- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.841
Ben birini tanıyorum kadın hayatını yaşamış deyim yerindeyse,eğitimde üst düzeye gelmiş vs.. ve en son demiş bide evleneyim artık herşeyden doymuş bide bunu yaşayayım demiş bide çocuk sahibi olmak istemiş.yaşı baya ilerleyince evlenmiş çocuğuda var 2 tane amaaa diyorki,ben hayatımda bütün zorlukları yaşayıp bitirdim sanıyorken meğer asıl zorluğun çocukla başladığını,anne olmanın sorunluluğunu,zorluğunu görünce... ama yine sorsanız pişman mıyım diye asla değilim diyor. yani zorluğuda güzelliğiyle bir başka şey sanırım bu ANNELİK.....
selam kızlar doktordan geleli epeyce oldu ama yazamadım..
yaa kontrol pek olumlu geçmedi...
NST istemişti doktor önce onu yaptırıp gittim ama zaten sancım olduğunu hissediyordum..
ve tabiki NST de sancı çıktı..
doktorda kesinlikle karnına dokunup ultrason yapmam dei ..
ilaç başladı hemen yarına kadar bekle biraz karnındaki gerginlik giderse gel bebeğe ve suyuna bakmam lazım dedi..
1 haftayı daha atlatmamız lazım dedi..
benim sıpa 6 yıl gelmemek için son 1 aydırda gelmek için direniyor
şimdi dinleniyorum yarına ağrım olmazsa gidicem tekrar:18::18::18::18::18:
canım bende 3 hafta vardır diye umut ediyorum..
inşallah hayırlısıyla vaktinde gelir minnoşum:18::18::18::18::18::18:
eksikleri tamamlarsın canım ama çokda sona bırakma sonlara yaklaşınca böyle sıkıntılar oluyormuş...
denizoğlana bak hele hızlı çıktı ...selam kızlar doktordan geleli epeyce oldu ama yazamadım..
NST istemişti doktor önce onu yaptırıp gittim ama zaten sancım olduğunu hissediyordum..
ilaç başladı hemen yarına kadar bekle biraz karnındaki gerginlik giderse gel bebeğe ve suyuna bakmam lazım dedi..
Ben birini tanıyorum kadın hayatını yaşamış deyim yerindeyse,eğitimde üst düzeye gelmiş vs.. ve en son demiş bide evleneyim artık herşeyden doymuş bide bunu yaşayayım demiş bide çocuk sahibi olmak istemiş.yaşı baya ilerleyince evlenmiş çocuğuda var 2 tane amaaa diyorki,ben hayatımda bütün zorlukları yaşayıp bitirdim sanıyorken meğer asıl zorluğun çocukla başladığını,anne olmanın sorunluluğunu,zorluğunu görünce... ama yine sorsanız pişman mıyım diye asla değilim diyor. yani zorluğuda güzelliğiyle bir başka şey sanırım bu ANNELİK.....
denizoğlana bak hele hızlı çıktı ...
ancak sanıyoruz soniyaşasak kesinlikle derdik demi
saol cnm simdilik allaha sukur cok ii gidio hafif gerginlik disinda..onumuzdeki hafta ikili testimiz var bakalim insallah cok ii cikar dua edin banaşimdi sanırım senin doğuma 3 hafta kaldı dimi yanlış biliyorsam sezeryan olacaksın..güzel haberlerini bekliyoruz
pourqua nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik bebeğin iyidir inş.testler falan gebelik en yoğun zamanlarındasın yani ama sıkma canını çok hızlı geçiyor zaman
ben odayı aldım erken davrandım sadece bebeğin eksiklerini alıp yerleştrmek yıkamak kaldı puset araba vs.gibi şeyler alınacak..zaten yaz bebeği herşey daha kolay olacak..allah yardımcın olsun bir nefeste bebeğini kucağına alırsın inş
hurma çok önemliii besin içeriği açısından beim önceki doktor hergün 2-3 tane ye demişti..öok şükür bebeğim gelişim bakımından 2 hafta önde..belkide sebebi bu.zaten çok vitaminli şeylerle beslenmiyorum
selam kızlar doktordan geleli epeyce oldu ama yazamadım..
merhaba canımm yaa bugun reglımın son gunu sımdı ben ovulasyon testımı ne zaman kullanmaya baslayayım bırde atesımı olcuyorum ama ben anlamıyorum atesten fln nasıl yapalım onu yaa hergun tablomu yayınlasam olurmukııı:26::26::26:
bu günlerde yumurtam geliştiyse yumurtlama dönemindeyim inşallah olur
bu günlerde dersine sıkı çalış o zaman. ada çayını duydun mu tatlım baya faydasını gören varmış
napıyomus adacayı evdede var yapayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?