- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.121
amin canım inş..valla denemediğimiz şey kalmadı..az ilişki sık ilişki ov testi ateş tablosu adaçayı keçiboynuzu tozu özü vs..ayakları tepeye dikme,yastık kullanma off offf..yok yok yokkkkk
ahh canım ahhhh aynen
ovul kullan ateş ölç kürler yap 4-5 gün üst üste ilşki dene sadce yumurtlama günü ilşki dene sabaha kadar yat kalkma altına yastık koy..daha neler nelerrrrrrr
ama hepsi boş hepsi bahane
RABBİM OL DEDİĞİNDE OLACAK..
SABIR LAZIM..AMA İNSANIZ İŞTE TÜKENİYORUZ..
inanırmısın eşim benden daha fazla takar hale geldi.çaktırmıyor ama üzülüo..napacam bilmiyorum.film çektirmek de istemiyorum.yumurta takibi yapacak bi doktor bulsam gidicem ama ya gidecegim doktor yine hsg derse???sanki ona gerek kalmadan olacak gibi gelio.ama yumurta takibi çatlatma iğnesi vs şart bence...ama o doktoru bulmam lazım.istanbulda böle bi doktor bilen var mı kızlar yafffff
hoşgeldin naz..ben geldim kızcelerrrr
iyi çok şükür canım kist yokmuş..iyi süper tatlım 5 yumoş..ehh artık birini seçip beğensin de döllensin yaaaaaaaa
bende yeni adetim bitti işte aynen devm canım bende yaza okullar kapanınca bişiler düşüncem artık beklemek yorduu
hoşgeldin naz..
klomen kullanmazsak kist olacaktı işte cnm
doktora dedim kalitesizmi oluyor yumurtalarım olabilir ama 2 si olsun hadi 3 tanesi yine kaliteli olucaktır dedi ve senin sorunun tubal faktörlü olabilir demesiyle ben fimbira saçaklarının işlevini kaybettiğinimi düşünüyorsunuz dedi doktor şaş kaldı ehehe
valla bnm kafada gelip gidiyor iki gün önce ağlama krizine girdim resmen eşim zor ayarlarımı yerine getirdi ve eylül geç fln dedi bakalım hayrolsun ne diyelim beklemekle olmuyor
kızlar ben kaçar...sizlere iyi geceler..olicim ya inş bir an önce olur bebişin..valla siz bi önümü açın benim de psikoloji bozuluo heeee
BUNADA ŞÜKÜR CNM SPERMİ HİÇ OLMAYANLAR ERKEN MENEPOZA GİRENLER NELER VAR NELER YİNEDE ŞÜKÜR HER HALİMİZE ..OLSUNDA TÜP MÜPLE ARTIK ..fimbira saçaklarının işlevini kaybetmek ne kızzzzzzzzzzz bilgiye bakkdoktor afallamışş
yok canım yeterince bekledik olmayınca olmuyor tabi..
belkide tedaviyle yada tüple gelicek bebişlerimiz alınyazımız böyledir belkide bilemiyoruz işte
kızlar ben kaçar...sizlere iyi geceler..olicim ya inş bir an önce olur bebişin..valla siz bi önümü açın benim de psikoloji bozuluo heeee
BUNADA ŞÜKÜR CNM SPERMİ HİÇ OLMAYANLAR ERKEN MENEPOZA GİRENLER NELER VAR NELER YİNEDE ŞÜKÜR HER HALİMİZE ..OLSUNDA TÜP MÜPLE ARTIK ..
ahhh naz ahhh bende istiyorum sıradan çıkmak ama napalım bizden sonra gelenlerdende çoktan gitti napalım sen takıldın peşimize
iyi geceler..
tabiki canım halimize binlerce kez şükür..olsunda tüp falan farketmez sağlıkla hayırla gelsinde inşallahh
bugün bi bebek yeleği örmeye başladımm ne hikmetse mavi ip aldım
inşallah rabbim sana tatlımı tatlı bi oğluş verir meliscim..yavaştan başlamak lazım gebeşken bi işgüç yapılmaz ,doğduktan sonra zaten yapılmaz
amin canım benimm saolasın..yokyaa ben öylesine maksat kafa dağılsın yoksa annem ve kayınvalidem birsürü ördülerrrr..
ama gönlümden geçen kız..niye mavi aldım bilmiyomda
tabiki sağlıklı olsunda gerisi boş
ben kaçıyorum canımmm
iyi geceler öpüyorum seni
hangi doktora gidiyosun sen canım?
evet aynı gidiyoruz canımm..ahh canım benim herkesi yazarken içimden diyorum inşallah bu son bat yazışım olur..hamilee yazan kısma yazarım diye umut ediyorum..ama olacak inşallah..
merhaba gamzecim iyiyz sen nasılsız miniğin de iyidir inşallah..sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuğun..öpüyorum tatlım..
ayy canım benimmm maşallah gözümüzaydın..çok şükür Deniz kucağında haa ahh pasim ne şahane bi duygudur dimi yaaa..Rabbim sağlık sıhhat hayırlı güzel mutlu bir ömür nasip etsin yavruna..bu eşsiz duyguyu bizlere de yaşatsın Rabbim inşallah..benim için koklaa öp Denizi
sağol canım benim iyiyiz şükür bugün cinsiyetimizi öğrencez allahın izni ilekontrollerimiz sürüyor canım benim sen nasılsın iyimisin
Canlarım ne var ne yoookkk
bugün doktor kontrolum var dua edin yine çatlamaya hazır ve nazır bir yumurtam olsunnn
ama var gibi hissediyorum bennnn
rüyamda pasimi ve deniz oğlanı gördüm yaaa
nasıl güzeldi ikisi de
ah pasim sana söz yolum İstanbula'a düşsün istiyorum sizi görmek canım arkadaşım
günaydınn ben fenayım grip oldum gene
istanbula yolun düştüğünde sen bana bi uğrama ..
günaydın tatlım içinden ne geçiyor merak ettim ama erkek bence
geçmiş olsun canım
uğramam mı ızzz aşkolsun
sen de İzmir'e uğrarsın haberim olsun
canım inan bilmiyorum yani bir erkek diyorum bir kız acaip yaademek senin içinden erkek geciyor heee önceden erkek diyolardı şimdi kız çoğaldı ama genel erkek sanırım yoğunlukta hayırlısı artık bakalım sonnur vallahi heyecanlanmaya başladım hiç takmıyodum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?