Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ay alemsinnn olicim yaaaa.bizde safız yeriz ya hemen.
hadi iç bitanede ben yakam zaten akşamdan beri yarım paket oldu.
yersen dedimya kızzz
bende fazlalaştırdım ama hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren ağzmabi tek bile sürmüycem...dönem dönem bırakıyorum 3 ay bazen bazen 10 gün fln içmiyorum bnm için bebek sağlıklı bi yşamda demek ....

Selamm kızlarrr,iyi gecelerrr
hoşgeldin hiram nasılsınnnn

evet yaa bu ara bende abarttım.ama bende hamile kalınca en fazla 2 tane içicem günde belkide hiç.
ben çok düzenli içiciyim ama 1.5 lira zam geliyormuş.işimiz zor.buna verilen paraya yazık.aşılamaya kıyamayız ama dumana veririz

hiç sürme ağzına cnm daha iyi çok para gidiyor evet..bıraktığım dönemde cüzdanım dolu oluyor öteki türlü kuruşları bile topluyor oluyorumm...
içermiyim hiçççç o kadar beklemişim o gelmişş onun nefesini etkileyecek bir zerreye bile izin vermem sende içmezsin cnm inanıyorum...
bnm pcnin sarjı bitiyor kızlar iyi gecler yarın görüşmek üzere ...

tamam bebeğim içmiycem.inşallah.
hadi iyi geceler tatlı rüyalarr sana görüşürüz yarın.

sonnuurrrrrrrrr beğenip beğenip gitmeeee iki çift laf et bak sayılı günler kaldı 1 aylık mola veriyoruzz.topik tatile giriyor ona göreee

ben adet oldum kızlar meliscim yeni bat yaz cnmda ateşe göre değiştiririz artık klomensiz ve iğnesiz bir dönem başlıyor hayırlısı olsun hakkımızda
6 haziran ı bekliyorum artık...

ben adet oldum kızlar meliscim yeni bat yaz cnmda ateşe göre değiştiririz artık klomensiz ve iğnesiz bir dönem başlıyor hayırlısı olsun hakkımızda

oliiiiiiiii yeni döngün hayırlı olsun canım ilaçsız gelsin bebişin inşallah.
gel senle biz bu ay soğan içelimmmm...
içelim açılalımmmmmmmmmmm

canım benim selam haklısın uğruyorum sizleri merak ediyorum. ben hatırlarsanız aralık ayında bi dış gbelik yaşadım.. ocak şubatda korunduk martda tekrar gebe kaldım hemde tek ilişkide ama bu seferde düşük yaptım ( doktor sıkıntı yok dedi ikisinin üstüste olması talihsizlik ikisi ayrı konular dedi. bu ay bakalım düşükten sonraki ilk ayım. pek ilişki de olmadı içimde çok büyük bir umut var.. Allah'tan hayırlıısını sağlıklısını huzurlu mutlu bebekler diliyorum sizler için kendim için tüm bebek isteyenler için.. inşAllah tez zamanda kısmet olur hepimize..

oliiiiiiiii yeni döngün hayırlı olsun canım ilaçsız gelsin bebişin inşallah.
gel senle biz bu ay soğan içelimmmm...
içelim açılalımmmmmmmmmmm

tşk ederim BAHAR AMA SOĞAN SUYU nu da içmicem artık mide iflas etti artık....
ne zman başlıyorsun ben adetime 10 gün kala yapıyordum ....
bol şans sana ama sadece kist için değil tüm sisteme iyi geliyor iltihap fln kalmıyor

hımm canım ozaman boşver miden daha önemli.
ben adetin 7.gününden itibaren başlıycam ve bu sefer tam yapıcam inşallah.
ne var ne yok gidecek allahın izniyle.

hımm canım ozaman boşver miden daha önemli.
ben adetin 7.gününden itibaren başlıycam ve bu sefer tam yapıcam inşallah.
ne var ne yok gidecek allahın izniyle.

kist olsun olmasın bebek istensin istenmesin her kadın senede bi kez yapmalı imiş sorunları olanlar ise 3 ay umarım şifası olur klomen progestan soğan suyu bahar bana benzemeye hbaşladın

bu arada dün eşime aşılama topiğindeki hamişler den bahsettim herkez kalıyor dedim ..3. aşılama yı düşünürmsün dedi bence son kez deneyelim tüpe gitmeden dedi bakalım belki haziranda bende aşılama yaptırabilirim ...ruh halime göre değişir tabi bu durum...

kist olsun olmasın bebek istensin istenmesin her kadın senede bi kez yapmalı imiş sorunları olanlar ise 3 ay umarım şifası olur klomen progestan soğan suyu bahar bana benzemeye hbaşladın

evet oliiiiiiiiiiii ama ben senin çabalamana azmine yılmamana hayranım o yüzden benzesemde sorun yok.
yuppiiiiiiiiiiiii aşılamaya birlikte gidiyoruzzzzz

evet oliiiiiiiiiiii ama ben senin çabalamana azmine yılmamana hayranım o yüzden benzesemde sorun yok.
yuppiiiiiiiiiiiii aşılamaya birlikte gidiyoruzzzzz
çabala cnm elinden geleni yap en azından insanın içi rahat oluyor yaptınmı yaptım o kadar rabbimede dua ederken diyorum ben elimden gelen herşeyi yaptım hatta abarttıda gerisi sana kalmış rabbim o kadarr
bu arada ben bu saatte sabah için poğaça yaptımmm ne hamarat hatunum beaaa
ımmmm çok severim ben bugün bi poğaçalar yedimk harikaydı küçü küçükte yapmışşş içi yumuşacık dışı çıtır çıtır birde adını sevmediğim şeyi yedim ...kısır
selam kızlarrr nabersinizzzzzzzz

hoşgeldin meliscim iyiym sen den nbr baharla açıyoruz baharla kaptıyoruz topiği ortak dükkan gibi oldu sankiii

tamam canım yazarım...hayırlısı olsun canım inşallah iğnesiz ilaçsız gelir bebişin..bende 2 gün önce adet oldum bat a göre baya erken oldum napalım kısmet..

canım nerelerdesin merak etmiştik seni..geçmiş olsun ya çok üzüldüm..peki kan pıthılaşması olabilirmi bi araştırılsaydı keşke canım..amin canım güzel dileklerin için..sende inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve sonunda bebeğini kucağına alırsın..yine gel özletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…