım hayırlısı olsun. yok yapmadım beklicem az daha

geçmiş olsun cnm..sınavlarında iyi geçer umarım nisanda ilk sınav hadi göriim senii..
biz bahçeci umut olarak düşünüyoruz ama bakalım...o bayanı tvde çok izledim teknik teknoloji bakımından çok donanımlı bi merkez bende eşime bu kadından bahsetmiştim ama adını sevinç diye yazıp arama yaptırmıştım çok isabet oldu yazman...karar aşamasındayız zaman konusunda her an herşey olabilir mayıs ile ağustos arasında bi dönem bakalım herşeyin hayırlsıı hakkımızda ben hla belki doğldan olur diye düşünüyorum ama eşim boşver diyor çift olsun farkı kpat diyor

öyle mi hoşgeldin..bende pek girmediğim için farketmemişim yeni olduğunu.. bu arad geçmiş olsun canım hayırlısı olsun. yok yapmadım beklicem az daha

hoşbulduk,sende hoşgeldin,birazcık bekle ama zor oluyor beklerken,ben hissetmiştim aslında he birde aç karnına karın boşluğuna bak orda bir doluluk oluyorda :)

hoşbulduk,sende hoşgeldin,birazcık bekle ama zor oluyor beklerken,ben hissetmiştim aslında he birde aç karnına karın boşluğuna bak orda bir doluluk oluyorda :)
ya kasıklarıma birden ağrı giriyo şimdi de sağ tarafta bi ağrı var ne olduğunu anlayamadım..bakalım atık ne olcak.. ben kaçıyım canım iyi geceler allaha emanet ol...

ya kasıklarıma birden ağrı giriyo şimdi de sağ tarafta bi ağrı var ne olduğunu anlayamadım..bakalım atık ne olcak.. ben kaçıyım canım iyi geceler allaha emanet ol...

benimde öyle oluyordu,inşallah hamişsindir ve seninki sağlıklı olur inşallah,canım bende çıkıyorum,hayırlı geceler Allah'a emanet ol

çok şükür bende iyiyiym.. birkaç gündür girmiyorum da nilay ve melis le adet günüm aynıydı onlar olmuş mu ben hala olmadım 13 mart

evet canım ikimizde adet olduk sen henüz olmamışsın ee bi test yapsana..inşallah gebesindir..

evet canım tanıdım tabii..ekledim bile canım 1. sayfaya bak

evet bebiş üzüldüm bi sıralar ama artık üzülmüyorum....yaz beni sonu adet olsada o listede olmak istiyorum...herşey güzel olacak ....

üzülsekte elden bişey gelmiyoki tatlım yaa..bi faydası yok..
evettt listemiz şenlendi bahar da geliyoo inşallah gebelerimiz çoğalacak hayırlısıyla..
pozitif düşünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…