Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ayy hele bi hamiş olduğumu öğreniyim artık ağzıma bile sürmemmm..zaten çok içmem ben yaa 4-5 falan

bende aynı senin gibi bazen 7-8 olduğu da oluyor tabi...yeminler ettim çok istesemde içmiycem...
Melis hangi şehirdesin bilmiyorum ama bahçeci grup iyi bu konumda fiyat sorun olmazsa alman hastaneside var ablamın bi yakını orda yaptırmışta herşey dahil 25 flnmışşş yuhhhhhhh dedimmm artık umutta raporlu 3 küsür..aşılama şartı var tabi 2 tane tbi sperm sayısı durumuna göre buda sperm belli sayıdan azsa aşılmada istnmiyor veya çedara üye olursanda 1.600 kadar indirim oluyor...

tatlım ben kayserideyim..özelde yaptırırmda dediklerinden bişi anlamadım valla çedar falan

tatlım ben kayserideyim..özelde yaptırırmda dediklerinden bişi anlamadım valla çedar falan
çider daha doğrusu bi dernek cnm çocuk istiyorum derneği bazı merkezlerin anlaşmaları var o dernekle ondan bahsetmiştim bende istte çok uzağım ama orayyı düşünüyorum konaklamak için otel anlaşmaları flnda var
evet ama bi tane daha yakasım var daha doğrusu paketi yiyesim var

yok artık

ben istanbula gidemem canım ya okul sorun olur o yüzden burda yaptırırm inşallah bakalım bi araştıralımdaa ama tırsıyom yaaaaa

ağrılı acılı bi işlemi yok cnm iyi bi merkez bulursun sende hatta bebeişin anne paraları bana ver bengeldim der

burda iyi bi yer var canım doktoruda tanıyorum çok ilgili güleryüzlü falan..inşallah ağrısızdır ya çünkü benim ağrı eşiğim felakettt normalde ağrısız geçiren kişiler var ama bende fena ağrı oluyo gıcık bi durum ya..ayy feda olsun tüm paracıklarımız onaa yeterki sağlıkla gelsin miniğim

Son düzenleme:

inşallah cnm ....
Ben kaçıyorum kızlar yavaştan yarın misafirlerim var görüşmek üzere akşam üzeri ...

dimiiii şimdiye iki üç bebişimiz olmuştu bileeeee

içindeki zift yumurtlamaya katran çatlamaya nikotinde bebeğin tutunmasına yardımcı olsaydı sorunsuz i gebelik geçirirdim kesinn

üfffffff kötü örnek olmayalım lütfen içmeyin şu zıkkımı.
ay başım döndü topiklerden birde dır dır bebiş yeter msn de birde kociş yanımda filme odaklan der oyyyyyyy

iyidir cnm simdilik
minik minik kipirdano iste
bilemedim ki
uyusunda buyusun bebisinnn
özlemmmmmmmmmmmmmm bebeğimmmmm hoşgeldinnnnn
kız baya geçti üstünden ama sen nasıl hamile kalmıştın ben unuttum.ve belirtin olmuşmuydu
bu batı yaklaşan dostlarına bi yol göster bakem

gormemisim tatlim yazini..
ben nasil hamile kalmismiydim kiz ne cabuk unuttun
cnm ben 2 ay igne kullandim ikinci ay cok sukur bebegimi buldum..
belirti olarak pek bisi yoktuu genelde adetten sonra cikti

bu arada herkese gunaydinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…