- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.881
ıcım rahatladı bendende gelıyo acaba neden dıye dusunuyordum tsekkurler cnm
rica ederim
sen ismini nasıl değiştin ben bunun için yeni profil actım yaa
slm kızlar nasılsınızzz
iyyiz amuda kalkma formülleri veriyos sen nasılsınslm kızlar nasılsınızzz
özelıne yolladım canım lınkı
slm kızlarr... rahatsızım kaç gndr atamadm üzerimden bi yanddanda her gün duş iyice koptu bende kayış allah sonumuzu hayır etsin..
biraz önce çiderle görüştm oraya üye olacağım ,umut tüp bebekte ilaçlar dahil 5850 imiş tutar çider üyeliği ile 5250 ye iniyormuş...
tüp dşüneceklere yardımcı olur belki bu fikir ...ve farklı kolaylıklarda sağlanıyormuş ...yarın detaylı görüşeceğiz aksilik olmazsa danışman ile ..
slm kızlarr... rahatsızım kaç gndr atamadm üzerimden bi yanddanda her gün duş iyice koptu bende kayış allah sonumuzu hayır etsin..
biraz önce çiderle görüştm oraya üye olacağım ,umut tüp bebekte ilaçlar dahil 5850 imiş tutar çider üyeliği ile 5250 ye iniyormuş...
tüp dşüneceklere yardımcı olur belki bu fikir ...ve farklı kolaylıklarda sağlanıyormuş ...yarın detaylı görüşeceğiz aksilik olmazsa danışman ile ..
pahalı yaptrmışsın cnm bence ..şimdi artık raporda çıkarcam ben en az iki aşılama şartıda var oda okey bende diğer herşey de uygun o zman %30 hasta ödüyormuş..geriye kalanı devlet bakalım halledeblirsek eşim önemsemiyor ama bence maddi konuyuda ne kadar alt sınıra çekersek iyidir..canım ben hastaneye 3000 lira verdim. ama artı o dönemdeki iğne ve ilaçlar 2000 de onlar tuttu. ama tabi istanbul fark olur.
çider neki ?
yaptırdıgın merkez özelmi ?
bendemi ugrasmasamda tüpe yönelsem yaa
selam canım hısgeldınnn ben ıyım sen nasılsınnn
iyyiz amuda kalkma formülleri veriyos sen nasılsın
teşekkürler :)
pahalı yaptrmışsın cnm bence ..şimdi artık raporda çıkarcam ben en az iki aşılama şartıda var oda okey bende diğer herşey de uygun o zman %30 hasta ödüyormuş..geriye kalanı devlet bakalım halledeblirsek eşim önemsemiyor ama bence maddi konuyuda ne kadar alt sınıra çekersek iyidir..
çider çocuk istiyorum derneği cnm ...anlaşmalı merkezleri var indirim yapan sen doğal hamile kaldın cnm bence acele etme derim..
hm bu dernekten haberım yoktu :S
kaldımda bekle bekle sıkıldım oli ya ne bilim yoruldum artık işden izin al dr dr gez psikolojını boz üzül falangenede isyan etmiyorum çok şükür halime ama ne bilim
çider neki ?
yaptırdıgın merkez özelmi ?
bendemi ugrasmasamda tüpe yönelsem yaa
valla maddi ve manevi olarak kendini iyi hissediyorsan bekleme öyle deyim zaten 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyormuş ikiz olmak gibi kimine göre sorun olan durumda yok
artık eskisi gibi değil tamamını sgk nın karşıladığı ve tüp bebek yapan hastaneler ortaya çıktıkta sonra fiyatlarda bi esnklik oluştu ..iki sene önceki fiyatından devam ettitiyor umutta baksana ...ki araştırmalarıma göre gerçkten çok iyi bi merkez ben daha çok dşnmüştm dün amerikan hastanesinde tp yaptırn bi tandıktan bilgi aldım 20 -25 bin gözden çıkartmak lazım dedi yuhhhh dedimmmmmm
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinee umut tüp bebeği duymuştum çok iyi diye bide bahçeciyi duymuştum bende aşılamamı burda bir yerde falanmı yaptırsam acaba fiyatlarla ilgili bilgin varmı canım
hm bu dernekten haberım yoktu :S
kaldımda bekle bekle sıkıldım oli ya ne bilim yoruldum artık işden izin al dr dr gez psikolojını boz üzül falangenede isyan etmiyorum çok şükür halime ama ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?