- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.321
deryoşşş eşin dukan diyetini uyguladı dimi bende zayıflamak istiyom harfi harfine uymak lazım diyolar kitabı falan varmış anlatsana kız nasıl bi diyet bu
izmir uçuyoooor kızlarr hava çook kötü
benim 3. gün dukan diyetinde 2 kilo verdim
ruhum ankarada aynen üstelik kumlu bir fırtınaaaaaa
slm kızlar
aksilikler bitmedi bugun bide üzerin kaza yaptım bugun hızla gelen bı araç resmen tepeme bindi.... çok sükür bişe yok ama tam hast.kapısında oldu onun son anda farkedıp fren yapmasıyla fazla hasar yok cok şükür...
neyse ben koşturarak gittim hastaneye yinede aracı orda bıraktım randovuyu kacırmamak ıcın
gittim dr kan testı verdim hemen ultr. baktı yeni gebelıkte olabılır dedi adet yakınlasmısta olabılır dedı
kan sonucu mesaı saatıne denk gelmedı tabı 0,100 cıktı sonuc maıl ıstedım sonucu kızlar gebe degilim demi?
gebe deılsem adet sokturucu verdı ıcıp rahım filmi cektırcez!!!!
canım dukan evet harfı harfıne uyulması gereken bir diyet
4 evreden oluşuyor
eğer bir kaç kılo fazlan varsa tüm evreleri yapmana gerek yok
ama fazla kılo vermek istıyorsan yazıyorum
1)ATAK DÖNEMİ: 5-7 gün arası oluyor genelde (kişiye göre değişiyor)
sadece proteınle beslenıyorsun sınrısızz
2)SEYİR DÖNEMİ:artık sebze yenebiliyor
ataktan hemen ertesi günü sebze+proteın ,bir gün saf proteın diye gidıyor
yalnız enginar ve bezelye bir de baklıyat yasak tabımeyve de yasak
3)GÜÇLENDİRME: baklıyatlar devreye giriyor bır de meyve
bir de kutsal perşembe var haftanın bir günü yıne sadece sadece proteınle beslenıyorsunn
bır de ödül günleri var
4)KORUMA:bunu bılmıyorum
sen msn ye gel ben sana ayrtıntıları ile anlatayım daha da
bir de olmazsa olmaz YULAF KEPEĞİ
atakta 1,5 kaşık diğer dönemelrde 2 kaşık her gün tüketılmekzorunda
slm kızlar
aksilikler bitmedi bugun bide üzerin kaza yaptım bugun hızla gelen bı araç resmen tepeme bindi.... çok sükür bişe yok ama tam hast.kapısında oldu onun son anda farkedıp fren yapmasıyla fazla hasar yok cok şükür...
neyse ben koşturarak gittim hastaneye yinede aracı orda bıraktım randovuyu kacırmamak ıcın
gittim dr kan testı verdim hemen ultr. baktı yeni gebelıkte olabılır dedi adet yakınlasmısta olabılır dedı
kan sonucu mesaı saatıne denk gelmedı tabı 0,100 cıktı sonuc maıl ıstedım sonucu kızlar gebe degilim demi?
gunaydınnnnnnn bende halaa gelen gıden yok dun 3 bugun 1test yaptım sonuc negatıf:)ama dunku 2 tane sanıyorumkı bozuktu:)aslında bu sabah test yapmıcaktım atesı o sekılde gorunce yapayım dedım ...bi yorum yapın yaa
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar bende bugun kan testı yaptrıdım sonuccc negatıfff ama neden uzulmedım anlamaıyorum sanıyorumkı alıstım
kuzum bişey anlamadım yaaa msn de detaylı konuşalımm
canım geçmiş olsun Allah korumuş...malesef canım gebelik görünmüyor..hakkında hayırlısı olsun...
tatlım daha 5 günün var geç yumurtladığın için şu anda bebişin varsada çıkmayabilir..biraz daha bekle.inşallahh güzel haberlerini alırız canım
işte ben buna ıhtımal vermıyordum sanıyorum kendıme degıl burada sızı dınlemem gerekıyormus cunku ates olcme topıgınde de hep soyledıler ama ben pek ıhtımal vermemıstım...hayırlısı artık beklerız 5 gun daha
bana yorum yapmayı unutmussunnn
benımde camasırlıgım uctu kırıldı berbat bıreydı gece de bole olmasa barii...
slm kızlar
uykusuzzz her geceeee...
kimse yok mu nöbette yaa anca sizi geceleri okuyup kaçıyorum..
soğuk kanlı olup içimize bebiş doldurcaz inşallahkızlar bende bugun kan testı yaptrıdım sonuccc negatıfff ama neden uzulmedım anlamaıyorum sanıyorumkı alıstım
evet hakkımda hayırlısı kısmet ne dıyeyımkuzum bişey anlamadım yaaa msn de detaylı konuşalımm
canım geçmiş olsun Allah korumuş...malesef canım gebelik görünmüyor..hakkında hayırlısı olsun...
tatlım daha 5 günün var geç yumurtladığın için şu anda bebişin varsada çıkmayabilir..biraz daha bekle.inşallahh güzel haberlerini alırız canım
canım ben ateş tablona bakmadım çünkü seninki karışık bide ben karıştırmıyım
amaaa içini ferah tut yakında iyi haberlerini bekliyorum
Allah korumuş canım geçmiş olsun..
sonucuna göre negatifartık sen bir an önce adet olda yoluna bak canım ama bana HSG gereksiz gibi geldi sen gebe kalabiliyorsun sonuçta ben bile bu haldeyken dr.um sana gerek yok demişti :26: ama ben bulandırmıyım kafanı aptır kurtul
günAYDIN hayırlı sabahlr...bugün doktor günümdü fakat eylem yapıyorlarmış hekimlerimiz ....
bende yarın gidicem artık napalım...
soğuk kanlı olup içimize bebiş doldurcaz inşallah
evet hakkımda hayırlısı kısmet ne dıyeyım
adet söktürücü verdı dr bu arada bakalım bugun alırım
hsg yı dr kanallarında tıkanıklık varsa acar tedavi edici özelliğide var dedi
maddiyat için değil istediğin yerde çektir kabul ederim dedi ama ben kendıne çektircem
doğal yollarla kaldımda oda zor kalmıstım aslında 9 aydan sonraydı ılk gebelık kürlerle ugraşa ugraşa
sonnurcum meltemde rahim filminden sonra gebe kalmıstı filmin etkisinin cok oldugunu söylerdı bide bizde pkodan başka bi sebep bulamamıştı gittigim hiçbi dr ondan belkide bilmiyorum
belkide gereksizdir ama umut işte ne bilim
şükürler olsun cnm iyiyim sen nasılsın ???günaydın olicim nasılsın keyfin nasıl
hehehehee son care o olacak
naber canımm ilaca basladınmı.?
benımde bugun atesım dutu sanırım gelıyo kırmızılar 3 gun daha bekleyeydı ıyıdıtatılde ii olurdu
yok kuzum araçla kaskoyla ugraşınca ecz.kapandı
ateş yöntemi yapsak banada nilay bi uygun zamanında bu battan sonra başlasam bende ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?