Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

çok haklıymış ....
rabbim kimseleri aratmasın bu yolda...
hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah.....

canım öncelikle geçmiş olsun
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bu saatten sonra her an gelsede sağlıklı gelir merak etme.allah buralara bu saatlere kadar gelmeni nasip etmiş bundan sonrasını da o bilir içini ferah tut.6 yılı sabırla beklediğini unutma herşeyin hayırlısı..seni okudukça sabırszlanıyorum

evet ben şimdiden daralmaya başladım birde bizde düğünler yaklaştı bütün işler bana bakıyor annem ameliyat olacak ayrıca taşınacak bir sürü git gel işlerim var.iyikide erken başlamışım diyorum

denizoğlana bak hele hızlı çıktı ...

ancak sanıyoruz soni yaşasak kesinlikle derdik demi

merhaba canımm yaa bugun reglımın son gunu sımdı ben ovulasyon testımı ne zaman kullanmaya baslayayım bırde atesımı olcuyorum ama ben anlamıyorum atesten fln nasıl yapalım onu yaa hergun tablomu yayınlasam olurmukııı:26::26::26:

saol cnm simdilik allaha sukur cok ii gidio hafif gerginlik disinda..onumuzdeki hafta ikili testimiz var bakalim insallah cok ii cikar dua edin bana

herseyin hayirlisi olsun pasim ama sanirim senin kuzun ben gibi sabirsiz cikacak:)

kızlar günaydın. benim macunum geldi ama böyle bir tat yok. baharatçı dükkanı kokusunu bilirsiniz ya. çok yoğun ve ağır kokar. işte aynen öyle. baharatçı dükkanı yiyor gibiyim. kocam öğüre öğüre yiyor. fazla dayanamaz gibime geliyor. iki gündür yiyorum ve benim kasıklarım ağrımaya başladı. yumurtlama günlerim çok ağrılı geçer bilirim yani ben ve acildeki bütün doktorlar bilir yumurtladığımı. sanırım yumurtalarım oluşuyor. bir de adaçayı içiyorum iki fincan.

bu arada pasiiiiii senin hamile olduğun haberini aldığımdan beri kendim hamileymiş gibiyim. eşim biile soruyor doğumu ne zaman diye. Bebişin doğunca resmini yükle lütfen.

Son düzenleme:
gerçekten macunu acaba yaa bide dolu para katıp karıstırmadılar inş.
benımde galıba bugunler yumurtlamam kasıklarım inceden ağrıyo yumurtlama agrısı öylemi?

yumutlama dönemindemi içiliyo ?
ben bitki çaylarını bıraktımki olursa tutunsun söktürmesin yeşilçay falan die

mrb kızlar. bende 6 haftalık çok taze bi anne adayı olarak yanınızdayım uzun süredir formu takip ediyordum nasip bebiş olunca aranıza katılmakmış. çok heyecanlı ve bi o kadarda yalnız çaresiz hissediyorum kendimi. 29 yaşında ilk gebeliğim. ama çabuk geçsin bebeişim gelsin artık istiorum

ben 3 ayda bebeği buldum. şükür Yaradan aratmadı.AMA öncelikle iki ay çok stresliydim neden olmuo vs. 3 ay ise koydum gitti benden önmelimi diye. ben yumurtlama günlerini çok ii takip ettim. birde doktora gidip genel bi muayene olmuştum sorun var mı die. bence önce stresi atmalı sonrada yumurtlma günlerini bilmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…