Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selammm kızlarrr

gelıyorum topıge goz atıp cıkıyorum bu ay ates olcmuyorum ovucan ları kullanmıyorumhıcbırsey yapmıyorum belkı hıcbırsey yapmamak ta bırsey yapmaktır dıye dusunebılıyorum

opuyorum kocamann

evet birlikte ard arda günler başlıyoruz azmettik duvarı delcez demi nilay
yarışa kiloda vermiş oluruz

evet birlikte ard arda günler başlıyoruz azmettik duvarı delcez demi nilay
yarışa kiloda vermiş oluruz

ayy evetttt

sımdı annem aradı yarın bende gelıyorum dıyoobırsel hepımızın aklına sen soktun bu fıkrı bız aılecek zayıflamaya karar verdık sanırsam

ayy evetttt

sımdı annem aradı yarın bende gelıyorum dıyoobırsel hepımızın aklına sen soktun bu fıkrı bız aılecek zayıflamaya karar verdık sanırsam
ohhhh annende herkesler gelsın dostum iyi ya sağlıklı bi yaşam
bıngıl bıngıl memeler kişleyı ver göbişler koşu koşu gel bebişler ahahah

kızlar haydeee zayıflıyoruz
akapuntur hamıleyken bıle zararlı degıl araştırın buluşturun takıştırın kilolular ben cok arastırdım
biz başlıcaz nilayla sizde kiloluysanız öneririm

Son düzenleme:

ayyy oldurdun benı gulmekten

dur bakalım tatlımbaslıcaz ammaa memnun kalcakmısyızayy ınsallahh hayırlısı olur hem cıtır hem gebeş oluruz

cnm saol iyiyiz cok sukur...
aileler sevindi kiz olsada sevineceklerdi ama en cok esim sevindi tabi:)

o kesin sağlıklı olsunda
hani erkegin ailesi cok sevınırya genelde erkek oluşuna ondan sordum
benim k.pederim bişe yapsam yer ardındanda Allah 2 tane oglan versın sana der bizim çok kız sevdiğimizide bilir güler
herşey bir kenara tabiki sağlıklı olması mühim
inş.sağlıkla kucagına aldıgın günleride görürüz

ben burda...sonnur nerde yahuuu ....:44::44:

olimmmm iyiki geldinnn.bende kafama takılan bütün topiklerde dolanıp duruyordum.
uzun zamandır araştırma yapmıyordum ama bu akşam baya bi araştırdım.
ne kazandın de hiçbir şey
sen napıyosun kaçıncı gündesin
ne sonnur geliyor ne hayalcik geliyor.
bebişte yok bu akşam

Son düzenleme:
kızlar giremedim bayadır yaa
ne var ne yok
ÖLZEM oğluşun geliyor ben tahmın etmiştim zaten
CANOM kız uykusuz heralde maşallah sze büyüyyorsunuz
PASİMMM deniz oğlan nasıl
hepinizi öpüyorum

bende çıkmak zorunda kaldım malesef eşimden sebep canımı sıktı kafa dağıtmaya giriyorum rahatsız oluyor beyefendi tekmi uyuycakmışta hep uyku düzenim yokmuşta deli etti beni zaten uyuman 30 sn içinde gerçekleşiyor be adam neyseee....
baharcım dpo 14 dersek ayın 6 sı ama ben dpo 16 dada adeti gelmiş biri olarak ayın 8 ini yazddırdım ama belirtilerim adet belirtisi hatta bu ay gögüs acım fln yok ..ilk zamanlardaki gibi ama sonraları ne olur bilmem bn bu ay uzun zamandan sonra hiç umutlanmadığım bi ay geçiriyorum ...bekleyip göreceğiz....
araştırma demiycem sana kendimde öyle olduğum için engel koyulmuyr bu duruma ama dediğim gibi aşılama düşünüyorsan bu ay kendini rahat bırak ve aşılmanı bekle birazda eşine keçiboynuzu fındık fıstık bol tut o ay ...

Son düzenleme:
Yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnnnnnnnnnnnnnn......................

tutuun kollarımdan düşerim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nabersiniz kızlar?
okuldan geldim yorgunum
adetim de bitti 5.gün bugün
metformin bakalım nasıl işe yarayacak mı?

off offff
artık bebeğim olsun istıyorum
Allahım affet ama yoruldum
hamile kalmak bebeğimi dünyaya getirmek iistiyorum nolur Allahım

Yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnnnnnnnnnnnnnn......................

yorulmak yok yola devam kızlar...derya en kısa zamanda olucak inşallah metmorfinden umutluyum...bugün 11.günüm derecem kayıptı eczaneye girdim derece aldım ve dayanamayıp birde gebelik testi ağzımdan çıkıverdi evde test olurda ben yapmazmıyım tabiki yaptım tabiki negatif herşeyin hayırlısı zatn umudum hiç yoktu bu ay yolumuza bakcaz güzel şeyler olucak..

dpo 11demisin canım anlamadım
ben de yavaş yavaş ölçmeye başlayacağım ateş ölçmüyordum yarıda bıraktım tabloyu
bakalım halecim ya yaşayıp göreceğiz ama bunaldım isityorum artık istiyorummmmmmmmmmmm
1 sene oldu tam

evet cnm ateşle teyit edemedim ama hep 36 saat sonrası çatlamışımdır...
istemek arzu etmek parçalansanda yok yok ..neden korkuyorum biliyormusun yıllar geçtikçe ya hiç olmazsa diye ..bakalım eylül yada ramazan bayramından sonra tüpe gitcem artık beklemiycem birazda metformin umuduyla yaşayalım çünkü deneyecek geriye bişi kalmadı napalımmm yaaaa...

şişşşt sus allah taş eder bak seni delü
olacak tabiki de allahın izniyle
annemin bi lafı var sen daha kaç günlük şeysin der yazık annecim beni hep küçük bebeği olarak görüyor.
yani demek istiyorum ki yaşımız genç daha yapacağımız en fazla 2 bebiş oda arka arkaya olursa 32ye gelmeden allahın izniyle iş tamam.

bu arada oliii dellendirme beni sen bıkmadın mı kız testlere para dökmekten.
anam ne sabırsız karısın yaw
bekle daha 4 gün var adet olmana yada daha fazla hemen çıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…