- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.881
uçtuk iyicee yaaa
üfürde gel hadii bahar da üfürmeye gitti ee bari bende bi üfürüp geliyimmm
uçtuk iyicee yaaa
üfürde gel hadii bahar da üfürmeye gitti ee bari bende bi üfürüp geliyimmm
sorma hepimizde içiyormuşuz demekki
kepek değilde sigara engel iştee ama gelde şu konumda onu bırak en yakın zmanda inşallah en az 9 ay yüzüne bile bakmam sonrası ALLAH KERİMM
üfürükçülerrrrrrrrrrrrrrrrrrr püfffffffffffffffffffffffff
ayy hele bi hamiş olduğumu öğreniyim artık ağzıma bile sürmemmm..zaten çok içmem ben yaa 4-5 falan
bende aynı senin gibi bazen 7-8 olduğu da oluyor tabi...yeminler ettim çok istesemde içmiycem...
Melis hangi şehirdesin bilmiyorum ama bahçeci grup iyi bu konumda fiyat sorun olmazsa alman hastaneside var ablamın bi yakını orda yaptırmışta herşey dahil 25 flnmışşş yuhhhhhhh dedimmm artık umutta raporlu 3 küsür..aşılama şartı var tabi 2 tane tbi sperm sayısı durumuna göre buda sperm belli sayıdan azsa aşılmada istnmiyor veya çedara üye olursanda 1.600 kadar indirim oluyor...
püfflettinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet ama bi tane daha yakasım var daha doğrusu paketi yiyesim var
çider daha doğrusu bi dernek cnm çocuk istiyorum derneği bazı merkezlerin anlaşmaları var o dernekle ondan bahsetmiştim bende istte çok uzağım ama orayyı düşünüyorum konaklamak için otel anlaşmaları flnda vartatlım ben kayserideyim..özelde yaptırırmda dediklerinden bişi anlamadım valla çedar falan
evet ama bi tane daha yakasım var daha doğrusu paketi yiyesim var
çider daha doğrusu bi dernek cnm çocuk istiyorum derneği bazı merkezlerin anlaşmaları var o dernekle ondan bahsetmiştim bende istte çok uzağım ama orayyı düşünüyorum konaklamak için otel anlaşmaları flnda var
yok artık
abartma istersennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çider daha doğrusu bi dernek cnm çocuk istiyorum derneği bazı merkezlerin anlaşmaları var o dernekle ondan bahsetmiştim bende istte çok uzağım ama orayyı düşünüyorum konaklamak için otel anlaşmaları flnda var
yok artık
ben istanbula gidemem canım ya okul sorun olur o yüzden burda yaptırırm inşallah bakalım bi araştıralımdaa ama tırsıyom yaaaaa
keşke sigara faydalı bişey olsa bebek için
keşke sigara faydalı bişey olsa bebek için
ağrılı acılı bi işlemi yok cnm iyi bi merkez bulursun sende hatta bebeişin anne paraları bana ver bengeldim der
burda iyi bi yer var canım doktoruda tanıyorum çok ilgili güleryüzlü falan..inşallah ağrısızdır ya çünkü benim ağrı eşiğim felakettt normalde ağrısız olan kişiler oluyo ama bende fena ağrı oluyo gıcık bi durum..ayy feda olsun tüm paracıklarımız onaa yeterki sağlıkla gelsin miniğim
inşallah cnm ....
Ben kaçıyorum kızlar yavaştan yarın misafirlerim var görüşmek üzere akşam üzeri ...
dimiiiişimdiye iki üç bebişimiz olmuştu bileeeee
içindeki zift yumurtlamaya katran çatlamaya nikotinde bebeğin tutunmasına yardımcı olsaydı sorunsuz i gebelik geçirirdim kesinn
üfffffff kötü örnek olmayalım lütfen içmeyin şu zıkkımı.
ay başım döndü topiklerden birde dır dır bebiş yeter msn de birde kociş yanımda filme odaklan der oyyyyyyy
iyidir cnm simdilikgunaydın nasılsın bebitoş nasıl ??
kızlar akapuntura başladımbugun itibarıyle
çıkan analızde tek güzel şey kas yapın süper eğzersız yaptırmıcam ilk 5 kg verene kadar dedi kas yüzden çok yüksek çünkü kemiklerinde iri erkek yapısına döner vucudun dedikısaca zımbır zımbırsın dedi
geri oranlar berbatsizlere söyleyemıcek kadar berbat zayıflıyım ilk çizelgemı falan yayınlarım ama şimdi utanıoooorum
bilemedim kicanımm dün geçmişi okuyordum eşim geldi çıkmak zorunda kaldım.
nabersin
yaaa halecim küsme bana cnm rahatsızdım bi kaç gündür bide ne yalan sölim gelmekte istemedim ruhsal açıdan durumum kötüydü son günlerde şimdi iyiyim
aaa hale biliyon muuu tarım ilacı varya onu içiyon herşeyi unutuyosunn
özleemmm naber tatlım evet pek karşılaşamıyoruzz neden acaba
uyusunda buyusun bebisinnnselam kızlar....
Deniz oğlan uyuyor bende size bir bakayım dedim..
canom allah cemre kıza uzun sağlıklı ömürler versin rabbim bahtını güzel eylesin ...
bahar derya melis sonnur hale nilay birse hülya özlem..
ve diğer tüm kızlar .
hepinize kocaman selamlar sevgiler...
özlemmmmmmmmmmmmmm bebeğimmmmm hoşgeldinnnnn
kız baya geçti üstünden ama sen nasıl hamile kalmıştın ben unuttum.ve belirtin olmuşmuydu
bu batı yaklaşan dostlarına bi yol göster bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?