- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.781
kızlar sabah sporda bi bayanla tanıştım,onunda 6 yıl çocuğu olmamış.dediki,kendimi hazır hissetmiyordum tam olarak onun içinde olmadığına inanıyorum dedi öylede oldu dedi şimdi 1 tane yaramaz bi oğlu varmışacaba bendemi öyle diye düşündüm :44:
haklısın cnm yola çıkınca arkası bi şekilde gelicek
aşk olsun özlemmmhale
ben zatten senin çocuk istediğinden bile emin değilim sonnur..
iyiyim tatlis iste arada bi kotu hissetmeyle gecistiriorum cok sukur..
spor mu yapiosun oooooh ne guzel hedef kactan kaca:26:
bende istiyorum ama olmuyo kahvaltıda gevrek yiyim dedim süt yokmuş kuru kuru cips niyetine yiyorum
kiz uzun zamandir konusamioruzki.sana hep mahrum demeten aklimda ismini tutamamisim bosver vitaminsizligime veriver
canım ezgiyle görüşmeyeli çoookkk uzun zaman oldu en son bebeğinin kız olacağını yazmıştı sonra haber almadım..
ikili testten korkma canım allahın izniyle bişey çıkmayacak..
bebeğin ölçümleri yapılıyor ense ve burun kemiği ölçülüyor..
sendende kan alınıp test ediliyor..
zaten tarama testidir kesin sonuç veren bişey değil sadece olasılık veriyor..
onlarda genelde 1000 de 1 civarında çıkıyor...
aklına kötüyü getirme....
bende oyle sade yerdim üsütünede bol su içerdim
bende istiyorum ama olmuyo kahvaltıda gevrek yiyim dedim süt yokmuş kuru kuru cips niyetine yiyorum
:44::44::44::44::44::44::44:demekki bizdemi öyle olduk:44::44::44::44::44:
kız sende iste artık
cnm bnm oncelikle her zaman herseyde yardimci oldugun cok minnettarim sana
birincisi ezgiyle ben de cok uzun zamandir gorusmuorum biraz kirginligim var ama nese....
ikincisi sen neden sezeryan oluosun cnm?
ucuncusude cok asabi oldum ben pasim normalmi yaaa surekli gergin bi vaziyetteyim
sıkıntı yok hacımkızlar hurma normal doğumda çok faydalıymış gebeşler haberiniz olsun...
ama çok güzel oluyo cips gibi ohh arada sırada denk gelen meyve parçalarıda çok tatlııı
bende içeyim durrr ....
hurmaaa bayılırımmm kurusuna özellikleee
kızlar bu arada,meltem (rüzgar ) oda 15 gün sonra doğumu varmış günler ne çabuk geçiyor..
cnm sabahlari biraz kotu oluorum hemen yemek yiyemiorum yani hazirlayamiorum o yuzden biraz acikinca mide bulantisi yasiorum dolabi acinca sabah anlarsin iste...bi kac gun olmuo bulanti tam gecti diorum esime fln nazar mi degdiriorum bilmiorum kendimee ama ertesi gunu tekrar baslio bulantibendeeeya canım rabbim verirse onu alır bağrıma basarım halime şükrederim.
ama aynı zamanda olumsuzluklarıda gözardı etmiyorum,oda elimde değil sadece dua ediyorum hayırlı zamanda nasip olsun inş.
mide bulantısı mı cnm gece bende bi uyandım bulantıyla çok fena oldum yaa allah yardım etsin.
ben ilk defa 70 e ulaştım cnm 60 a düşmem gerek
sıkıntı yok hacımkızlar hurma normal doğumda çok faydalıymış gebeşler haberiniz olsun...
hurmaaa bayılırımmm kurusuna özellikleee
kızlar bu arada,meltem (rüzgar ) oda 15 gün sonra doğumu varmış günler ne çabuk geçiyor..
ayy ne güzel yaaa altta sevdiğim arkadaşlarımın adını görmek eskisi gibi.. diğer kızlarda gelse barii kalabalık olurduk yaa
anammm allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah.
nerde okudun kız...:44::44::44::44:
cnm sabahlari biraz kotu oluorum hemen yemek yiyemiorum yani hazirlayamiorum o yuzden biraz acikinca mide bulantisi yasiorum dolabi acinca sabah anlarsin iste...bi kac gun olmuo bulanti tam gecti diorum esime fln nazar mi degdiriorum bilmiorum kendimee ama ertesi gunu tekrar baslio bulanti
boy kac peki kusum
eyvallah halecimmm
evet biliorum cnm hurmayi ama ilkkk baslarda fazla yendigi zaman da dusuge neden oluomus cnm
amin inş senide canım inşallahh msn de konuşmuştuk.
him demek ole ben seni takip ediorumda olmasanda sen.o yuzden bu kiza direkt neden doktor sezeryan demis dedim o yuzdne sordum.bu arada cnm bebis odasini duzdunmuucanım tüp bebek olduğu için türkiyede sezeryanla alıyorlar..
yurt dışında normal oluyormuş ama doktorum sezeryan dedi...
asabilik konusuna gelince çok normal ben ilk zamanlar değilde ortalarda çok alıngan olmuştum gözyaşlarım hazırda bekliyordu eşim yan baksa ağlıyordum
neyseki geçici bir durummuş
biliomusun demin bende ayni seyleri dusundum uzun zamandir bu hissi yasamamistim garip oldum yaaayy ne güzel yaaa altta sevdiğim arkadaşlarımın adını görmek eskisi gibi.. diğer kızlarda gelse barii kalabalık olurduk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?