Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hatırlmazmıyım cnm inan çok üzülmüştüm tekrardan hamilede kalmışsın artık için en azındn bi konuda rahat gebe kalabiliyorsun ....umarım o içindeki ses ve umut seni yanıltmıyordur ve artık gelmiştir bebeğin ...güzel habere kaç gün var dört gözle bekliyor olacağım...

tamam canım yazarım...hayırlısı olsun canım inşallah iğnesiz ilaçsız gelir bebişin..bende 2 gün önce adet oldum bat a göre baya erken oldum napalım kısmet..

:[/B]

hayırlısı olsun melis ne diyelim sen herhangi bi rota çizdinmi kendine yaz tatili yaklaşıyor tatil sonuna doğru okullar açılmadan aşılama tüp fln düşünmüyormusunuz??

bende sevmem kısırı yaaa ne adını ne kendiniii.
evet oliii topiği açıp kapatıyoruz hatta tatil kararı bile aldıkk

hayırlısı olsun melis ne diyelim sen herhangi bi rota çizdinmi kendine yaz tatili yaklaşıyor tatil sonuna doğru okullar açılmadan aşılama tüp fln düşünmüyormusunuz??

evet canım düşünüyoruz bakalım okullar kapansın haziranda diyorumki direk aşılama olmadan tüppppppppp
nasıl fikirrrrrrr

topiğimn güllerrriiii

nasılsınız, ben de hazır cemre uyuyoken bi bakıym dedim ancak mıkırdanıp duruyo, her an uyanabilir, dualarımı değiştiriyorum, Allah size gazsız, uyuyan, ve koyduğun yerde duran bebekler nasip etsin amiiinnnnn çok pis depresyona giriyo insan uyuyo sende uyuyosun tam dalıyosun bi çığlık deli gibi fırlıyosun, emzir gazını çıkar altını temizle tekrar uyutmaya çalış, geçti tam 2 saat zaten 3 saatte bir acıkıyo,, tam uykuya dalmışken tekrar aynı döngü, uyumaktan korkar oldum,gündüz bu 1 saat aralarda çamaşır yıka ütü yap yemek yap, koştur koştur, süt sağıyoruz bide inek gibi hissediyorum kendimi saç baş darmadağın sürekli kimyon rezene kokuyor terim artık içmiycem onuda bi işe yaramıyo, alt ve üst değiştirmek kabus çığlık çığlığa duyan bu bebeğe işkence yapılıyo zanneder kusacak da üstünü değiştircem diye ödüm kopuyo nitekim mutlaka kusuyo her gün çocuk bakmak böle bişey oh beee içim şişmişti rahatladım

evet canım düşünüyoruz bakalım okullar kapansın haziranda diyorumki direk aşılama olmadan tüppppppppp
nasıl fikirrrrrrr

açık ve net söylüyorummm süper fikiiiirrrrrrrrrrrrrrr....hiç uğraşma maddi olarak sorun oluşturcağınıda düşünmüyorum maşallah eşinde sende çalışıyorsun kii artık gerçekten eskiye oranla çok ucuz 5 sene önceki fiyatlarda pek bi değişiklik olmamış düşünebliyormusunuz ?? ayyyy ben yoksa haziranda tüpmi yaptırsam canım çekti

evet cnm bu dua daha gzel ...seninkide geçer annesi..sütünü fazlalıştırmak için dere otu ye hergün bi tutam yiyemezsen yoğurtalada karıştırabilirsin ..sütü artırırken iştahı kapatıp kiloda verdiriyor ...metabolizmayıda hızlandırıyor ablam yapmıştı ve gerçekten sütü fazlalaışmıştı birde incir hoşafı yemişti bol bol

süt sorunum şimdilik yok, rezene kimyonu hatunun gazı için içiyodum ama zannediyorum süt artırıcı şeyler de içmem gerekecek çünkü artık daha fazla içiyo, dere otunu duydum bende çok da severim, onu yiyem bari, bu arada 3. aşılamayı yaptır bencede olicim klomenden çok farkı yok aslında olur mu olur benim arkadaş da 3. aşılamada kaldı tüp diye tutturmuştu ama doktor 3. de ısrar etti, nasipse olur hem süreç daha kolay tüpe göre

dimi bencede harika bi fikirbi fiyat araştırması yapmadık henüz de sorun olmaz çok şükür..yaptır kızzz canın çektiyse baharda aşılama olur ve inşallah üçümüzde hamileyimmmmmmmmmmmm diye geliriz

ahh canomm sen baya şişmişsin kızz dur bi nefes al yavaşşşşama canom değer herşeye yaaa baksana bize kazınıp duruyoozz olsada hepsini bizde yaşasak..geçecek canım sabır o minnoşunu ısır benim yerimee

canoooo kız kendin yeme gaz yapan şeyleride sütüne geçmesin dikkat et bol bol hoşaf ye iç birde şey var ya armut suyu falan hani şişede adını hatırlayamadım yaaa

süreçler için evet cnm ama sonuçlar için tüp daha yüksek bi oran çok yıprandım belli etmiyorum ama ...sadece bir an önce bu bkleyiş bi güzellikle sonuçlansın istiyorum 3. aşılamaya eşim ılımlı bakıyor ama bende artık dışardan aldığım hormonlardan korkar oldum ...hayırlısı olsun hakkımızda

anammmmm inşallahhhh kızzzzz
bu baharın totemi hakkında ne düşünyorsunuz kızlar bir ay topik tatili yapmayı düşünüyoruzzz sizin fikriniz ndir?

canoooo kız kendin yeme gaz yapan şeyleride sütüne geçmesin dikkat et bol bol hoşaf ye iç birde şey var ya armut suyu falan hani şişede adını hatırlayamadım yaaa

offf canım neler neler istiyo ama neredeyse bişey yemiyorum,abur cubur yok, hamur işi yemiyorum, çikolata dondurma reçel hatta süt yoğurt meyve çay kahve kola hiç bişey ama nerden geliyo bu gaz anlamıyorum arkadaş armut suyunuda duydum onu da içeyim benim kız edepsiz biraz bana çekmiş, kaç günlük sıpasın sen elleriyle ayaklarıyla ittiriyo beni heleki memeyi geç ver istemediği şeyi yap, böle büyüycek işte Allah sağlık versin benim emzirme vakti kızlar oh beee rahatladım valla hepinizi öpüyorum, bol hamişli günler bizim olsun

amin inşallah ...

hadi güle güle canım öpüyorum ikinizi de aminnnnnnnnn inşallahhh

aman deliye hergün tatillllllllllllllll..yok beeee olmasınnn bence

canımm benim özledim seni gel arada deniz fırsat verdikçe..nasıl büyüdümü biraz senin erkek Rabbim sağlık sıhhat versin tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…