- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.101
Şimdi bir sürü dua ettim sana... Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah... Hamilelerin dualarını da yabana atmamak lazımmış... İnşallah canım en kısa zamanda dertsiz tasasız bir bebiş nasip etsin Güzel Allah'ım sana... Sevgi ve dualarımı gönderiyorum...
gunaydınnnnn nasılsınnn
olmadım canım yaaa stresliyimde regl olmadıgımdanmı neyi beklediğimi bilmediğimdenmıdır nedir
sen nasılsın
maşallah darısı sana
inşallah vericek rabbim üzülme bebek dogum hastane ortamına girdiğin için aşırı hassaslaşmışsın bu günlerede gülerek bakacağız inşallah :)
ayyy olucaksan ol daa onune bı bakkk yada gelsın bebiş acaba bı dahamı kan versen :44::44:daha once boyle olmusmuyduki?
inşallah canım benım...evet dun bayagı hassaslastım bır suru bebek var hastanede biri bebegıne fenerbahcelı tulum gıydırmıs esım dıyo ki bizim bebegımız olunca bende alıcam biri tavsanlı sapka takmıs esım bizde takıcaz dıyoo:))o da garıbım fıkır edınıyo kendınce
iyyyim canım sen nasılsın regl olmadım bekliyorum
gözünüz aydın bebiş gelmiş aileye darısı sana inş. :)
özletme kendini çok uzun gitme
canımm
hayırlısı canım yaa ...inş bu gecıkme bebişin mujdesını verır bıze...
saol canım benım aminn hepımıze inşallah....
maalesef bır kac gun yıne yokum bırazdan cıkıcam evden gecelerı gırerım artıkınbizim bebiş erken gelınce temızlık yapmaya cagırdılar oraya gıdıcem
KOLAY GELSİN :)) dikkat et kendine gecede olsa yaz öperım
ÖZleeeeeemmmmmmmmmmm
hayır olsun inşallah
hayır olsun hayırlara cıksın ınsallahh...mujdenın belırtısıdır bu ruyan...
kızlar bende 8 haftalık hamieyim rüyamda doğum yapmış olarak görüyorum çok farklı bir duygu....
aaaaaaaaaaaa nerde bu millet yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ne gelen var ne giden melis
evet yaaa bende giremedim bu ara fena yorgunum yaa ..sen napıyosun canım yarın mı gitcen dr a? yine aşılama deniceksin sanırım dimi?
yok cnm bugün gittim doktora kist yok şükür ..5 tane 8 mm yumurta var dedi klomen verdi 5 gün sonra tekrar gitcem..
sende drum nedir sen neler yapıyorsun..
hoşgeldin canımmm
nasılsın
iyiym canım napııym.adetin bitmesini bekliom..bide 15 gün sonrA taşınıyom.onun telaşı var.kafayı yicem..ev taşımak çok zor...sizde ne var ne yok
şimdiden hayırlı olsun canım iyi günlerde oturun içi bebişle dolsun inşallahhhh..evet zordur bende geçen yıl ocakta taşınmıştım üff ne soğuk vardı şimdi havalar güzelleşti rahatça taşınırsınız hayatım meraklanma..
ben kendi adıma aynı tas aynı hamammmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?