Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

almıycaktım baktım adamlar var tamda sahibi kadın yanıma doğru yaklaştı kulağına deyiverdim ....5 tllikten aldım ama
yalnız dercemi aldım eve geldim bi ölçtüm 37.6 çıktı çüs dedim onun yüzünden yapıverdim testide aldım havamı neyse beklycez yaa napalım çok sabırsızım bu konuda valla napcam bilmiyorum birini doğurdukta ikisimi kaldı bahar yavvv
hadi tablo istiyorum ben gönderr...

baharım kuzummm yaş 28 bir hafta sonraaaa
2 taneyi doğurursam 32 ye kadar daha ne isterim Allahtan

özledim sizi buarada yaaaaa

bende 3 ay sonra
ben bi tane dooğuruyayımda diğeri 35 te olsa da olur ...ama bnmki en az 3 tane olsun diyo bendiyorum la kılçık bi tane buldunda 3 e bi kaldı ...olacak az kaldı diyo şimdiden hesap ediyo sen gelecek yaza doğrursun ozman şun şöle bu böyleee olur fln fln offff offffff
kızlar geçen komşumu bi tersledimki sormayın
arkadaşa indim oda orda kapıdan girerken yürüyüşe bak fln neyse takıldılar bana esprikli biride bi tane bebe doğrusunda ozman değişir yürüyüşü fln dediler daha oturmadn yinemi aynı konu ben geri gideyim yeter artık bune her gödüğünüzde heryerde aynı şey napacaksınız bnm doğurmamı kafaya taktınız dedim diğer komşumada döndüm senin gelinin doğursun önce o benden daha büyük dedim ohhh içimin yağları eridi

oohh benım bile yağlarım eridi
salak insanlar
valla olicim ben de razıyım tabi ki 35 e ama ben bu kocayla 35e anca 1. yi doğururum
tutturdu ben istemiyom diyee
sen görürdün dedim ben hazıranda doktora gidiyormuyum gitmiyor muyum?
valla gitmiceksin derse yemin ettim alıcam kayınpederi kayınvalidemi görümcemi ve eşimi karşıma bir bir anlatacğaım
görecek o gününü

tabi onun için sorun yok 70 yaşına kadar yolu var dyo ama sen hiç affetme oku canınaaa
istiyorki korunmuyor ayrıca o sen üzülme diyede çok üzerine gitmiyordur rahat görünmeye çalışıyorduk belkii ama bekleme cnm ben çoookkk pişmanın keşke hmn ilk 6 ayda gitseydim diye ama nasip tabi bu işler

o benım pko ya güveniyor da korunmuyor sanırsam
ama görecek o günü
ya oli doktor bana klomen de kullan dedi ama ben kontrole gidemeyecğim için kullanmıyorum
hakkımı öldürmeyım kontrole gideceğim ay kullanacağım
doğr mu yapıyorum sence

valla tatlım klomenle kullanan var evet mesela bende günde 1 adet kullancağım diğer adetim gelirse ...ama doktora gitmiyorsan bence başlama çünkü kist drumunu bilmeden .sen kullanacaksın ama deme sen bana bakma

valla tatlım klomenle kullanan var evet mesela bende günde 1 adet kullancağım diğer adetim gelirse ...ama doktora gitmiyorsan bence başlama çünkü kist drumunu bilmeden .sen kullanacaksın ama deme sen bana bakma

doktorum da bana 1 tane kullan günde dedi
ama dedim benım 1 taneyle gelişmedi yumurta
ama bu sefer 1000mg lık metformin var dedi
ee dedim kist olursa gelemeyeceğim
olmaz korkma dedi:44:
ama ben de senin gibi diğer adete kullanağaım klomenı bu ay kullanmıyorum tek glukofen deneyelim bakalım

bencede cnm istemiyorsan deneme doktora gittiğin ay denersin ki metmorfinle 2 ayında gebeş olan bi çok kişi biliyorum inşallh sende onların kervanına katılırsın ve arkandan bende bakalım dinsizin (pko)hakkından imansız metformin gelecekmi yaşayıp görecezz...ama metforminle zaten kist oluşmuycak ve sadece belli boyutta olan yumurtan gelişip büyüp çatlıycak inşallah ..hamile kalırsanda bebeğini babasına verme öptürme fln fln çatlasında patlasın

BEBEĞİNİ
of of 20 gün sonra falan eşimin kuzenının doğumu var 10 gün arayla evlendik
moralim bozuluyor ama bu gerçekle yüzleşmekten başka çare yok

BEBEĞİNİ
of of 20 gün sonra falan eşimin kuzenının doğumu var 10 gün arayla evlendik
moralim bozuluyor ama bu gerçekle yüzleşmekten başka çare yok

ah anacımm ahhh ...geçenlerde artık üzülmüycem etrafımda kimse kalmadı doğrumayan demiştim geçen 3 yaşında çocuğu olan bi tanıdığım ikinciye hamile kalmışşş ....
ben çıkıyorum cnm öpüyorum seni iyi akşamlar..

ben de seni öpüyorum canım
hoşçakal

375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
al bebeğim istediğin tablo olsun ama ben bu tabloyu bi yerden hatırlıyorum.
aynı benim kist olan aydaki tabloya benziyor.
halay çekmeye başladımmı ben yandım

bende seni özledim kuşum olacakkk inan ben kendimden umutlu olduğumdan daha çok senden umutluyum
(biraz karışık bi cümle oldu ama sen anladın yani ben senden çok umutluyum

kızzzz afferim sana.ne güsel demişsin.
işte böle laf isteyenin ağzına lafı sokacaksın
bizim yatakodası herkese dert olmuş haberimiz yok

bahar tablonda altı üstü bi kaç ölçüm var benzemiyor bnce ve kist yok tmmmı
evet intikamımızı alıyorum artık yardım herkezi valla
bizim yatak odasında mecburi ilişki ler i ayakları tavana dikmeler daaha nelerneler tabi merak konusu bide bilseler bunları ozman ne merak ederlerdi ama pislerrr nolacak

evet dimi acaba bu gece çalışma varmı hangi pozişında falan diye merak eder dururlar

evet yaaa neden sessiz böylee kimseler gelmemiş sayfalar ilerlememişş üzüldüm

bizden başka gelenmi varda soonur küstm zaten hayalde yok nilayla birse sayfaları ilerletiyordu onlarda yok
ama sen üzülme ben boş boş konuşup sayfaları ilerletirim...
bu toipiğe hamiş yzılamadan burayı bırakmam ben hırs yaptım valla idrar testleri negatif olup hamiş olan varmı kısmını araştırıyordum bende ..
bahar sen neyi araştırıyordun dökül baklaım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…