Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

oyy oliii dellendirme beniiii
kız yyumurta boşken çatlarmı onun ne gibi belirtileri varmış
ya var bizlerde bi sorun kesin ondan olmuyor dediğin gibi
millet korunurken bile oluyorsa bizde uzun zamandır takipteyiz ama.
bende sadece 1 senedir bunları bilerek uygulayarak deniyorum.
hani ondan önce sadece gün bilmeden rastgeele olurdu
ama olsa 1 senede olurdu hadi diyelimki kafaya takıyoruz da olmuyor
ama 1 sene önce bişey bilmezdim kafaya takmazdım.
şimdi çöz bu denklemi çözebilirsen

slm kızlarrrrrrrr

bahar mahrummm dalmışınız derin mevzulara, nasip kısmet kızlar yaa bu işler ben şimdi size bir şey yazayımda görün, ayrıntılı konuşamadık doğumumu benim sezaryen esnasında 1 pet bardak dolusu çikolata kistimi temizledi doktor, ve hamile kalabildiğim için tebrik etti beni, bu ne şimdi, ben bilmiyodum bu kistleri, doğumda çıktı, normalde olmazmış çocuk, zaten ben bilseydim o kistleri psikolojik olarak olmazdı, yani zamanı gelince vesileyle veya vesilesiz geliyolar,

denklem çözemem sayısallarım sıfırdı bi kere...
canan geçen bi zıbın görmüştümde üzerinde bnm haklarım yazıyordu gördünmü onu bilmiyorum ama ağlarım zırlarım uyumam gaz yaparım fln fln diye uzayan bi liste vardı ...
bebeiş batlarımız yakın evet bakalım nolcak benim içim huzursuz gerçi bu metformin biraz gaz yapıyor onlada ilgili olabilir ama bakalım ...

bu denklemi çözebilene aşkolsunnnnnnn

oyyyy canom gelmiş hoşgeldin bitanem nasılsın cemremiz uyutmuyo seni galibaaaa kızın nasıl

hoş bulduk bebişim yan odadan çığlıkları geliyo ama gitmiycem babası uyutsun bide

oyy bu gece ne güzel eski dostlar geliyorrr.
cemrecik için her şeye değer canommmmmmmmm

o zıbını görmüştüm canım ama benim kızım uslu olcak kötü örnek olmasın diye almamıştım, pozitif düşünmek bi işe yaramadı

oyy canom oyyy
ay iyiki duymadan bilmeden hamile kalmışsın canım yaa
kız bize dua ettinmi sen

yok cnm o senin nasibine yazılmış ve cemreciğinde hyat serüvenin başlaması gerekiyormuş yani rabbim ol dedi oldu kafaya ilk 3 ayında bile takanlar var ben burda çok gördüm bi ay olmadı diye rahatsız ve kusursuz olanı ne bileyim yaaa ...neyse boşverelim valla bizede düşen buymuşş işte... bişey diycektim unuttum bu arada kızlar

evet canım batlarımız yakın bakalım inşallah sonunda bebişler gelirrr

aaaaa ciddimi canom ya..ama maşallah sen gebe kaldında kızın ordan çığlıklar bile atıyor..evet herşey zamanı gelince oluyor canm

orlic akapuntur nasıl bişe bilgi versene nerde ne kadara yaptırdın baş ağrılarınada iyi geliyormuş sanırım sen zayıflamak içinmi yaptırıyorsun ??

olicim ben evlendikten sonra 20 kg kadar anıden aldım doktor tüplere sperme baktı sorun yok aşrı kilo alımından olabilir diyor herkesde dr ile aynı düşüncede ee vermemde lazım zaten cuma günü başlıcam inş.
zayıflamanın yanısıra çalışmayan organlarını calıstırıyor fazla calısanları azaltıyor denge sağlıyor metabolizma için bendede yumurta tembelligi var iyi gelir diye düşündüm açıkcası
bi kac arkadaş heveslendi bakalım akapuntura bayada sonuc alan var bende deneyecegim en kötüsü zayıflarım :))

orlıc ten kıskandım yarın akupunktura baslıyorum hem zayıflamam lazımm hemde stresı fln azaltıyormus rahmı kalınlastırıyormus ben cok arastırdım akupunkturla hamıle kalan var zellıkle tup bebek yaptıracak olanlara da onerılıyormus doktor onerısıymıs yaneeee

wallahı bız baslıyoruz allah ızın verırse bı tasla ıkı kus vururmusuz ppp ne ii olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…