Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

şekerim mesaj kutun doluymuş mesaj alamıyosun teşekkğr edecektim burdan edeyım :)
msj kutunu boşalt başkaları atar belkı

slm kızlarr... rahatsızım kaç gndr atamadm üzerimden bi yanddanda her gün duş iyice koptu bende kayış allah sonumuzu hayır etsin..
biraz önce çiderle görüştm oraya üye olacağım ,umut tüp bebekte ilaçlar dahil 5850 imiş tutar çider üyeliği ile 5250 ye iniyormuş...
tüp dşüneceklere yardımcı olur belki bu fikir ...ve farklı kolaylıklarda sağlanıyormuş ...yarın detaylı görüşeceğiz aksilik olmazsa danışman ile ..

canım ben hastaneye 3000 lira verdim. ama artı o dönemdeki iğne ve ilaçlar 2000 de onlar tuttu. ama tabi istanbul fark olur.

çider neki ?
yaptırdıgın merkez özelmi ?
bendemi ugrasmasamda tüpe yönelsem yaa

canım ben hastaneye 3000 lira verdim. ama artı o dönemdeki iğne ve ilaçlar 2000 de onlar tuttu. ama tabi istanbul fark olur.
pahalı yaptrmışsın cnm bence ..şimdi artık raporda çıkarcam ben en az iki aşılama şartıda var oda okey bende diğer herşey de uygun o zman %30 hasta ödüyormuş..geriye kalanı devlet bakalım halledeblirsek eşim önemsemiyor ama bence maddi konuyuda ne kadar alt sınıra çekersek iyidir..
çider neki ?
yaptırdıgın merkez özelmi ?
bendemi ugrasmasamda tüpe yönelsem yaa

çider çocuk istiyorum derneği cnm ...anlaşmalı merkezleri var indirim yapan sen doğal hamile kaldın cnm bence acele etme derim..

artık eskisi gibi değil tamamını sgk nın karşıladığı ve tüp bebek yapan hastaneler ortaya çıktıkta sonra fiyatlarda bi esnklik oluştu ..iki sene önceki fiyatından devam ettitiyor umutta baksana ...ki araştırmalarıma göre gerçkten çok iyi bi merkez ben daha çok dşnmüştm dün amerikan hastanesinde tp yaptırn bi tandıktan bilgi aldım 20 -25 bin gözden çıkartmak lazım dedi yuhhhh dedimmmmmm

Son düzenleme:

hm bu dernekten haberım yoktu :S
kaldımda bekle bekle sıkıldım oli ya ne bilim yoruldum artık işden izin al dr dr gez psikolojını boz üzül falan genede isyan etmiyorum çok şükür halime ama ne bilim

kaldımda bekle bekle sıkıldım oli ya ne bilim yoruldum artık işden izin al dr dr gez psikolojını boz üzül falan genede isyan etmiyorum çok şükür halime ama ne bilim

valla maddi ve manevi olarak kendini iyi hissediyorsan bekleme öyle deyim zaten 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyormuş ikiz olmak gibi kimine göre sorun olan durumda yok

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinee umut tüp bebeği duymuştum çok iyi diye bide bahçeciyi duymuştum bende aşılamamı burda bir yerde falanmı yaptırsam acaba fiyatlarla ilgili bilgin varmı canım

valla maddi ve manevi olarak kendini iyi hissediyorsan bekleme öyle deyim zaten 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyormuş ikiz olmak gibi kimine göre sorun olan durumda yok

keşke ikiz olsa yıllardır ben öyle derim
maddi anlamdada sorun değil ama dr gerek yok sana dermiki bi eşimle konusayım be aksam zaman geçtikce geçiyor
gerci bi yandanda dr gözetimindeyız oda 6 aya gebeliğinizi sağlarız dedi ama ben umutlanmıyorum açıkcası

çok pahalı yaa kesinlikle yuh yanı

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinee umut tüp bebeği duymuştum çok iyi diye bide bahçeciyi duymuştum bende aşılamamı burda bir yerde falanmı yaptırsam acaba fiyatlarla ilgili bilgin varmı canım

tatlım bahçeci umut adı zaten bi kaç merkezi var ama raporun geçerli olduğu merkezi umut sadece...baya araştırdım gerçekten ulun uluğ doktoru herkez çok memnun bende baktım adamın tipine ve konuşmalarına bildiğin fred çakmaktaş yaa sevimli geldi ne bileyimmsuratsız bişe olsa kesinlikle gitmezdim embryologları fln hepsini inceledim sorun sadece mesefa olayı...aslında dışardan gelen hastalar için anlaşmalı konaklama merkezi varmıiş yakın ...son son bunu dşüncez artık

bende en çok işten izin alma olayına sıkılıyorum 1-2saat izin alayam göze batıyor gittiğimde haftada 2kez şu izin olayı yüzünden tedavim hep yarım kalıyorrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…