- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.741
ama sevindim seni gördüğümee
sen nasıl oldun tedavin bitti mi? eşinin rahatsızlığı neydi
kilomda değişiklik yok zaten kilo problemim yoktu benim pko kilolularda oluyo genelde dedi dr.ilaçla adet görüyom iki aydır..
tedavim devam ediyor canım ama daha iyiyim tşk ederim,eşimde iki defa burun ameliyatı oldu,sende durumlar nasıl,listeye baktımda dün bat mış senin,inşallah kırmızılar gelmedii..
Selam kızlar nasılsınızzz,uzun zamandır gelemiyorum umarım herkes iyidir...
Kızlar selam hepinize iyisiniz inşallah
benımde avatarımdaki kazlar sinirimi bozmaya başladı.değiştırıcem yakındaherşeyden önce sayfayı açınca gelen gebelik takvimi sinirimi bozuyorsun bu topikte bunun işi ne hangi reklamı nereye vermeniz gerektiğini bnmi anlatacam...yan tarafta beşik reklamı çocuğun gazı reklamı ..diyet topiklerinde baklava reklamı veriyormusunuz ...
neyseeeeeeee hiranur hoşgeldin seni tekrardan aramızda görmek çook güzel nick değiştiğimde sen varmıydın hatırlamıyoruma ama eğerki yoksan ben mahrum ...rahatsızlıklarının için çok geçmiş olsun cnm eşinede sana...
günaydın kızlar
benımde avatarımdaki kazlar sinirimi bozmaya başladı.değiştırıcem yakında
gunaydın pasi
günaydın pagünaydın kızlar
gunaydın pasi
günaydın pasiiii
aslında benm sinirimi bozan hala yumurtlamamış olmakbaşka şeylerden sinirimi çıkartıyorum..nne kadar umrumda deil desemde doğaldan hamile kalmam lazım olduğuna karar verdim ,dünkü tüp araştırmalarım sonucunda tekrardan aklıma kazındı yumurtlama çatlama herşey çok zorrr yaaa
günaydın pasiiii
aslında benm sinirimi bozan hala yumurtlamamış olmakbaşka şeylerden sinirimi çıkartıyorum..nne kadar umrumda deil desemde doğaldan hamile kalmam lazım olduğuna karar verdim ,dünkü tüp araştırmalarım sonucunda tekrardan aklıma kazındı yumurtlama çatlama herşey çok zorrr yaaa
nasılsın hülyacım....
iyiyim canım sağol süperimsen nasılsın ?ya pası sen olmayınca bu topıgın tadı tuzu olmuyor ıyıkı geldın tekrar
ohh ohh maşallah rabbim neşeni enerjini hiç bozmasın...
ayy canım bende çok özledim kış dönemi azıcık sıkıcıydı....
ama allahtan annem yanımdaydı onunla vakit geçirdim bilgisayarımız düzeldi tekrar sahalara döndüm
dua et bana bugün kontrolüm var korkular endişeler hiç bitmiyor
rabbim sen hayırlısını ver
aynen benımde yumurtlayamıyorum ya((tüp araştırmalarında ne buldunki kararın değisti.elbettekı dogal yoldan hamıle kalmak en guzelı ama olmuyorsa ne yapcan başka.yumurtam buyumuyor catlamıyor hıc bışe olmuyor..ne yapalım kı başka
umrumda değil demek mutlu gıbı gozukmek kendımızı kandırmaktan bşka bırsey degıl.ay sonu gelıyor adet oluyoruz dunyamız başımıza yıkılıyor sankı sonumu bılıyorum olmıcak dıyorum olmuyor zaten de ama yıne de sonumu bıle bıle uzuluyorum başıma gelınce
değiştirmeeeeee
gunaydın pasi
sonnurrrrrrrrrr
ben sana hep dua edıyorum pasim Rabbım her zamn gonlune gore versin hiç uzmesın seni..
hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?