- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.581
ben merak ettim seni naz ama dile getirmedim.
melishanımı hiç etmedim zaten
etmemişler evettt hepsine de küstümmmmmm
inşallah süprizimiz bizi bulur biran önce tatlım sen naptın taşındınız mı
yok canım..1 mayısta taşınıyoruz.lojman olduğu için tam ay başı olması gerekio.ama parça parça eşyaların götürdük arabayla.kırılcak porselen vs gitti.cts günü temizlik yapacaz.sen neler yaponnnn
iyi hadi az kalmış canım kolay gelsin...bende ne olsun canım aynı bildiğin gibi birkaç gün kaçamak yaptık eşimle iyi geldi
aaa süper.gecmişi pek okuyamadım belki ya<zmışsındır ama görmedim.nereye gittiniz bakemmm
yok geçmişte yazmadım canım..ya öyle termal otele gittik sıcak sıcak kaplıca çok iyi geldi ağrı sızı kalmadıbide kafa dağıldı en önemlisi tabi
canım ben ocak ayında tedavime ara vermiştim kafa dinlemek için doktorumun denemediği ilaç denemediği doz kalmamıştı çok kilo alınca spora başladım doktora ara verdim o arada meğer yumoş büyümüş 3,3cm ama çatlamamış pco dan dolayı keşke gitseymişim doktora belki çatlatırdık belki hamiş kalırdın dedi kısmett eyokmuş akalım göbekten iğne olmaktan tırsıyorum birde hsg den accaip tırıyorum çok acımıyo diyolarda birde aşılama da 1 saat klinikte yatmam lazımmış o bi saat beni çataldamı yatırcaklar diye düşüncelerden kendimi alamıyorum kötü oluyorum bebeğim için değmezmi değer ama be bileyim... sendede pco varmıydı cnm
cnm 19 mayız batım listeye kim ekliyorsa başka bilgi vermeme gerek var mı
benim annem kaplıcadan sonra agbime hamile kalmış söliyim dedim
kaç gündür yoktum kızlar aşkolsun hiçbiriniz merak etmemişsinizzzz
yok geçmişte yazmadım canım..ya öyle termal otele gittik sıcak sıcak kaplıca çok iyi geldi ağrı sızı kalmadıbide kafa dağıldı en önemlisi tabi
benim annem kaplıcadan sonra agbime hamile kalmış söliyim dedim
hoşbulduk canım sağol..hadi hadii yeme şimdi beniiicanımm hosgeldın bende yoktum bayadır ama sımdı gırdım acaba bebiş gelmısmıdır dıye bakım dedım
aaabızde hafta sonu termal otele gıtıtk kaplıcalara sen nerdeydın tatlım bız kutahya daydık
ayy ben bılmıyordum kaplıcaların bu ozellıgını bılseydım 24 saat cıkmazdım sulardabanadaa gelıncesoyledıler bebek ıcınmı gıttın dıye haberım bıle yoktu benım
canımın içi saol..ben bu aralar çok yoğun çalışıyorum.eve 8 buçuktan önce giremiyorum.o yüzden internete de pek giremiyorum.ama aklım hep sizde...bebek düşüncesini zaten hiç atamadım kafamdan.sadece ateş mateş ölçmüyorum. ama yine tutmaz eminim.hsg çekilecek arkadaşlardan bilgi alayım bu ay yada diğer ay bende çekilcem kesin.kaçarı yok
hoşbulduk canım sağol..hadi hadii yeme şimdi beniii
aaa askolsunnncıddıyımmm
biz nevşehir tarafındaydık cnım uzaklara gidemedik
bızde once eskısehıre gıttık sonra kutahya ii geldı ama sıcak sıcak
ya evet okuldaki hocalarda bana öyle dedi..bebişe hazırlıkmı yapıyon dediler yoooo dedim
bende sasırdımm tuhh dedım gıtmeden soyleseydınız yaahadı ınsallah ıı gelıırrr bebişim
anaaaaaaaaaaa ben ped almayı unuttum işden direkt gidicektimcanım kusura bakma misafirim geldi aniden çıktım.
evet filmden sonra çok hafif kanlı akıntım oldu
bana çektirdiğim yerde ped verdiler ama ben vermezler diye yanıma almıştım.
ne olur ne olmaz sende al bitane yanına.ama öle kanama şeklinde değil çok hafifti benimki.
hadi bakalım kızlar size güveniyoruz bitirin şu işi
uf ben ilacdan cok o spekulumdan korktum zaten :18:evet spekulum konusunda bende biraz dertliyim canım.onun takılması çok sinirimi bozuyor ozamanda öyle olmuştu.
doktor kızdı hatta bana takmasına izin vermiyorum diye.
dişimi sıktım taktırdım
arkadaşın dediğin gibi baya kasmıştır kendini o yüzden tahriş olmuştur.
allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
ağrıkesici iğne genelde herkese yapılıyor ama arkadaşına neden yapmadı bilemedim.
yapmasalar bile isteyin daha rahat olması için.
ben spekulum takılırken sorun yaşamadım ama yapan asistandı ve bakan doktor ilacı aniden vermiş ağrın olmuştur dedi yani hiçbir ilaç almadan işin ehlinden çekilen hsg de can acımıyor ...tabi birde rahat olma kaydı ile size anlatmışımdır belki muayne olurken doktorumun yanındaki asistanı erkek diye çıkarttırmıştım doktoruma utandığım için hsgye çıktım baktımki o asistan ..düştünmü elime hesabında bi bakışı vardıki sormayın gitsin...
ancak yarın haber verebılırım canım
sakinim şimdilik ilerleyen saatlerde nasıl olurum bilmem
dün bende kociş gıcık oldum benımde bırakasım var tedavıyı falan ama bida izin alamam diye susup oturdum
tamam canım rahat ol bak kızlar ın da kolay gecmıs dusunmemeye calıs
ayy gecıyo gecıyosakın ole bırsey yapma bak benım ki bu aksam yıne koye gıdıyo 2 gun yok uzulmeye basladım hala affetmesemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?