Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

amin canım inş..valla denemediğimiz şey kalmadı..az ilişki sık ilişki ov testi ateş tablosu adaçayı keçiboynuzu tozu özü vs..ayakları tepeye dikme,yastık kullanma off offf..yok yok yokkkkk

ahh canım ahhhh aynen
ovul kullan ateş ölç kürler yap 4-5 gün üst üste ilşki dene sadce yumurtlama günü ilşki dene sabaha kadar yat kalkma altına yastık koy..daha neler nelerrrrrrr
ama hepsi boş hepsi bahane
RABBİM OL DEDİĞİNDE OLACAK..
SABIR LAZIM..AMA İNSANIZ İŞTE TÜKENİYORUZ..

inanırmısın eşim benden daha fazla takar hale geldi.çaktırmıyor ama üzülüo..napacam bilmiyorum.film çektirmek de istemiyorum.yumurta takibi yapacak bi doktor bulsam gidicem ama ya gidecegim doktor yine hsg derse???sanki ona gerek kalmadan olacak gibi gelio.ama yumurta takibi çatlatma iğnesi vs şart bence...ama o doktoru bulmam lazım.istanbulda böle bi doktor bilen var mı kızlar yafffff

canım sana tavsiyem şu hsg yi çektirr..hsg den sonra hamile kalan birçok kişi var..eğerki ufakta olsa bi yapışıklık falan varsa hemen açılır..lütfen geçiştirme..çektir zaten olmazsa yumurtlama takibine başlanır..

ben geldim kızcelerrrr
hoşgeldin naz..

klomen kullanmazsak kist olacaktı işte cnm
doktora dedim kalitesizmi oluyor yumurtalarım olabilir ama 2 si olsun hadi 3 tanesi yine kaliteli olucaktır dedi ve senin sorunun tubal faktörlü olabilir demesiyle ben fimbira saçaklarının işlevini kaybettiğinimi düşünüyorsunuz dedi doktor şaş kaldı ehehe
valla bnm kafada gelip gidiyor iki gün önce ağlama krizine girdim resmen eşim zor ayarlarımı yerine getirdi ve eylül geç fln dedi bakalım hayrolsun ne diyelim beklemekle olmuyor

fimbira saçaklarının işlevini kaybetmek ne kızzzzzzzzzzz bilgiye bakk doktor afallamışş
yok canım yeterince bekledik olmayınca olmuyor tabi..
belkide tedaviyle yada tüple gelicek bebişlerimiz alınyazımız böyledir belkide bilemiyoruz işte

kızlar ben kaçar...sizlere iyi geceler..olicim ya inş bir an önce olur bebişin..valla siz bi önümü açın benim de psikoloji bozuluo heeee

BUNADA ŞÜKÜR CNM SPERMİ HİÇ OLMAYANLAR ERKEN MENEPOZA GİRENLER NELER VAR NELER YİNEDE ŞÜKÜR HER HALİMİZE ..OLSUNDA TÜP MÜPLE ARTIK ..
kızlar ben kaçar...sizlere iyi geceler..olicim ya inş bir an önce olur bebişin..valla siz bi önümü açın benim de psikoloji bozuluo heeee

ahhh naz ahhh bende istiyorum sıradan çıkmak ama napalım bizden sonra gelenlerdende çoktan gitti napalım sen takıldın peşimize
iyi geceler..

tabiki canım halimize binlerce kez şükür..olsunda tüp falan farketmez sağlıkla hayırla gelsinde inşallahh
bugün bi bebek yeleği örmeye başladımm ne hikmetse mavi ip aldım

tabiki canım halimize binlerce kez şükür..olsunda tüp falan farketmez sağlıkla hayırla gelsinde inşallahh
bugün bi bebek yeleği örmeye başladımm ne hikmetse mavi ip aldım

inşallah rabbim sana tatlımı tatlı bi oğluş verir meliscim..yavaştan başlamak lazım gebeşken bi işgüç yapılmaz ,doğduktan sonra zaten yapılmaz

inşallah rabbim sana tatlımı tatlı bi oğluş verir meliscim..yavaştan başlamak lazım gebeşken bi işgüç yapılmaz ,doğduktan sonra zaten yapılmaz

amin canım benimm saolasın..yokyaa ben öylesine maksat kafa dağılsın yoksa annem ve kayınvalidem birsürü ördülerrrr..
ama gönlümden geçen kız..niye mavi aldım bilmiyomda
tabiki sağlıklı olsunda gerisi boş

ben kaçıyorum canımmm
iyi geceler öpüyorum seni

ovvv yovvvv o zman sana tatlımı tatlı bi prenses versin :)
iyi geceler cnm ben 2 de yatıyrum hiç bozmam uyku düzenimi

sağol canım benim iyiyiz şükür bugün cinsiyetimizi öğrencez allahın izni ile kontrollerimiz sürüyor canım benim sen nasılsın iyimisin

Canlarım ne var ne yoookkk
bugün doktor kontrolum var dua edin yine çatlamaya hazır ve nazır bir yumurtam olsunnn
ama var gibi hissediyorum bennnn

rüyamda pasimi ve deniz oğlanı gördüm yaaa
nasıl güzeldi ikisi de
ah pasim sana söz yolum İstanbula'a düşsün istiyorum sizi görmek canım arkadaşım

günaydınn ben fenayım grip oldum gene
istanbula yolun düştüğünde sen bana bi uğrama ..

günaydın tatlım içinden ne geçiyor merak ettim ama erkek bence

canım inan bilmiyorum yani bir erkek diyorum bir kız acaip yaademek senin içinden erkek geciyor heee önceden erkek diyolardı şimdi kız çoğaldı ama genel erkek sanırım yoğunlukta hayırlısı artık bakalım sonnur vallahi heyecanlanmaya başladım hiç takmıyodum ama

geçmiş olsun canım
uğramam mı ızzz aşkolsun
sen de İzmir'e uğrarsın haberim olsun

sağol canımmm ya ben varya kaç yıldır izmire gelmek için deliriyorum aslındaa çok görmek istiyorum o tarafı umarım gerçekleşirde gelirim bu yıl.. nerdesin sen orda özel olmazsa

büyükler genellikle hep doğru bilirler ama bellide olmaz :) sağlıklı olsun canım benim heyecan olması doğal güzelim erkekin geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…