- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.341
neyse baslada hemen yenı umutlara yelken açalım
ben bu ates olayını ssevdım yaayap bencede ama galıba reglı gunu baslanıyo tabloya bende cok bılmıyorum sadece atesımı gırıp paylasmayı bılıyorum bırde atesım dustugunde cıktıgında anlayaılıyorum
sanki top gibine acayip sistemleri var ordakilerin biz iyisimi eski kocakarı sistemini uygulayalım karnın nasıl yaygan mı top gibi mi
istanbulda fenaa tamda çamaşırları asıyordum bende uçuyordum kendimi içeri zor attım
Kızlaarrr bakın İbrahim gökçek ne diyor,gebelikte bol boll çilek yiyen kadınların çocukları çok zeki oluyormuşş bakın tamda mevsimi yeyin garii
açalım dostum "ah o gelide bende olsaydım açık denizlere yoolalsaydım vız gelird herşey inan bana birde hamiş olsayydım"
ben o tablonun hiçbişiiini anlamıyorum nerden ne yazarım bilmiyorum bakalım ögrenırım inş.
geldimi kociş hadi gözün aydın
AYYYBAYILDIM BEN BUNA
BENDE ANLAMIYORDUM DA saolsun bebiş ve oli cok yardımcı oldular bana ılk tablo kurulumunda ...
ayy geldi canım şükür sabah 5 te geldi gece fena yagmur yagdı dogru duzgun uyuyamadımda korktum daa kocişe soyleyemedım
bende cok korktum ya sorma ben seslendimde uyku anında "kedidir kedi" modunda oluyo kocam saolsun
heheheheee o havada kedının ne işi var
kitapşa birliktemi yapıyorsun dıyeti nette tam bilgi vermıyr
kızlar ben sımdılık cıkıyorum esım geldı kahvaltı hazırlım ona uyandırım özlemişim yaaaa
gözünaydın tatlım kavuşmuşsun kocacığınaa
ateşin ne durumda koysana
iyi gecelerrr diycem ama kimseler yokkkkkk nerdesiniz yahuuuuu toplaşın hadiiiii
geldimmmmmm
amakocısım gelmek uzereee hadi gel bı gorım senıde bırazdan gelır hemen cıkarım
[geldim geldimm
tatlım henüz erken ama daha 4 günün var inşallah iyiye yoralım yerleşme düşüşüü gibi geçti içimden inşallah öyledir yarın ateşin yükselirseeeeeeee
evet canım 4 gun var buna ınamam lazım ınanmam lazımben hala gecıktım dıye hayal edıyorum
ayy inşallahh ama 2 gundur ara ara reglı olucakmıs gıbı oluyorum heh gelyo ıste dıyorum 1 saate agrı gecıyo sankı sokulemıyomus gıbı bebişim yaaa
o ağrılara takılma canım bakalım en azından 2-3 günden belli olur tablona göre biraz daha sabır müjdeyi ver hadi bu ay listemiz şenlensin
dun o atesı gorunce ıste verıyorm mujdeyı dedımaksamdakan testınde kocaa negatıf ı gorunce mosmor oldum
umıdım kalmadııı gelsın dee ıster bebiş ıster kırmızı ınan ıkısınden bırı geldın razıyım o durumdayım artıkben bıle kırmızıyı beklıyorum yaa kendıme sasıyorum
sen nasılsın canım cocukların yordumu senı 23 nısan gosterınızde vardır sımdı sızın
umut her zaman olsun canım..artık alıştık beklemeye ya kırmızı ya testte kırmızı çift çizgi
ahh sorma canım ya fena yorucu geçiyor..ama biz 23 nisana da değilde 25 mayısta yıl sonu gösterisi yapcaz 1 ay kaldı tempoya devam işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?