- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.281
canım sağolasın
anlamasın onlar ,karşındakine soruyosun o da sana gözleri dolarak sesi titreyerek yok dedikten sonra arkasından kaç yıllık evlisin 4 bayada olmuş ,yaşın kaç 28 ooooo çok geç kalmışsın ALLAH akıl fikir ihsa eylesin inşallah başka bişey demiyorum...üzerine annelik bambaşka bişey v.s v.s
sabrediyorum ama insanlardan nefret ederek taş olsa çatlardı bnm yerimde olsa belki...
cancağızlarım benim güzel kaderdaşlarım ve çok sevgili arkadaşlarım...öhöööö bu nasıl bi giriş böle.napıyonuz bakem?gece gece giriyim dedim.adet bitti.ateş meteş ölçmüyom.çalışmalara bugün başladık.her zamanki umut süreci başladı.ama o kadar eminim ki yine olmıcak.şu taşınma olayını bi atlatayım düşcem yine doktor peşine.1 mayısta taşınıyoruz inş..evde koli yapmaya başladım.o yüzden pek giremiyorum.gecmişi okumaya çalıışyorum.gamzecim oğluşun oluyormuş.tebrik ederim.darısı bizlere artık.evlilik yıldönümüm de gelio.bebişle girebilseydik iyi olurdu ama yapacak bişi yok.neyse öpüyorum hepinizi
ben de seni seviyorum ruhum
ama gerçekten bırakıp gittin bizi.
hamile haberinden sonra çok az geldin buraya eeee neredeyse kızın yaşına girecek beee
ama ben geliorum bebisiiiimmbilmiyorumki canımm kimse gelmiyor..evet pasi ve cano servis dışı artık
sonnur hayal naz banu özlem sare gülşah nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa
hele bakale arkadaşımız hiç gelmiyorrrr
ben daha cinsiyeti bile ogrenemedimmgünaydın kızlar özellikle sonnur ve meliscim yiğeninizi sölim dedim çok sağlıklı şükür cumartesi kontrol vardı biliyosuınuz canlarım...hayatımınnnnn ikinciiii erkeğiiii geliyorrrrrrrrrrrrrroğluşumuz olacak prensimiz geliyor teyzeleri rabbim sizlere yaşatsın en büyük dileğim bu eşsiz duyguyu...113 gr olmuş görseniz yüzünü kapamalar cinsiyeti göstermemek için elinden geleni yaptı am sonraaaa dayanamadı erkeğim biraz fazla çekingen sanırsam ultrasonda kıpır kıpır hareketleri yaaa doktorumuz gayet sağlıklı dedi sorun yok çok şükür... maşallah bebeğime gözlerimiz doluyor her defasında şimdilik bu kadar kızlar çokk öpüyorum sizi...yine görüşmek üzere...
ama bizde seni ozleik nerelerdesin sen kizzzkızlarrrrrrrr özledim siziiiiiiiii
sahsen ustume alinmiorum kusum cunku ben geliorummmmayşem gelmişş ama çok özeltti kendini bırak gitti bizi her hamile kalan gibi
bir tek pasim bırakmadı bizi
cnm bazi insanlar bole seylerden besleniolar takmicaksin bosver dedikleriyle kalsinlar sanki ellerine ne geciceksemalesef ve sebep aynı yine düşüncesiz insanların dengesiz sözleri ..nerdeyse ağlayarak ortamı terkedecektim o kadar kişinin içinde insanlar neden böyle evden çıkmayımda dahamı çok kafayı yeyim bıktım artık başına gelmeyen bilmezmi ondanmı böyleler??
haklısın ruhum 5 .ayımdan sonra tehlikeye girdi suyu azaldı falan zor ve yorucu günlerdi ...ama şimdi herşey yolunda kızım 3.5 aylık oldu ve tam bir cadıbirde o zaman herkes dağılmıştı sizleri takip etmek zor oluyordu ,pembik nerde?
haklısın ruhum 5 .ayımdan sonra tehlikeye girdi suyu azaldı falan zor ve yorucu günlerdi ...ama şimdi herşey yolunda kızım 3.5 aylık oldu ve tam bir cadıbirde o zaman herkes dağılmıştı sizleri takip etmek zor oluyordu ,pembik nerde?
ay canımmm tebriklerrrrrrr çok sevindimama ben geliorum bebisiiiimm
ben daha cinsiyeti bile ogrenemedimm
ama bizde seni ozleik nerelerdesin sen kizzz
sahsen ustume alinmiorum kusum cunku ben geliorummmm
ee nabersin tatlim nasil gidiorrrr
cnm bazi insanlar bole seylerden besleniolar takmicaksin bosver dedikleriyle kalsinlar sanki ellerine ne gecicekse
oyy ama avatardaki kizin sanirim cok tatli masallahbu arada bende hamileyim aysecim bnm de bebis bu cuma 4 aylik olucak insallah
bu arada herkese selamlar yine kimse yok ama olsun
doğum mu yapacakELbette ki zordur eksisi kadar giremeyebilirisiniz anlyorum
amabırakıp gittiniz işte bizi
pembig zaten çoktaaaannnnnnn gitti eylül ayı gibiydi bir daha da girmedi
hiç haberimiz yok sanırım o da doğum ya yaptı ya yapacak
sen neler yaptın görüşmeyeli ? kızın nasıl?
Haleciimm sen bi şehir dışı yap bebişim tüp bebek parasınıda harca tatildekesinlikle değişikliğe ihtiyacın vardır..
o konuşanlarada düşünmüyoruz deseydin keşke ben öyle yapıyorum fazla bişey diyemiyolar.
yada artık direk sizeneee !
canım işin zor dikkat et kendine tam yumurtlama döneminde taşınıyosun
bende ateş ölçmüyorum çünkü yumurtladığımı düşünmüyorum..
sende böyle dene bakalım.. yeni evin şimdiden hayırlı olsun tatlım
ay canımmm tebriklerrrrrrr çok sevindimevet resimde ki HAYAT ay gerçekten özledim yaaaaaaa
doğum mu yapacakhamilemiydi ay ne iyi darısı başına ruhummmmmm
ama ben geliorum bebisiiiimm
ben daha cinsiyeti bile ogrenemedimm
ama bizde seni ozleik nerelerdesin sen kizzz
sahsen ustume alinmiorum kusum cunku ben geliorummmm
ee nabersin tatlim nasil gidiorrrr
cnm bazi insanlar bole seylerden besleniolar takmicaksin bosver dedikleriyle kalsinlar sanki ellerine ne gecicekse
oyy ama avatardaki kizin sanirim cok tatli masallahbu arada bende hamileyim aysecim bnm de bebis bu cuma 4 aylik olucak insallah
bu arada herkese selamlar yine kimse yok ama olsun
kız iyi tatlım bende iyiyimsenin nasıl gidiyorr ..
listeniz devam ediyormu ya bir güncellesenizde baksam çok merak ediyorum son durumları
ben varım kafimidir???
aman napayım kuzum yaaa işlendim baya bi dünya ütüm vardı şimdi de oturuyorumyessssssss canımm napıyosunnn kuzum
aman napayım kuzum yaaa işlendim baya bi dünya ütüm vardı şimdi de oturuyorum
sen nasılsın nasıl oldun
içiğ güzelleştin mi
oh iyi yapmışsın canım benimde var biir sürü ama kim yapacak offf
yok annem yok içemedim henüz ve aynen depresifim
tam 3 sepet ütü yaptımcanım çıktı
depresif haller gitmez bizden havalar da bozuk zaten
gel de depresyona girme
kapımızı bi çalsa 'Anneeee ben geldim ' dese şu veletler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?