- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #6.621
iyi iyi kızzz ben o zamanlar kaçıyodum o kovalıyordu şimdi o kaçıyor ben kovalıyorumm
kızz istanbula fethe mi çıktın nereye gittin bakimm allah kabul etsin inş..
lapidak tüy dökücü krem değilmiydi yaa
banada hep tek çıkıyodudaa o zaman bi güzellik yaptı sağolsun
ben o zaman gittim aldığım yere kadın dedi,ilk 5 dk içinde çıkan sonucu dikkate alcan diye
lapidak tüy dökücü krem değilmiydi yaa
banada hep tek çıkıyodudaa o zaman bi güzellik yaptı sağolsun
ben o zaman gittim aldığım yere kadın dedi,ilk 5 dk içinde çıkan sonucu dikkate alcan diye
oliii kız nere gettiinnnnn
o lapıden diiii
yaa bu ovulasyon testını aldımyaa 3 tanede gebelık testı gondermısler tuhaf bırsey onlar nasıl yapılıyor hıc ole yapmadım ben ıncecık cubuk gıbı sızınkılerde oylemıkııı?
sorma dun aynen feth ettımoradakı camı ve turbelere gıttık ısımlerını bılmıyorum ama:26::26: sultan ahmete gıttık....
sonraa ordan da uskudarda bı turbe varmıss oraya gıttıkkk ama mahvoldum yorgunluktan....
az kalsın resımlerımı gormedınmı dıcektımface koymustmm
evet o krem ama bu biizm test
bana hiç yapmadı o testler gıcıklar yaaaaaaaaaaa
o lapıden diiii
yaa bu ovulasyon testını aldımyaa 3 tanede gebelık testı gondermısler tuhaf bırsey onlar nasıl yapılıyor hıc ole yapmadım ben ıncecık cubuk gıbı sızınkılerde oylemıkııı?
kaçtı kaçtııııııııı testi yenilemeye mi gitti acaba
novatestti cnm bu lila kutusu olanlardan dandik testlerden değil daha öncede hep onla yaptım ilk böle oldu resimlerim yarın aksilik olmaztestin markası neydi olicim
neyse bikaç gün sonra yeniden yap bakalım inşallah görürsün tatlım yaa
ben adını yazamıyom markanın L ile başlayan vardıyaa
benimkide çöpteydi 2 3 saat sonra fln bi baktım 2.çizgi T in tam altında değildi ama çok belirgindi
geldim kızlar araya reklam girdi malesef...
evet nerde kalmıştık ...
novatestti cnm bu lila kutusu olanlardan dandik testlerden değil daha öncede hep onla yaptım ilk böle oldu resimlerim yarın aksilik olmaztestin markası neydi olicim
benimkide çöpteydi 2 3 saat sonra fln bi baktım 2.çizgi T in tam altında değildi ama çok belirgindi
evet canım ben o çubuk testlerden de kullandım
şimdi bir kaba idrarını koyuyosun çubukta max. yazan yere kadar idrara batırıyosun 5-10 sn bekleyip çekiyosun sonra düz bir zemine bırakıyosun 5 dk sonra sonuca bakıyosun veeeeeeeeeeeeeeeeee çift çizgiyi görürsün inşallah tatlım
evet canım ben o çubuk testlerden de kullandım
şimdi bir kaba idrarını koyuyosun çubukta max. yazan yere kadar idrara batırıyosun 5-10 sn bekleyip çekiyosun sonra düz bir zemine bırakıyosun 5 dk sonra sonuca bakıyosun veeeeeeeeeeeeeeeeee çift çizgiyi görürsün inşallah tatlım
geldim kızlar araya reklam girdi malesef...
evet nerde kalmıştık ...
testin markası neydi olicim
reklam derkennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
novatestti cnm bu lila kutusu olanlardan dandik testlerden değil daha öncede hep onla yaptım ilk böle oldu resimlerim yarın aksilik olmaz
dik konumdamı idi peki ..labguikle bnm daha önce bi silik ikinci çizgi vakaam var omu cnm dediğin
hee gördüümm yaaabenimde eyüp sultanda dua ederken bi resmim vardı face de sonra kaldırdım tövbe yaa
maşallah cnm iyi yapmışınn ama aslında en güzeli tek tek hepsini aynı günde değilde canın sıkıldığı zaman gidicen böyle huzur doluyor insan yaa
yok ben ole dua ederken fln degıl gezdıgımız yerlerı cekmıstım ıstanbulluyuz ama karsıya yılda bır gıdıyoruz burada yasamayanlar bızden cok sey bılıyo wallahı bıdaha emınım seneye gıdrım
ehehehe
baya zorlamışsınız hatırlamak için testin adını
ayyynennnn o dediğindendi oh beeee
valla ben çöpe attım ama sinirden ne şekil attığımı hatırlamıyomheralde dik kalmamıştır çöpün içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?