- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.301
gunaydın kızlar
yogun ve gergin bi gü olacak benim için
rüyamda sabaha kadar bebek emzirdimsıyırdım iiiice
erkek bebekti :S
sabah sabah ablama kızdım
dr gidicem 3de izinde almadım daha son anda izin aldıgım için patronda gerilcek... ama zaten kac gundür barut gibi onun sebep aramasına gerek yok birine kızmak için....
akşama yemekli misafirim var bide (kızdığım ablam )öyle
umarım aksıne güzel şeyler olur
yazarım yazmam mı nilaycım
gunaydınnnnnnn bende halaa gelen gıden yok dun 3 bugun 1test yaptım sonuc negatıf:)ama dunku 2 tane sanıyorumkı bozuktu:)aslında bu sabah test yapmıcaktım atesı o sekılde gorunce yapayım dedım ...bi yorum yapın yaa
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yok tatlim ya en son 12 arti 5 ken gittim kontrole ikili test icin fln.doktor sonraki randevuyu 1 mayisa verdi o yuzden hala ogrenemedim merak icindeyimgünaydın kızlar..
naz yeni dönemin hayırlı olsun..
mysea prensin olucakmış gözün aydın..
özlem seninki göstermemiş kendini inşallah gelecek sefere öğrenirsin..
sonnurcum haklısın değişiklikler yapmak lazım..
bahar nerdesin sen yahuu???
ama gercekten cok seker masallahi varrrray canımmm tebriklerrrrrrr çok sevindimevet resimde ki HAYAT ay gerçekten özledim yaaaaaaa
doğum mu yapacakhamilemiydi ay ne iyi darısı başına ruhummmmmm
bebişiimm ben geldiimm senin kız diyorum bak :) daha geç göstercek bizim yeğen gibi onlarda 5.ayında öğrendiler erkekmiş
maşallah çok tatlı kızın ya
bende aynı taaasss aynı hemammmmbeceremedik daha gebeş olmayı
liste ilk sayfada canım ordan güncelliyor melis
bu arada bahar hakikaten iyi misin bi yaramazlık yoktur umarım
gunaydın canımm...ayy inşallah kendı bebegını gormussundur ruyanda.....
stres yapma cnm rhat rahat gıt doktoruna...gelır gelmez de haber canım...inş guzel haberler alırsın..
11 gün sonra büyük rndevu var deeseneyok tatlim ya en son 12 arti 5 ken gittim kontrole ikili test icin fln.doktor sonraki randevuyu 1 mayisa verdi o yuzden hala ogrenemedim merak icindeyim
ama tabi herseyden once hayirlisi ve sagliklisi.ee sen napion tatlim nasil gidior
inşallah bugun artık bebeği istemek için o kadar sebebim varki anlatamam o bana yeni bi hayat vercek bi gelse inatçı sıpam
hemen yazarım nilaycım evden sen sabah test yapcaktın? bence sen yumurtluyosun nilay ya
dpo 14 te genelde adet gelir adet olmaman normal çünkü geç yumurtladın..testlerinde negatif çıkması normal çünkü döllenme olduysa bile henüz çok erken ...bi 5 gün daha beklemen gerekecek en azından adet için tabiki bu yorumların ff nin çizgiyi doğru yere çektiğini düşünerekten ateşin gayet güzel gidiyor fakat önemli olan son günler
evet atesım ıyı canım ama cok gecıkmıs oluyooo onu taktımkafaya benımbır tek gecen ay gecıktı baska gecıkmem olmadııkii....
dönem dönem böyle şeyler olabilir cnm bebek istedikten sonra adet düzeni bozulan bi çok kişi var bunu sıkıntı etme geç gelişen yumurta herzman daha iyidir incelsene gebe kalanların çoğu geç yumurtlayanlar
gunaydınnnnnnn bende halaa gelen gıden yok dun 3 bugun 1test yaptım sonuc negatıf:)ama dunku 2 tane sanıyorumkı bozuktu:)aslında bu sabah test yapmıcaktım atesı o sekılde gorunce yapayım dedım ...bi yorum yapın yaa
bencede canım olinin dediğide olabilir bekle bakem ne olcak
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yok tatlim ya en son 12 arti 5 ken gittim kontrole ikili test icin fln.doktor sonraki randevuyu 1 mayisa verdi o yuzden hala ogrenemedim merak icindeyim
ama tabi herseyden once hayirlisi ve sagliklisi.ee sen napion tatlim nasil gidior
ama gercekten cok seker masallahi varrrr
cnm ben daha cinsiyet icin gidemedimki doktor 5 hafta sonraya verdi randevuyu o zmn yani 1 mayista gidicem
bu arada herkesciklere merhabaaaaaa
izmir uçuyoooor kızlarr hava çook kötü
ne acayip sistemleri var ordakilerin biz iyisimi eski kocakarı sistemini uygulayalım karnın nasıl yaygan mı top gibi mi
istanbulda fenaa tamda çamaşırları asıyordum bende uçuyordum kendimi içeri zor attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?