- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.141
sağol canımmmya ben varya kaç yıldır izmire gelmek için deliriyorum aslındaa çok görmek istiyorum o tarafı umarım gerçekleşirde gelirim bu yıl.. nerdesin sen orda özel olmazsa
büyükler genellikle hep doğru bilirler ama bellide olmaz :) sağlıklı olsun canım benim heyecan olması doğal güzelim erkekin geliyor
nasılsınızzzz
hoşgeldin canımm
sen nasılsın
benım kontrolum var heyecanlıyım:18:
bende cok heyecanlıyımm yarın reglı gunum test yapmaya korkuyorum hıcbırsey hıssetmıyorum....hadi sende inş mutlu donersın kontrolunden[/Qinşallah canım bır yumurta hatta 2 yumurta haberi ile dönerim
canım senin bat yarın mı 23.gün çatlamdın mı senUOTE]
amin canım inş..valla denemediğimiz şey kalmadı..az ilişki sık ilişki ov testi ateş tablosu adaçayı keçiboynuzu tozu özü vs..ayakları tepeye dikme,yastık kullanma off offf..yok yok yokkkkk
inanırmısın eşim benden daha fazla takar hale geldi.çaktırmıyor ama üzülüo..napacam bilmiyorum.film çektirmek de istemiyorum.yumurta takibi yapacak bi doktor bulsam gidicem ama ya gidecegim doktor yine hsg derse???sanki ona gerek kalmadan olacak gibi gelio.ama yumurta takibi çatlatma iğnesi vs şart bence...ama o doktoru bulmam lazım.istanbulda böle bi doktor bilen var mı kızlar yafffff
valla canım senın için özel değil ama tanıdık olabilir diyerekten yaniiküçük bir yer çünkü
hoşgeldin canımm
sen nasılsın
benım kontrolum var heyecanlıyım:18:
nasılsınızzzz
bende cok heyecanlıyımm yarın reglı gunum test yapmaya korkuyorum hıcbırsey hıssetmıyorum....hadi sende inş mutlu donersın kontrolunden[/Qinşallah canım bır yumurta hatta 2 yumurta haberi ile dönerim
canım senin bat yarın mı 23.gün çatlamdın mı senUOTE]
yaa test te 15 ve 16.gun de cıft cızgıyı gordum 23. gunde de ama benım gecıkmem olmaz pek en fazla 3 gun gecıktı...onun ıcın ben pek ıhtımal vermıyorum ama bakalım gorucez...normalde yarın...
merhaba kızlar
12-nisan salı günü biricik kızım cemre 3400 kg, 50 cm ve omuzlarına kadar siyah saçlarıyla aramıza spinal sezaryen yoluyla katıldıAllah a şükürler olsn ki gayet sağlıklı,
tüm topik arkadaşlarıma doğuma girerken ismini bildiklerime ismiyle, bilmediklerime nikiyle dua ettim, rabbim yardımcımız olsun hepinizi öpüyorum
merhaba kızlar
12-nisan salı günü biricik kızım cemre 3400 kg, 50 cm ve omuzlarına kadar siyah saçlarıyla aramıza spinal sezaryen yoluyla katıldıAllah a şükürler olsn ki gayet sağlıklı,
tüm topik arkadaşlarıma doğuma girerken ismini bildiklerime ismiyle, bilmediklerime nikiyle dua ettim, rabbim yardımcımız olsun hepinizi öpüyorum
sağol canım benim iyiyiz şükür bugün cinsiyetimizi öğrencez allahın izni ilekontrollerimiz sürüyor canım benim sen nasılsın iyimisin
Canlarım ne var ne yoookkk
bugün doktor kontrolum var dua edin yine çatlamaya hazır ve nazır bir yumurtam olsunnn
ama var gibi hissediyorum bennnn
rüyamda pasimi ve deniz oğlanı gördüm yaaa
nasıl güzeldi ikisi de
ah pasim sana söz yolum İstanbula'a düşsün istiyorum sizi görmek canım arkadaşım
yaa bu ates tablosunu hiç anlamadımm bırınız yardım edın lutfeenn cızgı fln cekmıs ama anlamıyorum paylasınca son gunlerde yazdıgım cıkmıyorrr...gecen de aynısı olmustu saolsun melıs yapmıstı...nasıl yapabılırımm:44::44:
merhaba kızlar
oliiiii
naber canım
ikimiz demirbaş olduk iyice haaa
valla öyle oldu
iyi cnm senden nbrler...
cemre salı günü doğguysa ayın onu..12.sinde doğduysa perşembe oluyor
iyidir ne olsun canım
evet perşembe oluyo
canan o heyecanla şaşırmış sanırım ama çook normal
ya şu aşılama olayını detaylıcaaaa bi anlatsana tatlım
normaldir o şaşkınlıkla yanlış yazması demi
aşılama için meliscim klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini görüyorsun..
sonra kimi doktor 18 saat kimi doktor 36 saat sonrasına çağırıyor ama sperm yıkama işlemi nedeniyle iki saat öncesinde sperm verilmeli
sonra onu doktor alıyor bi tane aletle rahmi açıyor uzunnnnn pipet gibi ama daha ince bi uçla yallah yumurtalıklara..yarım saat yatıyorsun sonra hayata devam ilişki serbest banyo serbest ..
ağrı acı olmuyor cnm ..
hafif adet ağrısı gibi ufaktan bişi ...kale bile alınmaz yanien çok merak ettiğim ağrı sancı oluyomu sorusu yaaa
acı yok diyosun yani
aşılama gününden sonra hemen ilşki öneriyomu dr lar
Selam kızlar nasılsınızz..Geçmişe şöle bir göz atıp geliyorum galiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?