Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hakkımızda hayırlısı olsun canım...sanıyorumkı gebe degılsın...uzulme allahın takdırı elbetbızde yasayacagız o duyguyu

kızlar bende bugun kan testı yaptrıdım sonuccc negatıfff ama neden uzulmedım anlamaıyorum sanıyorumkı alıstım

kuzum bişey anlamadım yaaa msn de detaylı konuşalımm

canım geçmiş olsun Allah korumuş...malesef canım gebelik görünmüyor..hakkında hayırlısı olsun...

kızlar bende bugun kan testı yaptrıdım sonuccc negatıfff ama neden uzulmedım anlamaıyorum sanıyorumkı alıstım

tatlım daha 5 günün var geç yumurtladığın için şu anda bebişin varsada çıkmayabilir..biraz daha bekle.inşallahh güzel haberlerini alırız canım

işte ben buna ıhtımal vermıyordum sanıyorum kendıme degıl burada sızı dınlemem gerekıyormus cunku ates olcme topıgınde de hep soyledıler ama ben pek ıhtımal vermemıstım...hayırlısı artık beklerız 5 gun daha

bana yorum yapmayı unutmussunnn

benımde camasırlıgım uctu kırıldı berbat bıreydı gece de bole olmasa barii...

canım ben ateş tablona bakmadım çünkü seninki karışık bide ben karıştırmıyım
amaaa içini ferah tut yakında iyi haberlerini bekliyorum

Allah korumuş canım geçmiş olsun..
sonucuna göre negatif artık sen bir an önce adet olda yoluna bak canım ama bana HSG gereksiz gibi geldi sen gebe kalabiliyorsun sonuçta ben bile bu haldeyken dr.um sana gerek yok demişti :26: ama ben bulandırmıyım kafanı aptır kurtul

Kızlaarrr bakın İbrahim gökçek ne diyor,gebelikte bol boll çilek yiyen kadınların çocukları çok zeki oluyormuşş bakın tamda mevsimi yeyin garii

günAYDIN hayırlı sabahlr...bugün doktor günümdü fakat eylem yapıyorlarmış hekimlerimiz ....
bende yarın gidicem artık napalım...

soğuk kanlı olup içimize bebiş doldurcaz inşallah
evet hakkımda hayırlısı kısmet ne dıyeyım
adet söktürücü verdı dr bu arada bakalım bugun alırım

hsg yı dr kanallarında tıkanıklık varsa acar tedavi edici özelliğide var dedi
maddiyat için değil istediğin yerde çektir kabul ederim dedi ama ben kendıne çektircem
doğal yollarla kaldımda oda zor kalmıstım aslında 9 aydan sonraydı ılk gebelık kürlerle ugraşa ugraşa
sonnurcum meltemde rahim filminden sonra gebe kalmıstı filmin etkisinin cok oldugunu söylerdı bide bizde pkodan başka bi sebep bulamamıştı gittigim hiçbi dr ondan belkide bilmiyorum
belkide gereksizdir ama umut işte ne bilim

hehehehee son care o olacak

naber canımm ilaca basladınmı.?

benımde bugun atesım dutu sanırım gelıyo kırmızılar 3 gun daha bekleyeydı ıyıdıtatılde ii olurdu

yok kuzum araçla kaskoyla ugraşınca ecz.kapandı
ateş yöntemi yapsak banada nilay bi uygun zamanında bu battan sonra başlasam bende ?

neyse baslada hemen yenı umutlara yelken açalım

ben bu ates olayını ssevdım yaayap bencede ama galıba reglı gunu baslanıyo tabloya bende cok bılmıyorum sadece atesımı gırıp paylasmayı bılıyorum bırde atesım dustugunde cıktıgında anlayaılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…