Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

oliii kız
gördünmü aşılama topiğiniii bi sürü gebeş çıkmışşşşş.sen 3.yü düşünüyormusunnnn

görmemmi cnm ben 13 te kalmışım ama üzerinede dahada gebeş çıkmış maşallah rabbim emek verenlerin emeklerini boşa çıkartmasın ben düşünmüyorum cnm artık tüpe gidecem eylülü bile bulmaz yani...sen inşallah bu gelmez ama adetin gelirse başlayacakmısın cnm bu ay?

olim bu ay adetim gelecek sonra ben doktora gidicem ve klomen istiycem.
hem klomen hem soğan kürü yapıcam bu ay ben.haa rahmi inceltmesin diye progestan alcam.
haziran başı gibide adet olunca aşılama istiycem doktordan.
ama ben hala karar veremedim devlettemi yaptırsam özeldemi.şimdi özelde çok para istiyor yaaa
hem devletin imkanı varken ne gerek var özellere para yedirmeye.ama tabi ilgi alaka nasıl olur bilmiyorum.
cimrilikten değil param var ama bu işin sonunu düşünerek harcamak istemiyorum.bu iş tüpe kadar gidebilir.
tabi allah hepimize gerek kalmadan versinn.

mesaj tekrarı olmuş bu arada senin tarifleri okudum güzel tarifler paylaşmışsın.
en çok yanmış limonlu inciri denemek istiyorum

Son düzenleme:

bnm aşılamadn hariç gittiğim acil durum doktorum aşılamayı özelde yaptırmayın artı yapılacak hiç bişey yok demişti ben üni hastanesinde yptırdım yıkma için para verdik birde iğne için ama çoğu hstanede yıkama yapılıyor...
soğan kürü yaparken progestan kullanma fikri hiç aklıma gelmemişti kız allah seni napmasın bnm rahim incelmem olmuştu ama devamlılık göstermedi saolsun ...
açık fikrim param cebimden taşmadıkça özelde aşılama yaptırmam

evet çok haklısın sanırım bende devlette yaptırcam.
zaten devlette gittiğim bi doktor var çok iii ilgili bana ikinci klomeni verirken aşılama yapalım dedi ben kabul etmemiştim.
ya ben rahim incelmesi varmı bilmiyorum ama klomende soğanda rahimi inceltiyormuş diye duydum.ee progestanda kalınlaştırıyorsa bu iş neden olmasın.
ama bu sefer iğnesiz klomen kullancam.baktım çatlamıyor sonra gider iğne yaptırırım
çareler çarelerrrrrrrrrrr

mesaj tekrarı olmuş bu arada senin tarifleri okudum güzel tarifler paylaşmışsın.
en çok yanmış limonlu inciri denemek istiyorum
bilgisayara dalmak kötü geçende bisküvileri yaktım altlarını kazıyıp kazıyp yedik

evet çareler mantıklı olduktan sonra neden olmasın
soğan kürünü duymuştumda klomenin incelttiğini bilmiyordum açıkcası ..bu gittiğimde doktor baktı endometriyum kalınlığı normal dedi rahim duvarıyla aynı oluyor sanırsam demi?
artık o kadar klomenen incelmediyse bana bişi olmaz şu saatten sonra
bence bekleme bu ay yaptır çok aceleciyim biliyorum ama çok istiyorum gebeş olmanı kendim hamile kalmış gibi sevineceğim bi kaç insandan birisin ondan aceleciyim ..

evet benimde tek uğraşım bilgisayar oldu olim son 1 senedir.öncesinde hemen kapatırdım şimdi ise bi yere gitsem aklım topikte sizlerde kalıyor.
klomen inceltiyormuş canım riskide buymuş.evet endometrium ile rahim kalınlığı aynıymış.
bu ay yaptıramam olim önce şu benim tedaviyi bi uygulayayım sonra hemen aşılama.
ayrıca çokkk teşekkür ederim güzel dileklerin için.aynı şekilde bende sen ve diğer arkadaşlarımın kalmasını çok istiyorum.
zaten birimiz kalsak gerisi gelecek.inanıyorum.
allah hepimize bahtı güzel evlatlar nasip etsin.son günlerdeki en çok ettiğim dua.
çünkü şu son haberler çok canımı sıkıyor.çocuk istismarlarından nefret ediyorum.
allahım kötülere fırsat vermesin.o evlatlar ne eziyetlerle büyütülüyor ama bir canavar gelip dünyasını berbat edyor.
allah onları bildiği gibi yapsın.offfffffff yine aklıma geldi sinir oldummmm

evet cnm bu konu son zmanlarda benmde çok canımı sıkıyor dizilerde flnda konusu çok geçiyor geçenlerde bi dizidede bağlanma terapisi ne yapıyorlardı evlatlık alınan çocuklara yapılıyormuş ürkütücü bi durum biz annelik duygusyla istiyoruz bebek ama sonrası gerçekten çok zor düzgün bi evlat yetiştirmek umarım nasip olur...
bende evdeysem hep topikteyim kimse olmasada geziniyorum napalım kader utansın

neyse güzel şeyler düşünelimmm.zaten içim dışım duman oldu sinirlendimde.
ay dur benim aklıma alman takvimi geldi bulup paylaşayım hemen.
ay ne günlerdi yaaa bakar bakar ilişki zamanı planlardık test günü belirlerdik.
ne safmışız beaaa keşke hep öle kalaydık.
Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community

buneki baharımmm çözemedim hep...
ama o konuda doğrusun mesela ben adetim biter bitmez ilişkiye girerdik sonra bırakırdık etraftan öyle duymuştum yani yumurtalama zamanında ilişki bırakılırdı cahaletimi seveyim.....

özlemmmmmmmmmmmmmm bebeğimmmmm hoşgeldinnnnn
kız baya geçti üstünden ama sen nasıl hamile kalmıştın ben unuttum.ve belirtin olmuşmuydu
bu batı yaklaşan dostlarına bi yol göster bakem

kız bu almanların kk sı orasıda topik bilmem ne falan var.
bu calendar da bizim ovulation calendar
aman muhtemel ilişki günlerini falan hesaplıyo ne zaman yaparsan kız erkek ihtimalleri falan vardı.
he yaaa cehalet çok güzelmiş bu konuda.varya aynısını bende yapardım etraftan duyduğumca.
adet bitesiye en verimli derlerdi.bende ona göre yapardım zaten 1 haftada bıkardık.
bi aara da ben bu netteki takvimlerin dediği günler dışına hiç çıkmazdım.sanırdım ki o günler haricinde yaparsam tehlikeli
aman yaaaa bildikte ne olduysa

nasip kız napalımmm rabbim daha çok bekletmesin ben inanıyorum olacağına ama psikolojim sağlam ken olsun diyorum sadece o sağlam olsa ben daha beklerim bi bu zman kadar daha allah korusun tabide ..ne bileyim tam güzel yaşlarım gzel çğlarım heba oluyo gibi hissediyorum oda beni çok üzüyor bakalım şeker ilacından fayda görürüz belkii neden olmasın

evet canım sen o ilaçtan fayda görceksin kesinlikle allahın izniyle.
bugün pko topiğinde bi kız gebe haberi vardı.oda bişey yapmamış sadece metmorfini kullanmış.
ve şimdi gebe ve ayda sadece 3 kere yapmış tutmuş.
bende bi endokrin uzmanına gidip bütün testlerimi tekrarlatasım var.
ya bu arada bakale nerelerde acaba gelip bi cinsiyetini bile sölemedi bize

inşallah cnm yaa neden olmasın ....
bakaleyi bende merak ediyorum zor geçiyordu onunki birde merak etmedim değil..
bdroner ide merk ediyorum uğruyor ama yazmıyor umarım oda iyidir ve herşey yolundadır oda zor zamanlar geçirdi...
herkez kötü hissediyor kendini bu mevzu yüzünden ..bi kaç kişi kaldık koca topktede rabbim o günlerid göstersede liste sıfırlansa inşallah...

şimdi bakalenin profiline baktımda hiç girmemiş.inşallah herşey yolundadır.
biizim nazda ortadan kayboldu.
bu topiğin tek sıfırlanma durumu var hepimizin ortadan kaybolması.
bence bi oyun oynayalım.1 ay boyunca kimse topiğe uğramasın
hiç ç.içide olmasın sonra bi gün belirleyip buluşalım bakalım neler olmuş.
hepimiz bi geliyomuşuz gebeyim gebeyim diye.
tutarmı tutar

valla yapalım kız neden olmasın ben zaten bi süre uğramıycam ayın onundan sonra evde olmucam bi 20 gün fln ....
nazın bi işleri vardı sanki taşınma fln bahsediyordu..

valla yapalım kız neden olmasın ben zaten bi süre uğramıycam ayın onundan sonra evde olmucam bi 20 gün fln ....
nazın bi işleri vardı sanki taşınma fln bahsediyordu..

tamam olii ozaman ayın 10una kadar diğer kızlarada duyuralım.haziran 15e kadar yok olalım.sonra bi gelelim biz gebeyiz diye.:119::119:

ama öyle gebe kalmayıpta yalandan demek yok

tamam olii ozaman ayın 10una kadar diğer kızlarada duyuralım.haziran 15e kadar yok olalım.sonra bi gelelim biz gebeyiz diye.:119::119:

ama öyle gebe kalmayıpta yalandan demek yok

ben varım kız valla çok ekşınlı bişi olcak varyaaaa ...yalan yere gebeyim derim ben sonra düşük yaptım derim yerseniz gerçi bu kadar zamandır neden yapmadım ben öle yaaaaa ...bharcım ben bi sigara içcem burlardamısın bilmiyorum eğer gideceksen iyi geceler gitmiyceksen gelirim bi on dk sonra...

ay alemsinnn olicim yaaaa.bizde safız yeriz ya hemen.
hadi iç bitanede ben yakam zaten akşamdan beri yarım paket oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…