Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

iyi iyi kızzz ben o zamanlar kaçıyodum o kovalıyordu şimdi o kaçıyor ben kovalıyorumm

kızz istanbula fethe mi çıktın nereye gittin bakimm allah kabul etsin inş..

sorma dun aynen feth ettımoradakı camı ve turbelere gıttık ısımlerını bılmıyorum ama:26::26: sultan ahmete gıttık....

sonraa ordan da uskudarda bı turbe varmıss oraya gıttıkkk ama mahvoldum yorgunluktan....

az kalsın resımlerımı gormedınmı dıcektımface koymustmm

evet o krem ama bu biizm test
bana hiç yapmadı o testler gıcıklar yaaaaaaaaaaa

o lapıden diiii

yaa bu ovulasyon testını aldımyaa 3 tanede gebelık testı gondermısler tuhaf bırsey onlar nasıl yapılıyor hıc ole yapmadım ben ıncecık cubuk gıbı sızınkılerde oylemıkııı?

Kızlar ben saçımı kestircemde burda araştırdım modelleri kafam karıştı kısada çok sevmiyorum :44:

evet canım ben o çubuk testlerden de kullandım
şimdi bir kaba idrarını koyuyosun çubukta max. yazan yere kadar idrara batırıyosun 5-10 sn bekleyip çekiyosun sonra düz bir zemine bırakıyosun 5 dk sonra sonuca bakıyosun veeeeeeeeeeeeeeeeee çift çizgiyi görürsün inşallah tatlım

hee gördüümm yaaa benimde eyüp sultanda dua ederken bi resmim vardı face de sonra kaldırdım tövbe yaa
maşallah cnm iyi yapmışınn ama aslında en güzeli tek tek hepsini aynı günde değilde canın sıkıldığı zaman gidicen böyle huzur doluyor insan yaa

evet o krem ama bu biizm test
bana hiç yapmadı o testler gıcıklar yaaaaaaaaaaa

eveevet o test iştee
amann daha çok gıcık olcaktın o zaman

hee doğru bide depitak var
sanırım değildi senin dediğin farklı galiba :44:

kaçtı kaçtııııııııı testi yenilemeye mi gitti acaba

yada kocası geldi ve çıkmak zorunda kaldı

testin markası neydi olicim
neyse bikaç gün sonra yeniden yap bakalım inşallah görürsün tatlım yaa
novatestti cnm bu lila kutusu olanlardan dandik testlerden değil daha öncede hep onla yaptım ilk böle oldu resimlerim yarın aksilik olmaz
ben adını yazamıyom markanın L ile başlayan vardıyaa
benimkide çöpteydi 2 3 saat sonra fln bi baktım 2.çizgi T in tam altında değildi ama çok belirgindi

dik konumdamı idi peki ..labguikle bnm daha önce bi silik ikinci çizgi vakaam var omu cnm dediğin

novatestti cnm bu lila kutusu olanlardan dandik testlerden değil daha öncede hep onla yaptım ilk böle oldu resimlerim yarın aksilik olmaz
benimkide çöpteydi 2 3 saat sonra fln bi baktım 2.çizgi T in tam altında değildi ama çok belirgindi

dik konumdamı idi peki ..labguikle bnm daha önce bi silik ikinci çizgi vakaam var omu cnm dediğin

ayy her gecen gun bırseyler ogrenıyorum sendenn cok saoll

inşallahh canım yaa hepımız amaaa

çubuğu idrara batırana kadar iyi gidiyordun ama sonrası öyle olmadı bende idrarı çubuğa damlatıyodum

geldim kızlar araya reklam girdi malesef...
evet nerde kalmıştık ...

hee pekte izleniyosun belliii ne uzun reklamdı o öleee
oli sen yazsana şu testin gerçek adını baksana ne hallere soktuk ama bi türlü adını hatırlayamadık

reklam derkennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ehehehe
baya zorlamışsınız hatırlamak için testin adını

Son düzenleme:

ayyynennnn o dediğindendi oh beeee

valla ben çöpe attım ama sinirden ne şekil attığımı hatırlamıyom heralde dik kalmamıştır çöpün içinde

ayyynennnn o dediğindendi oh beeee

valla ben çöpe attım ama sinirden ne şekil attığımı hatırlamıyom heralde dik kalmamıştır çöpün içinde

anladım cnm çöp bomboş değilse dik kalması biraz zor tabiii..ama bnm ki boş değildi dikti iğrençççç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…