- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #5.901
Slm dostlarrrr
çok uzun süredir giremiyorum, ama hep takip ettim sizleri,
pasimmmmm az kaldı yavrum sabredelim, artık ben de karnımda taş taşıyomuş hissi yaşamaktan bıktım, ayakta duramıyorum,, bir sürü iş var daha yapılacak
mahrum cicim tedaviye ara verme sakın ben açıkçası ot içmenin faydasına falan inanmıyorum, öyle olsa kimseye tedavi gerekmezdi, gelecek yakında bebeğin sabret,
baharcım bebiş sizler online olunca görüşürük
özlemmm bebiş geliyomuş hayırlı olsun, çetin ve zor bir yol bu hamilelik, Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin hep dua ediyorum
tatlım bahçeci umut adı zaten bi kaç merkezi var ama raporun geçerli olduğu merkezi umut sadece...baya araştırdım gerçekten ulun uluğ doktoru herkez çok memnun bende baktım adamın tipine ve konuşmalarına bildiğin fred çakmaktaş yaa sevimli geldi ne bileyimmsuratsız bişe olsa kesinlikle gitmezdim embryologları fln hepsini inceledim sorun sadece mesefa olayı...aslında dışardan gelen hastalar için anlaşmalı konaklama merkezi varmıiş yakın ...son son bunu dşüncez artık
bende en çok işten izin alma olayına sıkılıyorum 1-2saat izin alayam göze batıyor gittiğimde haftada 2kezşu izin olayı yüzünden tedavim hep yarım kalıyorrr
aynen ayrı bi stres zaten sanki keyiftn gidiyz :S benımde hep yarım kalıyo ama kovsalarda bunda gidicem bu dr olmazsa tüp artık
bende artık öyle diyorum valla ne zamana kadar erteleyebşlirmki en son çare çıkcam işten rahat olcak kafam öyle gitcem burda izin stresine giriyorum geç çıkıyorum koştur koştur doktora gidiyorumm doktorum bile anlıyor streslı oldugumu valla rahat oldu diyor ama nasıl olcam izin almak için 40takla atıyorum
çok az kalmış cnm rabbim en kolay şekliyle kucağına almayı nasip etsin inşallah...bnde bi an dedim bu yoksa doğurdudamı geldi...
adı neydi senin hatunun demişmiydin yoksa:44:
benım bu yıl 7. yılım dolcak iş yerinde ilk 5 yıl yıllık izin bıle kullanmadım düşün evlendıkten sonra yıllık izin almaya başladım ama gel görki nankörler işte kimseye yaranamazsın zaten ağır bi tedaviye girersem bende cıkarım ama bebek olana kadar tazmınatımı yakmak istemıyorum
baayn yok cnm orda iki doktorda erkek bence bu konuya takılma derim ayrıca aşılama için özellerde para harcama bnm doktorumun dediğide bu ben iki defa yaptrıdım artık hastanelerde ücretsiz yapılıyor tabi yinede siz bilirsiniz..bahçeci umut mu yeni öğrendim kızzbende aşılam için iyi bir yer seçmek istiyorum burayı bir araştırayım bakalım benım eşim erkek doktor isteiyor bayan varmı o hasanede iyi doktorr
adıyla yaşayın cemre sultannnyok cicim daha çookk var, zaman geçmiyo gibi benim hatunun adı cemre olcak nasipse
merhaba kızçeler...sizleri çok özledim.çok giremiyoru.öle hastayım ki...sesim falan gitti mahvoldum yani.bide üstüne bugün bi tane dişim çekildi.moralim sıfır valla hiç keyfim yok.geceleri öksürmekten uyuyamıyorum.neyse sizi çok sıkmıyım benim dertlerle..bu ay bebek mebek düşüncek halim kalmadı valla.diş bana epey bi sorun çıkartcak.köprü falan yapılacak herhalde.ay bu mart ayı bana hiç yaramadı yafff
oo maşallah canım 7yıl ne güzel evet tazinatını yakma bencede sabret cnaım bende öyle pek izin alan tip değilimdir senede 1falan oda hasta olursammm :)
baayn yok cnm orda iki doktorda erkek bence bu konuya takılma derim ayrıca aşılama için özellerde para harcama bnm doktorumun dediğide bu ben iki defa yaptrıdım artık hastanelerde ücretsiz yapılıyor tabi yinede siz bilirsiniz..
adıyla yaşayın cemre sultannn
geçmiş olsun naz ...mart olmazsa nisan olur hayrlısı olsun hakkımızda
aynen bende sen gibiyim ama şimdi ögleden sonra dıye izin alıyorum dr git tahlıller falan zaten 2-3 saat alıyor riske atmıyorum. umrumdada değil istiyorsa çıkarsın tın ... :)
Slm dostlarrrr
çok uzun süredir giremiyorum, ama hep takip ettim sizleri,
pasimmmmm az kaldı yavrum sabredelim, artık ben de karnımda taş taşıyomuş hissi yaşamaktan bıktım, ayakta duramıyorum,, bir sürü iş var daha yapılacak
mahrum cicim tedaviye ara verme sakın ben açıkçası ot içmenin faydasına falan inanmıyorum, öyle olsa kimseye tedavi gerekmezdi, gelecek yakında bebeğin sabret,
baharcım bebiş sizler online olunca görüşürük
özlemmm bebiş geliyomuş hayırlı olsun, çetin ve zor bir yol bu hamilelik, Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin hep dua ediyorum
kızlarr kızlarrr yine kaynatmışsınız maşallah nazar değmesinnn
nazcım geçmiş olsun
oliii hani senin puanlar kaydolmuyor ya ben onu çözdümm şimdi kkya girerken beni hatırla tuşuna basmadan giriş yaparsan site bi süre sonra atıyor seni ve puanlar giriş yapmamış olduğun için kaydolmuyor
ben takılmıyorumda eşim takılıyor erkek doktorkonusna canım ikna edecem inş.ben özlede sordum aşılamayı ilaçlarla beraber 1500tl dediler bana nerde ücretsiz yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?