Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar ben sımdılık cıkıyorum esım geldı kahvaltı hazırlım ona uyandırım özlemişim yaaaa

açalım dostum "ah o gelide bende olsaydım açık denizlere yoolalsaydım vız gelird herşey inan bana birde hamiş olsayydım"
ben o tablonun hiçbişiiini anlamıyorum nerden ne yazarım bilmiyorum bakalım ögrenırım inş.
geldimi kociş hadi gözün aydın

sanki top gibi
Kızlaarrr bakın İbrahim gökçek ne diyor,gebelikte bol boll çilek yiyen kadınların çocukları çok zeki oluyormuşş bakın tamda mevsimi yeyin garii

imm ben yiyorum zaten cokk:)

herkese gunaydddiiiinn

AYYYBAYILDIM BEN BUNA

BENDE ANLAMIYORDUM DA saolsun bebiş ve oli cok yardımcı oldular bana ılk tablo kurulumunda ...

ayy geldi canım şükür sabah 5 te geldi gece fena yagmur yagdı dogru duzgun uyuyamadımda korktum daa kocişe soyleyemedım

bende cok korktum ya sorma ben seslendimde uyku anında "kedidir kedi" modunda oluyo kocam saolsun

Son düzenleme:
bugun reglmın basından ıtıbaren 35 gun gecmıss offf cok morlaım bozukk yaaa acaba pko fln mı oldu bende yaaa salı gunu ılk ısım doktora gıtmek hem doktorumu da ozlemısım 2 aydır gormuyorum

:18::18::18::44::44::44:

geldimmmmmm

amakocısım gelmek uzereee hadi gel bı gorım senıde bırazdan gelır hemen cıkarım

[geldim geldimm
tatlım henüz erken ama daha 4 günün var inşallah iyiye yoralım yerleşme düşüşüü gibi geçti içimden inşallah öyledir yarın ateşin yükselirseeeeeeee

Son düzenleme:
[geldim geldimm
tatlım henüz erken ama daha 4 günün var inşallah iyiye yoralım yerleşme düşüşüü gibi geçti içimden inşallah öyledir yarın ateşin yükselirseeeeeeee

evet canım 4 gun var buna ınamam lazım ınanmam lazımben hala gecıktım dıye hayal edıyorum

ayy inşallahh ama 2 gundur ara ara reglı olucakmıs gıbı oluyorum heh gelyo ıste dıyorum 1 saate agrı gecıyo sankı sokulemıyomus gıbı bebişim yaaa

o ağrılara takılma canım bakalım en azından 2-3 günden belli olur tablona göre biraz daha sabır müjdeyi ver hadi bu ay listemiz şenlensin

o ağrılara takılma canım bakalım en azından 2-3 günden belli olur tablona göre biraz daha sabır müjdeyi ver hadi bu ay listemiz şenlensin

dun o atesı gorunce ıste verıyorm mujdeyı dedımaksamdakan testınde kocaa negatıf ı gorunce mosmor oldum

umıdım kalmadııı gelsın dee ıster bebiş ıster kırmızı ınan ıkısınden bırı geldın razıyım o durumdayım artıkben bıle kırmızıyı beklıyorum yaa kendıme sasıyorum

sen nasılsın canım cocukların yordumu senı 23 nısan gosterınızde vardır sımdı sızın

umut her zaman olsun canım..artık alıştık beklemeye ya kırmızı ya testte kırmızı çift çizgi
ahh sorma canım ya fena yorucu geçiyor..ama biz 23 nisana da değilde 25 mayısta yıl sonu gösterisi yapcaz 1 ay kaldı tempoya devam işte

nedır bu kırmızlardan cektıgımızz ayy senındebı hamiş haberını alalım en kısa zamanda inşallahhhh ....

oo baya varmıs onunuzdeee yandın desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…