- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.761
sanada günaydın canım
inşallah doğal yolla gelir meleğin ama gelmezsede tüp bebek tedavisini gözünde çok büyütme sakın..
rabbim herşeyin kolaylığını veriyor..
önemli olan bir yerden başlamak gerisi çorap söküğü gibi geliyor....
cnm 24 saatlik mesfe ile istanbula gidileck orda kalacağım yere merkez çk uzak git gel ablamın küçük bebeği var annemde gel git yapamaz eşim yanımda olamayacak iş ve izin mevzu yüzünden..hepsini geç pkolularda negatif sonuç alanda çok..kalacağım yere yakın doğru düzgün merkezde yok çok kafam karıştı ...
günaydın şükürler olsun cnm sen nasılsın hatta siz nasılsınız:)inanamiorum bizim kizlar toplanmisss herkese gunaydinlarrr nasilsiniizz tatlislarrr
pcolularda sonuçun negatıf oldugunu geç canım yok oyle bırşey ne alakası varki bununla sonucta dollenmıs yumurtayı yerlestırıyolar.dıger sebebler de haklısın zor senın ıcın rabbım kolaylık versın..
nesyse ben kactıım gorusuruz sonra
cnm 24 saatlik mesfe ile istanbula gidileck orda kalacağım yere merkez çk uzak git gel ablamın küçük bebeği var annemde gel git yapamaz eşim yanımda olamayacak iş ve izin mevzu yüzünden..hepsini geç pkolularda negatif sonuç alanda çok..kalacağım yere yakın doğru düzgün merkezde yok çok kafam karıştı ...
inanamiorum bizim kizlar toplanmisss herkese gunaydinlarrr nasilsiniizz tatlislarrr
günaydın şükürler olsun cnm sen nasılsın hatta siz nasılsınız:)
hoşçakal cnm ..görüşüz
günaydın canım ..
nasılsın....
inanamiorum bizim kizlar toplanmisss herkese gunaydinlarrr nasilsiniizz tatlislarrr
kzı gel sen benim yanıma ben yardımcı olurum sana sonrada ben tüp yaparım
sıkma canım kendini oluruna bırak tatlım benimm
sağol canım çok iyiyim yürüyüşümü yaptım yandaki arkadaşa kahvaltıdaydımşimdi ev işleri...
siz nasılsınız ayy ben bebeği çok merak ediyorum pasi yaa
hoşgeldin canooo nasılsın tatlım
günaydın canım ..
hamdolsun ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın....
haklısın cnm yola çıkınca arkası bi şekilde gelicekcanım dediğim gibi herşeye takılıp şimdiden strese sokma kendini..
pco da başarısızlık olacak diye bişey yok..
kaldıki senin klomenle bile yumurtaların gelişiyor...
hiç yumurtası gelişmeyen pco lu hastalar var..
rabbim yazdıysa olacak zaten...
gerisi doktormuş merkezmiş hepsi hikaye.
sen gönülden dualarını eksik etme olacağına inan yeterki
aşk olsun özlemmmbizde iyiyiz cok sukurr sali ikili testimiz var hayirlisi bakalimm..ee nasil gidior mahrumcum bu arada adin neydi:26:
kızlar sabah sporda bi bayanla tanıştım,onunda 6 yıl çocuğu olmamış.dediki,kendimi hazır hissetmiyordum tam olarak onun içinde olmadığına inanıyorum dedi öylede oldu dedi şimdi 1 tane yaramaz bi oğlu varmışacaba bendemi öyle diye düşündüm :44:
sağol canım çok iyiyim yürüyüşümü yaptım yandaki arkadaşa kahvaltıdaydımşimdi ev işleri...
siz nasılsınız ayy ben bebeği çok merak ediyorum pasi yaa
hoşgeldin canooo nasılsın tatlım
ya senin adın filorans naytıngel sonnur olsun bundan sonra...
saol canoooo sen napıyosn ...zayıflama işleri nasıl gidiyor bende diyete bşlmıştım ama baş ağrılarım fena başladı bnm gibi olan varmı acaba diyet yaparken açlıktan başı ağrıyann:44:
ohh ne güzel güne bomba gibi başladın yani..
ben hamdolsun iyiyim canım bizde çok merak ediyoruz canım..
sağlıkla bir gelsinde gerisi önemli değil...
haklısın cnm yola çıkınca arkası bi şekilde gelicek
aşk olsun özlemmmhale
ben zatten senin çocuk istediğinden bile emin değilim sonnur..
bende iyiyim cok sukur cnm...
sana bisi sorucam ezgiden haberin varmi en son ne zaman gorustun bu arada ikili testim var pasim nasil bisi insalllah bi terslik cikmaz hep icimde korku var
hızır acilde olabilir
daha bugün 3.günüm diyet yok bende canımın istediğini yiyorum
onuniçinde hiç başım ağrımıyor
ayy dedim zayıflayayım artık bi yerden başlamam lazımdı ama yürüdükçe her yerim ağrıyo
yeni başladığım için heral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?