Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tatlım esım geldı cok opuyorum senı haftasonu yokum kendınıze cok ıyı bakın bbyyyy

iyi geceelrrrr

Son düzenleme:
nedır bu kırmızlardan cektıgımızz ayy senındebı hamiş haberını alalım en kısa zamanda inşallahhhh ....

oo baya varmıs onunuzdeee yandın desene

inşallah tatlım yaa dileğim isteyen herkes evladına kavuşsun biran önceee
evetttt yandım 1 ay daha içim dışım gösteri oldu heleki roman havası tam bi romen oldum

evet kitap aldım canım ,net deki bilgilerin bazıları yanlış
gazetede dukan öldürüyor falan diyor
tek tip besleniliyor ya troide ve bagırsaklara cok zarar verıyormus ben bılmıyorumda bende nıyetlendım annem kızdı bana
haber verırmısın arada dietınden

nılay benımkı 45 gun olmus yahuuuu
sökturucu verdi dr almadım henüz bugun alayımda içeyim :S:S

bence bu ay kırmızılar bıze cok kızdı her ay gelınce senmısın gozyası doken dedıal gelmıyom yalvar gelım dıyo

bence bu ay kırmızılar bıze cok kızdı her ay gelınce senmısın gozyası doken dedıal gelmıyom yalvar gelım dıyo

O ZAMAN KIRMIZILAR İÇİN GELSİN HOBAAA
ne böyle senle nede sensiz yazık yaşanmıyor bebişsiz
ne bir arada nede ayrı olmak imkansız bat la bizzzz

Bayanlar günayydınnn ...
Benide aranıza alın benimde günüm geçti halbuki hiç olmazdı böyle şeyler
şimdi şöyle tekrar hatırlayalım,18 martda adet oldum bitti tekrar 3 nisanda bi kere daha adet geldi ama leke şeklinde :44: 3 4 gün sürdü..
şimdi hangi gün gelir bilemiyorum :26:

O ZAMAN KIRMIZILAR İÇİN GELSİN HOBAAA
ne böyle senle nede sensiz yazık yaşanmıyor bebişsiz
ne bir arada nede ayrı olmak imkansız bat la bizzzz

gelsın beeeeaaa

gunaydın canımmm nisan ayının bereketınden sanırım bu ay ugrayasıları yok bızım kırmızlarım

senın daha farklı canım doktora gıttınmı neden boyle olmus kiii

gelsın beeeeaaa

gunaydın canımmm nisan ayının bereketınden sanırım bu ay ugrayasıları yok bızım kırmızlarım

bence havalar birden ısındı ondan herkes gecıkmıs bu ay herkesler annem ahcımız kurs arkadaşlarım sizler bowwwwwww hatunlara bi haloldu
cidden herkes gecikmıs bı sorun cevrenıze??

bence havalar birden ısındı ondan herkes gecıkmıs bu ay herkesler annem ahcımız kurs arkadaşlarım sizler bowwwwwww hatunlara bi haloldu

kutlu dogum haftasının bır hediyesımı kıı acabaaa

ne iyi olur duu hemdeee ilacı aldınmı canım?

sımdı sen bu ılacı ıcınce hemen reglı olacakmıısın?

ilacı bugun alcam sabah yetısemedım ama pazar günü iccem cunku bu adet bitimine rahim filmi cekılcek izni ayarlayabilmem için pazar içeyim diyorum. şu iş olmasa varya bebegimde olur kıloda veririmde işte ...
adet söktürücü o gun etkısını gosterır heralde
menapozlular pşimde şekerim hepside 1er tane iccek. bu ay hep gecikmişler onlarda istiyo ahaha

ya 2 haftadır dıyetteyim yürüyüs falanda yapıyorum eşim 1,300 gr vermiş ben 1 gram veremedim yaaa
pko danmı acabaaa

slm kızlar doktor günümdü ..2 sağlıklı yumurtam var ikiside sağda bugün 4 te değişiklik yapıp göbekten çatlatma iğnemi oldum ..doktorumdan ısrarla metformin yazmasını istedim sana gerek yok ama sen kafayı taktın ona sırf psikolojin için sana bu ilacı yazıyorum diyerekten düşük mg olanından yazdı saolsun..bu işlerde psikoloji çok önemli hamile kalırsan bilki bundan değil diyerekte ekledi :)

çok iyi maşallah yumurtan ne ıyı sevindim ya
hadi inşallah çatla patla kavuş bebişine inşallah
psikolojı iste taktıkmı oluyo olduruyoruz demı :)
olumlu gecmiş ama hadı hayırlı haberlerını beklıyoruz

inşallah cnm güzel dileklerin için sağol..
o ilaca takmıştım evet çünkü denemediğim tek şeydi o
doktoruna gidince sende danış metmorfini ne diycek bakalım bnmki kilon yok olsa hmn yüksek dozdan başlatacam deyip duuryodu ama aldım sonunda ..

Son düzenleme:

ne işe yarıyormus o ilaç?

gelsın beeeeaaa

benim hep böyle yani hep gecikir alıştımm
bi adet olayımda tekrar gidicem

evet bahar mevsimindende olur heralde

ben farlutali bitirdikten sonra adet oldum bakalım sende nasıl olur eğer içerken adet olursan bırak tatlım ok

ya 2 haftadır dıyetteyim yürüyüs falanda yapıyorum eşim 1,300 gr vermiş ben 1 gram veremedim yaaa
pko danmı acabaaa

ben yürüyüşe başladım daha çok yemeye başladım ee doğal olarakta kilom yerinde sayıyor

haleeee selam bebişimm özledim kız senii ve diğer kızlar sizleriii
sonunda metforminine kavuştun demek demek kilolulara dr.düşünmeden veriyor hımm o zaman bana neden vermediler yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…