Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bence bu soru doğru olmadı canım bana neyi araştırmıyorsun desen daha kolay cevaplardım
öle takılıyorum aşılama tüp bebek sperm testleri pko bilmem ne .
oyy zor dostum zorr allah yardımcımız olsunn.
ama sen testi erken yaptın.ama varya oliii senin bu azmine hayranım
allah seninde inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürsün.
hiç pes etmiyorsun maşallah canımbenim.keşke hepimiz senin kadar güçlü olabilsek.

kulaklarım cınladı kostum geldımgun ıcınde bakıyorum kımse yok bende cıkıyorum

bız gece kusu gecelerı burdayız

aksine ben kendime kızıyorum geç kaldım başlamak için diye sanırsam mayısın 5 inde ben ilk topiğe yazmıştım o zman konuşurken kızlar böcük suyu bile içerim faydalı deseler demiştim bi kaç kişi vardı iğrenmişti ama ben çok samimiydim ...napalım bahar ya çabalayan çifte gidermiş onu gördüm ben psikologluk kıvamdayım şuan ama yinede dur diyorum kendime çabaladımda noldu kendimi yıprattım kimse bnm gibi olmasın zaten ...bu ayki aşılama toipiği o kadar çok hamiş çıkardıki inanamazsın bi yandanda çıkarmaya devam ediyor işte tutan tutuyo anacım biz bi tarafımızı yırtsakta vaziyet ortada sende çok kurcalama boşver...
kulaklarım cınladı kostum geldımgun ıcınde bakıyorum kımse yok bende cıkıyorum

bız gece kusu gecelerı burdayız

evet cnm ya genelde bende gece yazıyorum gündüzler genelde evde olmamaya özen gösteriyorum ..sen nasılsın sende ne var n yok görüşmeyeli..

bi süre önce jelimi dünde ovulasyon kitimi çöple bütünleştirdim gebelikle alakalı sadece derecem var onuda bugün yeniledim tabi birde ilacım ...
bu arada bnm adetim erken gelebilir mesela yarın çok karnım ağıyorrrr:18:

olimm sabreden derviş muradına ermiş
sabrın sonu selamettir.
tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
vs vs vs gibi bir sürü atasözümüz var bunlar boşa söylenmemiş.
allah yardımcımız olsun inşallah dayanma gücü versin bize.
ben kaçar canlar iyi geceler.

aslında en ıyısı bende mumkun oldugunca kendımı dısarı atıyorum...

ben bu ay cok ıyıyım o streslı halım yok her ay harıl harıl dusunurdum bu ay ne yapsam su gunu kacırmım bu gun mutlaka olsun

sımdıı hıcbırsey yapmıyorum ovulasyon testlerım cekmecede atesolcerım cekmecede yuzlerıne bıle bakmıyorum ınan bugun kacıncı gunum onu bıle bılmıyorum ama cokıstıyorum delı gıbı hemde sabırla beklıyorum..

yarın bırsel le akupunktura gıdıcez ayrı sehırlerdeyız ama o sabah ben aksam gıdıcem bebek ıcın tavsıye edıyorlar bu bıle umut benım ıcın belkı onun faydası olur

sabreden derviş beklerken gebermiş
sabrın sonu felakettir
tekkeyii bekleyenin ayakları yorulur atı alanda üsküdarı geçer
tamammı hadi iyi geceler yavaştan bende kaçar valla ...

inşallah gelmesınle artık yaaaa

umarım güzel sonuçlar alırsınız bide akapunkturla hamile kalırsanız bnm başıma bide onu çıkartmayın adam sıfırı tüketti
nilaycım senide öpüyorum ve iyi geceler diliyorum ....
sen gl bişiler yaz girdikçe aklına gelen elbet biri ses verir ne kadar sessizde olsa toipiğimiz yavaş ama kararlı adımlarla devam ediyoruz

gunaydinn kuzular...
ama ben nie hic kimseyi yakalayamiorummmmm

gunaydın nasılsın bebitoş nasıl ??

kızlar akapuntura başladım bugun itibarıyle
çıkan analızde tek güzel şey kas yapın süper eğzersız yaptırmıcam ilk 5 kg verene kadar dedi kas yüzden çok yüksek çünkü kemiklerinde iri erkek yapısına döner vucudun dedi kısaca zımbır zımbırsın dedi
geri oranlar berbat sizlere söyleyemıcek kadar berbat zayıflıyım ilk çizelgemı falan yayınlarım ama şimdi utanıoooorum

ateşim 36,4 olmuş bile yarına adetim gelir artık ....bu ay da hüsran yok yok yokkk sabır sabır sabır ama yok işte ...

of baharım off
senin bana beslediğin umut olmasa zaten ben hepten bitiğim
bu arada ben topiğmizin o eski günlrrini çok özledimm
PAsim oğluyla şimdi, CAnom kızıyla,Ezgi de doğum yapmıştır ne mutlu
herkes bebk yaptı
anacım biz niye başaramadık şu işi yaa
ben artık bu yaza hamile girmek istiyorum

bu arada güzel bir cuma günü
cuma akşamlarına bayılırım
onu takip eden koca 2 gün var tatil olan
ama benım de katlamam gerekn bir dünya çamaşır varrr

ınsallah canım aslında cok maalıyetlıbı ıslem degıl gercı yerıne gore degısıyo ama..sonucları yazarız

bu fırtına oncesı sessızlık olur ınsallahhh hamıslık patlaması ıolur topıgımızde

tek kalalımda şekercan şimdiye kadar saçtıklarımızı toplasak ooooo bi ev alırdık hepbırlıkte

Son düzenleme:
soniiiiiiiiiiiiiii

canımm dün geçmişi okuyordum eşim geldi çıkmak zorunda kaldım.
nabersin

yaaa halecim küsme bana cnm rahatsızdım bi kaç gündür bide ne yalan sölim gelmekte istemedim ruhsal açıdan durumum kötüydü son günlerde şimdi iyiyim

aaa hale biliyon muuu tarım ilacı varya onu içiyon herşeyi unutuyosunn

gunaydinn kuzular...
ama ben nie hic kimseyi yakalayamiorummmmm

özleemmm naber tatlım evet pek karşılaşamıyoruzz neden acaba

canımbenim olacakkkkkkkkkk inşallahhh.
sen şu inatçı kocanı ikna et gerisi kolay.
sen zaten ilaçlarla falan bi yumurtlasan hemen bebişin gelecek.
sen en azından sorun ne biliyorsun ve sadece küçük bir rötuşla hooooppp hemen gebesin allahın izniyle.

Diğer kızlar sizlerede selamlarr
özledim sizii

geçmiş olsun tatlım şimdi iyisin çok güsel.
özletme kendini ama böyle
kızdırma bizi haaa

kendini toparlamana sevindim
senin o ruh haline ben de defalarca düştüm

dediğin gibi kolay olur
artık bunaldım
etrafımda sürekli hamile ,bebek görmekten sıkıldım
Allahım affetsin
bu psikolojiden bir an evvel kurtarsın bizi
böyle tatlı mı tatlı kızlı oğlanlı bebeişlerimiz olsun
noluuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…