Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ama sevindim seni gördüğümee
sen nasıl oldun tedavin bitti mi? eşinin rahatsızlığı neydi

tedavim devam ediyor canım ama daha iyiyim tşk ederim,eşimde iki defa burun ameliyatı oldu,sende durumlar nasıl,listeye baktımda dün bat mış senin,inşallah kırmızılar gelmedii..

kilomda değişiklik yok zaten kilo problemim yoktu benim pko kilolularda oluyo genelde dedi dr.ilaçla adet görüyom iki aydır..

bu iyi birşey.. kiloyla pko birbirine eşit zaten kilo pko yapıyo pko da kilo yapıyor.

tedavim devam ediyor canım ama daha iyiyim tşk ederim,eşimde iki defa burun ameliyatı oldu,sende durumlar nasıl,listeye baktımda dün bat mış senin,inşallah kırmızılar gelmedii..

ne kadar daha sürecek? eşinede geçmiş olsun..
ben artık gebelikten ziyade düzenli adet görecekmiyim diye bekliyorum her ay kilo aldıkça değişiyor bende durumlar sanırım :26:
allaha şükür umudumu kaybetmiyorum umarımda böyle gider..

herşeyden önce sayfayı açınca gelen gebelik takvimi sinirimi bozuyorsun bu topikte bunun işi ne hangi reklamı nereye vermeniz gerektiğini bnmi anlatacam...yan tarafta beşik reklamı çocuğun gazı reklamı ..diyet topiklerinde baklava reklamı veriyormusunuz ...
neyseeeeeeee hiranur hoşgeldin seni tekrardan aramızda görmek çook güzel nick değiştiğimde sen varmıydın hatırlamıyoruma ama eğerki yoksan ben mahrum ...rahatsızlıklarının için çok geçmiş olsun cnm eşinede sana...

benımde avatarımdaki kazlar sinirimi bozmaya başladı.değiştırıcem yakında
günaydın kızlar

gunaydın pasi

günaydın kızlar
günaydın pasiiii
benımde avatarımdaki kazlar sinirimi bozmaya başladı.değiştırıcem yakında

gunaydın pasi

aslında benm sinirimi bozan hala yumurtlamamış olmak başka şeylerden sinirimi çıkartıyorum..nne kadar umrumda deil desemde doğaldan hamile kalmam lazım olduğuna karar verdim ,dünkü tüp araştırmalarım sonucunda tekrardan aklıma kazındı yumurtlama çatlama herşey çok zorrr yaaa

aynen benımde yumurtlayamıyorum ya((tüp araştırmalarında ne buldunki kararın değisti.elbettekı dogal yoldan hamıle kalmak en guzelı ama olmuyorsa ne yapcan başka.yumurtam buyumuyor catlamıyor hıc bışe olmuyor..ne yapalım kı başka
umrumda değil demek mutlu gıbı gozukmek kendımızı kandırmaktan bşka bırsey degıl.ay sonu gelıyor adet oluyoruz dunyamız başımıza yıkılıyor sankı sonumu bılıyorum olmıcak dıyorum olmuyor zaten de ama yıne de sonumu bıle bıle uzuluyorum başıma gelınce

sanada günaydın canım
inşallah doğal yolla gelir meleğin ama gelmezsede tüp bebek tedavisini gözünde çok büyütme sakın..
rabbim herşeyin kolaylığını veriyor..
önemli olan bir yerden başlamak gerisi çorap söküğü gibi geliyor....

iyiyim canım sağol süperim sen nasılsın ?ya pası sen olmayınca bu topıgın tadı tuzu olmuyor ıyıkı geldın tekrar

ohh ohh maşallah rabbim neşeni enerjini hiç bozmasın...
ayy canım bende çok özledim kış dönemi azıcık sıkıcıydı....
ama allahtan annem yanımdaydı onunla vakit geçirdim bilgisayarımız düzeldi tekrar sahalara döndüm
dua et bana bugün kontrolüm var korkular endişeler hiç bitmiyor
rabbim sen hayırlısını ver

ben sana hep dua edıyorum pasim Rabbım her zamn gonlune gore versin hiç uzmesın seni..
hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah canım..

cnm 24 saatlik mesfe ile istanbula gidileck orda kalacağım yere merkez çk uzak git gel ablamın küçük bebeği var annemde gel git yapamaz eşim yanımda olamayacak iş ve izin mevzu yüzünden..hepsini geç pkolularda negatif sonuç alanda çok..kalacağım yere yakın doğru düzgün merkezde yok çok kafam karıştı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…