Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ben merak ettim seni naz ama dile getirmedim.
melishanımı hiç etmedim zaten

canımın içi saol..ben bu aralar çok yoğun çalışıyorum.eve 8 buçuktan önce giremiyorum.o yüzden internete de pek giremiyorum.ama aklım hep sizde...bebek düşüncesini zaten hiç atamadım kafamdan.sadece ateş mateş ölçmüyorum. ama yine tutmaz eminim.hsg çekilecek arkadaşlardan bilgi alayım bu ay yada diğer ay bende çekilcem kesin.kaçarı yok

etmemişler evettt hepsine de küstümmmmmm
inşallah süprizimiz bizi bulur biran önce tatlım sen naptın taşındınız mı

yok canım..1 mayısta taşınıyoruz.lojman olduğu için tam ay başı olması gerekio.ama parça parça eşyaların götürdük arabayla.kırılcak porselen vs gitti.cts günü temizlik yapacaz.sen neler yaponnnn

iyi hadi az kalmış canım kolay gelsin...bende ne olsun canım aynı bildiğin gibi birkaç gün kaçamak yaptık eşimle iyi geldi

ben ekliyorum canım listeye..ismin neydi canım belki söylemisindir ama tekrar sorayım

canımm hosgeldın bende yoktum bayadır ama sımdı gırdım acaba bebiş gelmısmıdır dıye bakım dedım
hoşbulduk canım sağol..hadi hadii yeme şimdi beniii

aaabızde hafta sonu termal otele gıtıtk kaplıcalara sen nerdeydın tatlım bız kutahya daydık

biz nevşehir tarafındaydık cnım uzaklara gidemedik

ayy ben bılmıyordum kaplıcaların bu ozellıgını bılseydım 24 saat cıkmazdım sulardabanadaa gelıncesoyledıler bebek ıcınmı gıttın dıye haberım bıle yoktu benım

ya evet okuldaki hocalarda bana öyle dedi..bebişe hazırlıkmı yapıyon dediler yoooo dedim

boşver canım yoğunluk iyidir en azından düşünecek vaktin olmaz iş belki bebek düşünmekten daha az yorucu olur.
belli olmaz inşallah bu yoğunlukta bi bakmışsın gebe kalmışsın.

bende sasırdımm tuhh dedım gıtmeden soyleseydınız yaahadı ınsallah ıı gelıırrr bebişim

anaaaaaaaaaaa ben ped almayı unuttum işden direkt gidicektim
yolda alayım olmadı :18:
uf ben ilacdan cok o spekulumdan korktum zaten :18:
ben dr sorunca tuhaf baktı anestezılımı dıyınce yok ne alak der gibi ne kadar gerek duymadıysa

sorma oli benimde dr erkek daha alttan bakmadı gerek görmedi ultrsyn.ile baktı hep pko ya ama ilk kez resmen işlem yapcak adam
ne kadar terbiyeli iyi bi dr olursa olsun erkek yanı

ayhhhh dıkandım

Son düzenleme:
ancak yarın haber verebılırım canım
sakinim şimdilik ilerleyen saatlerde nasıl olurum bilmem
dün bende kociş gıcık oldum benımde bırakasım var tedavıyı falan ama bida izin alamam diye susup oturdum

ancak yarın haber verebılırım canım
sakinim şimdilik ilerleyen saatlerde nasıl olurum bilmem
dün bende kociş gıcık oldum benımde bırakasım var tedavıyı falan ama bida izin alamam diye susup oturdum

tamam canım rahat ol bak kızlar ın da kolay gecmıs dusunmemeye calıs

ayy gecıyo gecıyosakın ole bırsey yapma bak benım ki bu aksam yıne koye gıdıyo 2 gun yok uzulmeye basladım hala affetmesemde

tamam canım rahat ol bak kızlar ın da kolay gecmıs dusunmemeye calıs

ayy gecıyo gecıyosakın ole bırsey yapma bak benım ki bu aksam yıne koye gıdıyo 2 gun yok uzulmeye basladım hala affetmesemde

yok eşime kızgınımya henüz onu düşünmuyorum
benimkide defolup gıtse 2 gün ama köyü merkesin içinde evıme 15 dk arabayla zırt bırt gelır gıder uyuz
gıcık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…