- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.861
12. gnde başlamak en ideali nilaycım..[/QUOTE
tamam cnm oyle yapayım tesekkur edrım....
kızlar günaydın. benim macunum geldi ama böyle bir tat yok. baharatçı dükkanı kokusunu bilirsiniz ya. çok yoğun ve ağır kokar. işte aynen öyle. baharatçı dükkanı yiyor gibiyim. kocam öğüre öğüre yiyor. fazla dayanamaz gibime geliyor. iki gündür yiyorum ve benim kasıklarım ağrımaya başladı. yumurtlama günlerim çok ağrılı geçer bilirim yani ben ve acildeki bütün doktorlar bilir yumurtladığımı. sanırım yumurtalarım oluşuyor. bir de adaçayı içiyorum iki fincan.
bu arada pasiiiiii senin hamile olduğun haberini aldığımdan beri kendim hamileymiş gibiyim. eşim biile soruyor doğumu ne zaman diye. Bebişin doğunca resmini yükle lütfen.
canım bende burada okudum. kullanıp hamile kalan çokmuş.
mrb kızlar. bende 6 haftalık çok taze bi anne adayı olarak yanınızdayım uzun süredir formu takip ediyordum nasip bebiş olunca aranıza katılmakmış. çok heyecanlı ve bi o kadarda yalnız çaresiz hissediyorum kendimi. 29 yaşında ilk gebeliğim. ama çabuk geçsin bebeişim gelsin artık istiorum
ben 3 ayda bebeği buldum. şükür Yaradan aratmadı.AMA öncelikle iki ay çok stresliydim neden olmuo vs. 3 ay ise koydum gitti benden önmelimi diye. ben yumurtlama günlerini çok ii takip ettim. birde doktora gidip genel bi muayene olmuştum sorun var mı die. bence önce stresi atmalı sonrada yumurtlma günlerini bilmeliyiz.
mrb kızlar. bende 6 haftalık çok taze bi anne adayı olarak yanınızdayım uzun süredir formu takip ediyordum nasip bebiş olunca aranıza katılmakmış. çok heyecanlı ve bi o kadarda yalnız çaresiz hissediyorum kendimi. 29 yaşında ilk gebeliğim. ama çabuk geçsin bebeişim gelsin artık istiorum
ne zamanlar ıcımlesı gerekıyor pekı bende duydum ama reglı donemınde duydum dusuk tehlıkesı fln dıyorlar..gercı her kafandan bır ses cıkıyor ama
tatlım adetin 2.günü başlanıyor. yumurtlamaya kadar devam. yumurtlamadan sonra içmiyorsun. düşük tehlikesi varmış. günde 2 fincan poşet olanlardan değilde yaprak şeklinde satılanlardan. deniyorum ama tadı ve kokusu böğğğğğğğğğğğğğ
hadi yaa bugun 7.gunum dun bıttı reglm kacırdım desene:44::44::44::44:
ayy sogandan sonraa hıcbır kokuya kotu dememe kararı aldım ben
ya bir de yumurtlamadan sonra ananas ye. tüp bebek de herkes yiyor. bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş.
ya soğan suyu var ya bendeki macundan sonra misk amber.
evimin altındaki markete taze ananas gelio ama sen soyyosun
bende alayım 2-3 gun sonra tutunsun yavvvum
bebekler gelene kadar bizde mide falan kalmayacak ... hayırlısıyla tez zamanda bir gelseler...
neyi araştırcan ki soğan, ada cayı, ananas, bide sağlam çalışma dik ayakları yat vs vs debelen durbende arastırmaya baslayaym
bebekler gelene kadar bizde mide falan kalmayacak ... hayırlısıyla tez zamanda bir gelseler...
neyi araştırcan ki soğan, ada cayı, ananas, bide sağlam çalışma dik ayakları yat vs vs debelen dur
ög geldı zaten ya
millet hamile kalırım die korkuyo yaaa :S Rabbim bizide gör
bide üzerini kapatamıyosun amuda kalkıyo gıbı gıcıkkı donuyosun ayaga kalksan pırtcakahahaha çok komıgız yaaa
ayy bende amuda kalkacagm yakında bu gıdısle
ben ılıskıden hemen sonra ıc camasırımı gıyıroum akıyo gıymesem bırde ben ertesı gun banyo yapıyorum o gece hıc kalkmadan yatıyorum ertesı gun,gun ıcnde spermler dısrı cıkıyor bu normalmı?sizlerde de oluyormu
ben peçete basıyorum çamaşırımı ole giyyorum yoksa ıslaklık oluyo huylanıyorum
bende sabah yapıyorum banyo
normal heraldekı bendede oluyo o ama az oluyo ıyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?