- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.581
artık salla gitsin napcann ...herkez esnaflık yapamaz işte bu durumda bunu ortaya koyar...
bende iyi şükür cnm ...idare ediyoruz yalan dünyanın boş işleriyle uğraşıp ömür tüketiyoruz...
sen nerelerdesin pek uğramıyorsun ders fln demiştin kpss flnmı hazırlanıyorsn??
canım sen ne zamandır çocuk için uğraşıyorsun? benim bir buçuk yıl oldu. eğer bir yılı geçtiyse mutlaka bir doktora görün ve onun doğrultusunda hareket et. folik asit kullanmaya başla. bunun bir zararı yok. vitamin zaten çocuğun tutunmasına da yardımcı oluyor diye biliyorum. eğer bir yılın olmadıysa kendini fazla kasma. denemeye devam et bence. bir kere kimyasal yaşadın diye böyle devam edecek değil. hem zaten doktorlar da bir yılı doldurun öyle gelin diyorlar.
iyi akşamlar nasılsınız
çok şükür bende iyiyiym.. birkaç gündür girmiyorum da nilay ve melis le adet günüm aynıydı onlar olmuş mu ben hala olmadım 13 martiyi akşamlar hamd olsun iyiyim:) ,sen nasılsın
çok şükür bende iyiyiym.. birkaç gündür girmiyorum da nilay ve melis le adet günüm aynıydı onlar olmuş mu ben hala olmadım 13 mart
öyle mi hoşgeldin..bende pek girmediğim için farketmemişim yeni olduğunu.. bu arad geçmiş olsun canım hayırlısı olsun. yok yapmadım beklicem az dahabende yeni üye oldum herkesi takip edemiyorum:) aöf sınavıda var sürekli giremiyorum.Benim düşükten önce 27 si idi şimdi ne olcak bilmiyorum kanamam bitti gibi lekelenmeler devam ediyor.Bakalım ne zamn düzelicem.test alıp baktın mı ? 6.günde benim çok çok silikti ama çıktımştı
Evet bu gerçek gerisi yalan..
canım ben evimde değildim,ablam rahatsızdı onun yanında kaldım.dün gece eve geldim.
yeğenim enfeksiyon kapmış ablamda hasta olduğu için ben baktım ona banada geçti halsizlik var acayip
kpss yok beaa açıköğretim cnm.
Bugün tv de bi doktoru dinledim,tüp bebek uzm.benim ablamında doktoru seval taşdemir,eğer tüp yaparsam ona giderim belkide.
sen ne yapmaya karar verdin yada karar verdiniz mi?
öyle mi hoşgeldin..bende pek girmediğim için farketmemişim yeni olduğunu.. bu arad geçmiş olsun canım hayırlısı olsun. yok yapmadım beklicem az daha
ya kasıklarıma birden ağrı giriyo şimdi de sağ tarafta bi ağrı var ne olduğunu anlayamadım..bakalım atık ne olcak.. ben kaçıyım canım iyi geceler allaha emanet ol...hoşbulduk,sende hoşgeldin,birazcık bekle ama zor oluyor beklerken,ben hissetmiştim aslında he birde aç karnına karın boşluğuna bak orda bir doluluk oluyorda :)
ya kasıklarıma birden ağrı giriyo şimdi de sağ tarafta bi ağrı var ne olduğunu anlayamadım..bakalım atık ne olcak.. ben kaçıyım canım iyi geceler allaha emanet ol...
çok şükür bende iyiyiym.. birkaç gündür girmiyorum da nilay ve melis le adet günüm aynıydı onlar olmuş mu ben hala olmadım 13 mart
günaydın kızlar :) olimbera tanımışsındır o zaman beni
bu arada dün bende kavga ettim çok kötü ama suçum yoktu benim :S:S:S
bebişimolsun benide eklermisin listeye beni hatırladınmı bilmem eski nickim "birse"
bebiş beni listeye eklesene 6 nisan olarak : 1:: 1:
olllleeyyyyyyyyy
işte budurrr
kız batımız aynı sayılır benimkide 7 nisan
evet bebiş üzüldüm bi sıralar ama artık üzülmüyorum....yaz beni sonu adet olsada o listede olmak istiyorum...herşey güzel olacak ....
üzülsekte elden bişey gelmiyoki tatlım yaa..bi faydası yok..
evettt listemiz şenlendi bahar da geliyoo inşallah gebelerimiz çoğalacak hayırlısıyla..
pozitif düşünce
inşşallah cnm ...haziranda o listede olabilirim ALLAHın izniyle belkide daha erken ...
üzülsekte elden bişey gelmiyoki tatlım yaa..bi faydası yok..
evettt listemiz şenlendi bahar da geliyoo inşallah gebelerimiz çoğalacak hayırlısıyla..
pozitif düşünce
en hayırlı zaman ne zamansa o anda olsun inşallah hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?