Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

aminnnn.........
allah razı olsun canım agzına yuregıne saglık...rabbım bebeişini de saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah...

ayyy olucaksan ol daa onune bı bakkk yada gelsın bebiş acaba bı dahamı kan versen :44::44:daha once boyle olmusmuyduki?

inşallah canım benım...evet dun bayagı hassaslastım bır suru bebek var hastanede biri bebegıne fenerbahcelı tulum gıydırmıs esım dıyo ki bizim bebegımız olunca bende alıcam biri tavsanlı sapka takmıs esım bizde takıcaz dıyoo:))o da garıbım fıkır edınıyo kendınce

ya sorma hiç böyle olmamıştım bu kadar uzun sadeceilk gebeliğimde oldu hep 1 2 gün atar başka atmazdı
dr gidicem 1 hafta daha bekle dedi dr görüştümde
oyyyy ne hevesler güdüyoruz demi rabbim muradını versin eşininde seninde inş. ne zorluklar atlatmıssın nilaycım oda olacak senin gibi bi gülücük tohumumuz olacak inş. :)

iyyyim canım sen nasılsın regl olmadım bekliyorum
gözünüz aydın bebiş gelmiş aileye darısı sana inş. :)
özletme kendini çok uzun gitme
canımm

hayırlısı canım yaa ...inş bu gecıkme bebişin mujdesını verır bıze...

saol canım benım aminn hepımıze inşallah....

maalesef bır kac gun yıne yokum bırazdan cıkıcam evden gecelerı gırerım artıkınbizim bebiş erken gelınce temızlık yapmaya cagırdılar oraya gıdıcem

KOLAY GELSİN :)) dikkat et kendine gecede olsa yaz öperım

yok cnm bugün gittim doktora kist yok şükür ..5 tane 8 mm yumurta var dedi klomen verdi 5 gün sonra tekrar gitcem..
sende drum nedir sen neler yapıyorsun..

iyi çok şükür canım kist yokmuş..iyi süper tatlım 5 yumoş..ehh artık birini seçip beğensin de döllensin yaaaaaaaa
bende yeni adetim bitti işte aynen devm canım bende yaza okullar kapanınca bişiler düşüncem artık beklemek yorduu

iyiym canım napııym.adetin bitmesini bekliom..bide 15 gün sonrA taşınıyom.onun telaşı var.kafayı yicem..ev taşımak çok zor...sizde ne var ne yok

şimdiden hayırlı olsun canım iyi günlerde oturun içi bebişle dolsun inşallahhhh..evet zordur bende geçen yıl ocakta taşınmıştım üff ne soğuk vardı şimdi havalar güzelleşti rahatça taşınırsınız hayatım meraklanma..
ben kendi adıma aynı tas aynı hamammmmmmmmmmm

amin canım inş..valla denemediğimiz şey kalmadı..az ilişki sık ilişki ov testi ateş tablosu adaçayı keçiboynuzu tozu özü vs..ayakları tepeye dikme,yastık kullanma off offf..yok yok yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…