- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.801
cnm sabahlari biraz kotu oluorum hemen yemek yiyemiorum yani hazirlayamiorum o yuzden biraz acikinca mide bulantisi yasiorum dolabi acinca sabah anlarsin iste...bi kac gun olmuo bulanti tam gecti diorum esime fln nazar mi degdiriorum bilmiorum kendimee ama ertesi gunu tekrar baslio bulanti
boy kac peki kusum
eyvallah halecimmm
evet biliorum cnm hurmayi ama ilkkk baslarda fazla yendigi zaman da dusuge neden oluomus cnm
him demek ole ben seni takip ediorumda olmasanda sen.o yuzden bu kiza direkt neden doktor sezeryan demis dedim o yuzdne sordum.bu arada cnm bebis odasini duzdunmuubu arada ruzgar bana dediki bebegin camasirlarii normal deterjanla yikanmiomus granullu sabunla yikaniomus pasim biliosundur ama ben yinede solim
biliomusun demin bende ayni seyleri dusundum uzun zamandir bu hissi yasamamistim garip oldum yaa
nar maydonoz nane bunları duymuştum ama hurmayı bilmiyordum
göbüşler ben çıkıyorum doymadım cipsle..sonra yine geliciimmm öpüldünüzzzz...
cnm sabahlari biraz kotu oluorum hemen yemek yiyemiorum yani hazirlayamiorum o yuzden biraz acikinca mide bulantisi yasiorum dolabi acinca sabah anlarsin iste...bi kac gun olmuo bulanti tam gecti diorum esime fln nazar mi degdiriorum bilmiorum kendimee ama ertesi gunu tekrar baslio bulanti
boy kac peki kusum
boy 1.501.60 cnm
eyvallah halecimmm
evet biliorum cnm hurmayi ama ilkkk baslarda fazla yendigi zaman da dusuge neden oluomus cnm
yaa bizimde pc formatlandı ..
format atan kişi yüklememiş msn ben yüklemeye çalıştım baktım pc kafayı sıyırıyor vazgeçtim..
him demek ole ben seni takip ediorumda olmasanda sen.o yuzden bu kiza direkt neden doktor sezeryan demis dedim o yuzdne sordum.bu arada cnm bebis odasini duzdunmuubu arada ruzgar bana dediki bebegin camasirlarii normal deterjanla yikanmiomus granullu sabunla yikaniomus pasim biliosundur ama ben yinede solim
biliomusun demin bende ayni seyleri dusundum uzun zamandir bu hissi yasamamistim garip oldum yaa
göbüşler ben çıkıyorum doymadım cipsle..sonra yine geliciimmm öpüldünüzzzz...
oldu tatlis gorusuruzgöbüşler ben çıkıyorum doymadım cipsle..sonra yine geliciimmm öpüldünüzzzz...
cuma 3 aylik olucaz cnmvalla bende hiç dayanamam bulantıya çok kötü olurum allah yardımcın olsun geçsin gitsin bir an öncee
kaç aylık oldu ?
canım odamız c.tesi geliyor...
ben kıyafetlerini yıkadım ütüledim sona bırakmak istemedim ağırlaşırım diye..
ama maşallah diyeyim kendime henüz ağırlaşmadım
bende dalinin granül sabunun aldım birde yumuşatıcısını onunla yıkadım:...
yani hazır sayılır oda gelince bikaç gün havalandırıp yerleştirmek kaldı..
canım odamız c.tesi geliyor...
ben kıyafetlerini yıkadım ütüledim sona bırakmak istemedim ağırlaşırım diye..
ama maşallah diyeyim kendime henüz ağırlaşmadım
bende dalinin granül sabunun aldım birde yumuşatıcısını onunla yıkadım:...
yani hazır sayılır oda gelince bikaç gün havalandırıp yerleştirmek kaldı..
oldu tatlis gorusuruz
cuma 3 aylik olucaz cnm
maşallah
ay ne heyecanli bi bekleyis demi pasim yaaa biliomusun esime diorumki off hemen 9 ay bitsin de dogurayimnormaldede cok sabirsiz bi yapim oldugu icin bunda da cok sabirsizlaniorum.hele allah korusun da hani 7 aydan once bisi almayin diolar ya o yuzden bisi alamiorum yoksaki doldurmustum evi beebk kiyafetleriyle
deryosum ya sen cinsiyetini ne zaman ogrendin bide solemsi ayip ben et ve tavuk hatta balik da yiyemorum midemi bulandiriolar sadece sebze agirlikli besleniorum vitamin takviyesi verdi dokotr o yuzden.sen nelerden tiksinmistin cinsiyete bakcam da hurafe belki ama olsun
oldu tatlis gorusuruz
cuma 3 aylik olucaz cnm
ay ne heyecanli bi bekleyis demi pasim yaaa biliomusun esime diorumki off hemen 9 ay bitsin de dogurayimnormaldede cok sabirsiz bi yapim oldugu icin bunda da cok sabirsizlaniorum.hele allah korusun da hani 7 aydan once bisi almayin diolar ya o yuzden bisi alamiorum yoksaki doldurmustum evi beebk kiyafetleriyle
deryosum ya sen cinsiyetini ne zaman ogrendin bide solemsi ayip ben et ve tavuk hatta balik da yiyemorum midemi bulandiriolar sadece sebze agirlikli besleniorum vitamin takviyesi verdi dokotr o yuzden.sen nelerden tiksinmistin cinsiyete bakcam da hurafe belki ama olsun
özlem sen zaten sabırsızdın bunu bizde iyi biliyoruz
bu arada benim çatlak ablamda,daha doğmamış çocuğa bir sürü kıyafet almış evde saklıyor benim için
ahh umarım bana nasip olur o kıyafetler
ayy canım odanında resmini koysana görelim ay ben çok meraklı bişey oldum beee
maşallah pasi nazar değmesin
kızlar aslında en iyisi,arap sabunu ve elma sirkesi çamaşırları tertemiz yapıyor. hemde doğal ama şimdi size garip gelebilir alıitık hazır deterjanlara
canım sabırsızlık hep oluyor normal yani..
biz cinsiyeti 16. haftada öğrendik...
ben ilk zaman sadece yumurtadan tiksindim aksine hep et yiyiordum
ama son 2 aydır her sabah bir haşlanmış yumurta yiyorum geçti yani ....
vitamin zaten veriyorlar ama bana 12. haftaya kadar folic asid çinko..
12. haftadan sonrada demir ve calsiyum verdi doktor yani multivitamin tarzında bişey vermedi..
2-3 haftaya kadar eğer kusma yoksa geçer mide problemlerin...
beslenme programin nasildi?
tamam oda gelsin bir yerleşsin koyarım resmini...
canım insan bence sevdiği şeyleri merak eder..
yani ben oyle olurum..
umursamadığım biribi hiç merak etmem..
sende benim gibi düşünüyorsan çok mutlu oldum
yani ben oyle olurum..
evet ya sonnurcum sorma bu huyum beni catlatior bazen ama olsun
ay hatirliorumda test yaptgim gunleriineydi ya o halllerim
bende bole dusunuorum mesela ben burda kimseyle karsilasamiosam bile herkesi topikteki cvplarindan takip ediorum olmadi bisi merak ediosam msnden cevrimdisi olsalarda bisi yaziorum hal hatir soruorum msni bende olanlar bilir..
bence deger verdigin kisilerden deger gorebiliosan cok guzell...
yani ben oyle olurum..
oyyyyy canımm aynennn senin gibi düşünüyorummm
şimdi herkes beyaz alıyor en iyisi herşeye uyuyor beyaz. bence :44:
bak oda canını sıkıyor dimi
şükürler olsun bak nasip oldu geldi bebişin..
e bende merak etmeye başlasam mı ne
oyyyyy canımm aynennn senin gibi düşünüyorummm
şimdi herkes beyaz alıyor en iyisi herşeye uyuyor beyaz. bence :44:
bak oda canını sıkıyor dimi
şükürler olsun bak nasip oldu geldi bebişin..
e bende merak etmeye başlasam mı ne
evet canım karşılıklı herşey burda edindiğim dostluklar sanalda olsa çok değerli benim için..
çok zor zamanlar paylaştım burdaki tüm arkadaşlarla...
herkes için artık güzel günler gelsin herkes gönlünden geçen dileklerine kavuşsun istiyorum hep böyle dua ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?