- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.381
benim hep böyle yani hep gecikir alıştımm
bi adet olayımda tekrar gidicem
evet bahar mevsimindende olur heralde
ben farlutali bitirdikten sonra adet oldum bakalım sende nasıl olur eğer içerken adet olursan bırak tatlım ok
ben yürüyüşe başladım daha çok yemeye başladım ee doğal olarakta kilom yerinde sayıyor
haleeee selam bebişimm özledim kız senii ve diğer kızlar sizleriii
sonunda metforminine kavuştun demek demek kilolulara dr.düşünmeden veriyor hımm o zaman bana neden vermediler yahu
bende valla nerde bu topik in gülleri böylemi olacaktıkavuştum sonnurum sonunda ama daha içmedim yemek arasnda alcam tok olmak lazım yoksa yan etkileri biiraz fazla bulantı kusma baş dönmesi ağrısı fln fln...sadece kilo yetmiyor tabi pkolu kilolu tüylü.. doktor bana diyo sen tüylü değilsin hayır var ,şişman değilsin bıraksam kendimi bin kilo olurum almak için ne taklalar attım ama zafer bnm olduuuu... sen napıyosun ne var ne yok senle konuşmak istiyordum bende uzun zamandır...
evet bebiş yoğun onu biliyoruz hayalle dün konuşuyorduk ama işim çıktı kaldı öyle onun neti kesilmiş şimdi yeniden açmışlar.
bahar ı merak ettim o napıyor acaba
Evet güzelim yoksa mideni ağırtır acıdır o ilaç annem uzun yıllar kullandı biliyorum.
tamam tamam iştee tam beni anlattın pko tüy kilo var ama mesela ben bi arkadaş tanıyorum oda pko ama yusyuvarlak bildiğin baya obez
öyle değilim şükür ama fazlalıklar var işte ..
yaa benim göğüslerden çok büyük sıkıntım var çok büyükler son gittiğim dr.demişti o LH hormonu yüzünden mi neymiş
sendede var mı yaa ben çok takıyorum bu durumu e ağırlar zor taşıyorum
Bu arada taze annemiz pasimizz senide özledim uğrayabilirsen pek mutlu olurum..
yok cnm bende zayfı değilim mesela ama aşırı kilomda yok tüy konusunda çok yok ama dğer kadınlara göre biraz fazla ama şeftali gibi karıyım
Göğüs ölçtüm 90 cnm ben çok şikyetçi değilim açıkcası hormonsal bi durumdur eminim ama zayfılama ile beraber 85 oluyor yani küçülüyor sırt ağırısıda yapıyor hele bide bnm gibi yüz üstü yatmaktan vazgemiyorsan işin zor..günahmış öyle yüz üstü yatmak ama başka türlü uykuya dalamıyorum...
Baharın teli meliste vardı sanırım bende meraklardayım
e bi denizoülan fotosuyla mesela anammm ne tatlıdır ne mis kokuludu o şimdi...tabi kırkı çıkmadan bebek göstermek olmaz helebi kırklansınlar ..
aslında bende değilim sadece şu memişler kilolu gösteriyor
Heee şeftali derken az tüylü yanii
Senin iyimiş ölçün benimkini söylemeyeyim konuşursam çok kişinin canı yanar
Valla şaka bi tarafa ciddi rahatsızlık veriyorlar özellikle boynum ağrıyor..
Bende hep yan yatarım bende diğer türlü uyuyamam olsun günah ama napcan alışkanlık olunca..
He yaa gelmez oldu kız yaa
aynen öle valla ...merka ettim senin panpişleri şimdi
Doktorun herhangi bir şey önermedimi ..oraya has bi hareket fln
kızlar hepinizi çok seviyorum benim kadersiz arkadaşlarım allah hepimizin yüzünü güldürsün.
çok yorgunum çokkkkkk
kızlar hepinizi çok seviyorum benim kadersiz arkadaşlarım allah hepimizin yüzünü güldürsün.
çok yorgunum çokkkkkk
nasılsınız canım arkadaşlarım beni hiç soran yok küstüm size..
geldi kırmızılar
geldi kırmızılar
yeni döngün hayırlı olsun ....bu sene için son kırmızın olsun inşallah...
bence üzülme hiç olamamakta moral bozuyor şimdiden sonra yoluna bak..
hayırla sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?