Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

valla canım senın için özel değil ama tanıdık olabilir diyerekten yaniiküçük bir yer çünkü

yaa bu ates tablosunu hiç anlamadımm bırınız yardım edın lutfeenn cızgı fln cekmıs ama anlamıyorum paylasınca son gunlerde yazdıgım cıkmıyorrr...gecen de aynısı olmustu saolsun melıs yapmıstı...nasıl yapabılırımm:44::44:

amin canım inş..valla denemediğimiz şey kalmadı..az ilişki sık ilişki ov testi ateş tablosu adaçayı keçiboynuzu tozu özü vs..ayakları tepeye dikme,yastık kullanma off offf..yok yok yokkkkk

nazcım şu keçiboynuzu tozu bendede va ama daha hiç kullanmadım nasıl yediniz onu ve sadece eşin mi yedi?
benim eşimde tam tersi rahat relaaxxx bana diyor neden bu kadar stres yapıyon nede olsa yaşın daha genç :44:
benim dediğim doktoru aklında tut kafana göre takıl ama hsg de önemli ama bekle bencede..

valla canım senın için özel değil ama tanıdık olabilir diyerekten yaniiküçük bir yer çünkü

hoşgeldin canımm
sen nasılsın
benım kontrolum var heyecanlıyım:18:

hayırlısıyla güzel haberlerle dön canım benim.. ,

nasılsınızzzz

günaydın canikoomm

kızlar benim çıkmam gerek yeğenimin miniğimin bugün gösterisi var onu izlemeye gidicem

merhaba kızlar

12-nisan salı günü biricik kızım cemre 3400 kg, 50 cm ve omuzlarına kadar siyah saçlarıyla aramıza spinal sezaryen yoluyla katıldı Allah a şükürler olsn ki gayet sağlıklı,

tüm topik arkadaşlarıma doğuma girerken ismini bildiklerime ismiyle, bilmediklerime nikiyle dua ettim, rabbim yardımcımız olsun hepinizi öpüyorum

Canım benim ne güzel bir haber bu Allah analı babalı büyütsün inşallah. Kızınla bir ömür mutluluklar dilerim. Benimde arkadaşım doğurdu pazartesi günü 11 Nisanda onunda oğluşu oldu ohh ne güzel darısı başımıza inşallah

ayyy canım benim maşallah CEMRE'ye aramıza hoşgeldi...Allah hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin canım gözünyadın...mis kokusunu kokla benim yerime...

sağol canım benim iyiyiz şükür bugün cinsiyetimizi öğrencez allahın izni ile kontrollerimiz sürüyor canım benim sen nasılsın iyimisin

bende iyiym canım sağol..bana da kız gibi geliyor...haberlerini bekliyoruz tatlım...

deryoşummm naptın kız ne dedi dr..yumoşlar nasılmış

ne oldu canım tablona?

Son düzenleme:

saçlı doğan bebeklere bayılırımmmmm
gözünüz aydın rabbim uzun sağlıklı ömürler versin..maşallah süpanallah ...

Son düzenleme:
iyidir ne olsun canım
evet perşembe oluyo
canan o heyecanla şaşırmış sanırım ama çook normal
ya şu aşılama olayını detaylıcaaaa bi anlatsana tatlım

normaldir o şaşkınlıkla yanlış yazması demi
aşılama için meliscim klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini görüyorsun..
sonra kimi doktor 18 saat kimi doktor 36 saat sonrasına çağırıyor ama sperm yıkama işlemi nedeniyle iki saat öncesinde sperm verilmeli
sonra onu doktor alıyor bi tane aletle rahmi açıyor uzunnnnn pipet gibi ama daha ince bi uçla yallah yumurtalıklara..yarım saat yatıyorsun sonra hayata devam ilişki serbest banyo serbest ..
ağrı acı olmuyor cnm ..

en çok merak ettiğim ağrı sancı oluyomu sorusu yaaa
acı yok diyosun yani
aşılama gününden sonra hemen ilşki öneriyomu dr lar

en çok merak ettiğim ağrı sancı oluyomu sorusu yaaa
acı yok diyosun yani
aşılama gününden sonra hemen ilşki öneriyomu dr lar
hafif adet ağrısı gibi ufaktan bişi ...kale bile alınmaz yani serbest cnm ilişki hatta desteklemek için doktorlar kendi öneriyor..
Selam kızlar nasılsınızz..Geçmişe şöle bir göz atıp geliyorum galiii

hoşgeldin hira ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…