Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

demekkı aktardakıhersey var ıcındeişin sırrı bu olabılır ayy yesın barı esın ardından su fln ıcın belkı fayası olur bellı olur

allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...inşallah tez zamanda rabbım bızlere de nasıp eder o hamıleık duygusunu cok merak edıyorum....dua et bızlere olurmu hamılenın duası kabul olurmus...

maşallah allah bebeğine sağlıkla kavuştursun hoşgeldın

ne zamanlar ıcımlesı gerekıyor pekı bende duydum ama reglı donemınde duydum dusuk tehlıkesı fln dıyorlar..gercı her kafandan bır ses cıkıyor ama

tatlım adetin 2.günü başlanıyor. yumurtlamaya kadar devam. yumurtlamadan sonra içmiyorsun. düşük tehlikesi varmış. günde 2 fincan poşet olanlardan değilde yaprak şeklinde satılanlardan. deniyorum ama tadı ve kokusu böğğğğğğğğğğğğğ

hadi yaa bugun 7.gunum dun bıttı reglm kacırdım desene:44::44::44::44:

ayy sogandan sonraa hıcbır kokuya kotu dememe kararı aldım ben

ya bir de yumurtlamadan sonra ananas ye. tüp bebek de herkes yiyor. bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş.

ya soğan suyu var ya bendeki macundan sonra misk amber.

bir bakayım ananas kolay bulunmuyorr buralarda konservesı var ama bakayım yınede...

hadi yaa o kadar kotu yani..allah sabır versın ahha hh sımdıden nasıl oynatıyorlar bızı goruyormusun melerımız dogunca cekecekelrı var bızden

evimin altındaki markete taze ananas gelio ama sen soyyosun
bende alayım 2-3 gun sonra tutunsun yavvvum

neyi araştırcan ki soğan, ada cayı, ananas, bide sağlam çalışma dik ayakları yat vs vs debelen dur

ög geldı zaten ya

anansı arastırıcambulabılrmıyım bılmıyorummoff ayak dıkmekten bı hal oldum sankı her hamıle kalan ayaklarını dıkıyor....

millet hamile kalırım die korkuyo yaaa :S Rabbim bizide gör
bide üzerini kapatamıyosun amuda kalkıyo gıbı gıcıkkı donuyosun ayaga kalksan pırtcak ahahaha çok komıgız yaaa

millet hamile kalırım die korkuyo yaaa :S Rabbim bizide gör
bide üzerini kapatamıyosun amuda kalkıyo gıbı gıcıkkı donuyosun ayaga kalksan pırtcak ahahaha çok komıgız yaaa

ayy bende amuda kalkacagm yakında bu gıdısle

ben ılıskıden hemen sonra ıc camasırımı gıyıroum akıyo gıymesem bırde ben ertesı gun banyo yapıyorum o gece hıc kalkmadan yatıyorum ertesı gun,gun ıcnde spermler dısrı cıkıyor bu normalmı?sizlerde de oluyormu

ben peçete basıyorum çamaşırımı ole giyyorum yoksa ıslaklık oluyo huylanıyorum
bende sabah yapıyorum banyo
normal heraldekı bendede oluyo o ama az oluyo ıyyyyy

ben peçete basıyorum çamaşırımı ole giyyorum yoksa ıslaklık oluyo huylanıyorum
bende sabah yapıyorum banyo
normal heraldekı bendede oluyo o ama az oluyo ıyyyyy

ıcım rahatladı bendende gelıyo acaba neden dıye dusunuyordum tsekkurler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…