Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

gunaydın kızlar
yogun ve gergin bi gü olacak benim için
rüyamda sabaha kadar bebek emzirdim sıyırdım iiiice
erkek bebekti :S
sabah sabah ablama kızdım
dr gidicem 3de izinde almadım daha son anda izin aldıgım için patronda gerilcek... ama zaten kac gundür barut gibi onun sebep aramasına gerek yok birine kızmak için....
akşama yemekli misafirim var bide (kızdığım ablam )öyle
umarım aksıne güzel şeyler olur
yazarım yazmam mı nilaycım

Son düzenleme:

gunaydın canımm...ayy inşallah kendı bebegını gormussundur ruyanda.....

stres yapma cnm rhat rahat gıt doktoruna...gelır gelmez de haber canım...inş guzel haberler alırsın..

çok sağolun canlarım allah razı olsun gercekten mükemmel bir duygu rabbim en yakın zamanda sizlerede nasip edecek biliyorum bu eşsiz duyguyu dualarımdasınız...

dpo 14 te genelde adet gelir adet olmaman normal çünkü geç yumurtladın..testlerinde negatif çıkması normal çünkü döllenme olduysa bile henüz çok erken ...bi 5 gün daha beklemen gerekecek en azından adet için tabiki bu yorumların ff nin çizgiyi doğru yere çektiğini düşünerekten ateşin gayet güzel gidiyor fakat önemli olan son günler

yok tatlim ya en son 12 arti 5 ken gittim kontrole ikili test icin fln.doktor sonraki randevuyu 1 mayisa verdi o yuzden hala ogrenemedim merak icindeyim
ama tabi herseyden once hayirlisi ve sagliklisi.ee sen napion tatlim nasil gidior
ay canımmm tebriklerrrrrrr çok sevindimevet resimde ki HAYAT ay gerçekten özledim yaaaaaaa

doğum mu yapacak hamilemiydi ay ne iyi darısı başına ruhummmmmm
ama gercekten cok seker masallahi varrrr

cnm ben daha cinsiyet icin gidemedimki doktor 5 hafta sonraya verdi randevuyu o zmn yani 1 mayista gidicem

bu arada herkesciklere merhabaaaaaa

gunaydın canımm...ayy inşallah kendı bebegını gormussundur ruyanda.....

stres yapma cnm rhat rahat gıt doktoruna...gelır gelmez de haber canım...inş guzel haberler alırsın..

inşallah bugun artık bebeği istemek için o kadar sebebim varki anlatamam o bana yeni bi hayat vercek bi gelse inatçı sıpam
hemen yazarım nilaycım evden sen sabah test yapcaktın? bence sen yumurtluyosun nilay ya

yok tatlim ya en son 12 arti 5 ken gittim kontrole ikili test icin fln.doktor sonraki randevuyu 1 mayisa verdi o yuzden hala ogrenemedim merak icindeyim
ama tabi herseyden once hayirlisi ve sagliklisi.ee sen napion tatlim nasil gidior
11 gün sonra büyük rndevu var deesene
tabiki sağlıklı olsunda kız erkek ne farkeder rabbim sağlıklı vehayırlı evlatlar nasip etsin..
bende aynı cnm beklemekle geçiyoor vakit bunada şükür ...

inşallah bugun artık bebeği istemek için o kadar sebebim varki anlatamam o bana yeni bi hayat vercek bi gelse inatçı sıpam
hemen yazarım nilaycım evden sen sabah test yapcaktın? bence sen yumurtluyosun nilay ya

inşallahcanım yaa sıkma canını hıcbıseye....

kız ne yumurtlamasıııı ben gecen ayın 16sında regl oldummm bana gore gunum gctı

evet atesım ıyı canım ama cok gecıkmıs oluyooo onu taktımkafaya benımbır tek gecen ay gecıktı baska gecıkmem olmadııkii....

evet atesım ıyı canım ama cok gecıkmıs oluyooo onu taktımkafaya benımbır tek gecen ay gecıktı baska gecıkmem olmadııkii....

dönem dönem böyle şeyler olabilir cnm bebek istedikten sonra adet düzeni bozulan bi çok kişi var bunu sıkıntı etme geç gelişen yumurta herzman daha iyidir incelsene gebe kalanların çoğu geç yumurtlayanlar

tamam cnaım saol oyle dıyorsan bende heyecan yapıyorumhamıle kalmak ıstıyorum ya:)

ne acayip sistemleri var ordakilerin biz iyisimi eski kocakarı sistemini uygulayalım karnın nasıl yaygan mı top gibi mi

izmir uçuyoooor kızlarr hava çook kötü

istanbulda fenaa tamda çamaşırları asıyordum bende uçuyordum kendimi içeri zor attım

bana yorum yapmayı unutmussunnn

benımde camasırlıgım uctu kırıldı berbat bıreydı gece de bole olmasa barii...

canım dukan evet harfı harfıne uyulması gereken bir diyet

4 evreden oluşuyor
eğer bir kaç kılo fazlan varsa tüm evreleri yapmana gerek yok
ama fazla kılo vermek istıyorsan yazıyorum

1)ATAK DÖNEMİ: 5-7 gün arası oluyor genelde (kişiye göre değişiyor)
sadece proteınle beslenıyorsun sınrısızz

2)SEYİR DÖNEMİ:artık sebze yenebiliyor
ataktan hemen ertesi günü sebze+proteın ,bir gün saf proteın diye gidıyor
yalnız enginar ve bezelye bir de baklıyat yasak tabımeyve de yasak

3)GÜÇLENDİRME: baklıyatlar devreye giriyor bır de meyve
bir de kutsal perşembe var haftanın bir günü yıne sadece sadece proteınle beslenıyorsunn
bır de ödül günleri var
4)KORUMA:bunu bılmıyorum
sen msn ye gel ben sana ayrtıntıları ile anlatayım daha da

bir de olmazsa olmaz YULAF KEPEĞİ

atakta 1,5 kaşık diğer dönemelrde 2 kaşık her gün tüketılmekzorunda

slm kızlar
aksilikler bitmedi bugun bide üzerin kaza yaptım bugun hızla gelen bı araç resmen tepeme bindi.... çok sükür bişe yok ama tam hast.kapısında oldu onun son anda farkedıp fren yapmasıyla fazla hasar yok cok şükür...
neyse ben koşturarak gittim hastaneye yinede aracı orda bıraktım randovuyu kacırmamak ıcın
gittim dr kan testı verdim hemen ultr. baktı yeni gebelıkte olabılır dedi adet yakınlasmısta olabılır dedı
kan sonucu mesaı saatıne denk gelmedı tabı 0,100 cıktı sonuc maıl ıstedım sonucu kızlar gebe degilim demi?
gebe deılsem adet sokturucu verdı ıcıp rahım filmi cektırcez!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…