Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

slm kızlar ugruyorum her yazıdıgınızı okuyorum sanırım ben bu zayıflama ısıne fazla odaklandım oncelıgımı ona verdım korunabılırız de 1 ay belkım bu surede bakalım..hakkımızda hayırlısı

aılama yaptırcakmıssınız kızlar ınsallahh bu sefer sımsıkı tutunur meleklrınız

sonraa topıge gırmıcekmıssınız hamıle olup gırcekmıssınız ben beklerım burayı sız gırmeyın yeterkı bebek gelsın

çook opuyorum sızı

sonnuurrrrrrrrr beğenip beğenip gitmeeee iki çift laf et bak sayılı günler kaldı 1 aylık mola veriyoruzz.topik tatile giriyor ona göreee

ben hep tatildeyim zatiiii

ben adet oldum kızlar meliscim yeni bat yaz cnmda ateşe göre değiştiririz artık klomensiz ve iğnesiz bir dönem başlıyor hayırlısı olsun hakkımızda
6 haziran ı bekliyorum artık...

canlarr ikinizinde başlangıcı güzel,hayırlı olsun inş..

annemm hoşgelmişsin cananımm
bak sana hem gaz hemde süt arttırıcı için süper bir tarif vereyim,
süt için:dereotu,susam,maydonoz,brokoli,eğer brokoli gaz yaparsa hafif sıcak suya sokup çıkar
gaz için:1 küp şekerin dörtte birini 1 çay kaşığının ucuyla kimyonu yarım fincan suya koy cezvede kaynat.bunu esra erol'dan almıştım kadın face de twitter da tv de her yerde yayınlamıştı bende not almıştım:)

sorma hepimizde içiyormuşuz demekki
kepek değilde sigara engel iştee ama gelde şu konumda onu bırak en yakın zmanda inşallah en az 9 ay yüzüne bile bakmam sonrası allah kerimm

benim fikrim,toptan burdan gebe çıkmadan gitmeyelim :13:
Bu arada ben sigara içmiyorum ama geçen yaz içmiştim üstteki yaşlı teyzenin ısrarıyla
Bu dernek istanbuşda mı kız ben gidem o zaman

özlemm sen şimdi gel yavrii bak sonra doğurunca hiç gelemicen belkidee

hadi bakalım inş bu başlangıç ikiniz içinde değişik olur ve amacınıza ulaşırsınız.
Bizi yanlız bırakmayın yeterki

yok yok gene buralardayız sadece sıkı sıkıya tutunmak zayıflamak için topik utanalımda bırakmayalım die
hem bebek için hem sağlık için şart bu :) inşallah verriz sonnurcum

soni dernek istanbulda merkez ama bi çok ilde il sorumluları var...üye olmak için 150 tl bağış yapıyorsun sonra anlaşmalı merkezden azımsanmayacak indirimler artı olarak ilaçları elinde fazla bulunanlar fln oluyor ilçalarıda duruma göre ücretsiz temin etme gibi biçok güzel yanı var eğer aşılma düşünmüyorsan ve tüp düşünüyorsan üye ol 150 tl verip 1600 lira indirim hiçte azımsanmaz bu arada derneğin kurucusu senelerce çocuğu olmamış bi bayan tabiki şimdi bebişleri var ..darısı bizlere olsun inşallah ..
orlic snow topiğiniz hayırlı olsun uğur getirsin sizlere niye uğramadığınız şimdi anlaşıldı

yok yok gene buralardayız sadece sıkı sıkıya tutunmak zayıflamak için topik utanalımda bırakmayalım die
hem bebek için hem sağlık için şart bu :) inşallah verriz sonnurcum

aslında çok iyi yapmışınız yaa ben yürüyüşü bıraktım yemeye devam vereceğine alıyorum yaa

oyyyy iyiymişş ama ben daha yolun başındayım ama belki baştan direk sona gelebilirim hızlıcaa

nasılsın kuzum nasıl gidiyor annelik
Cemre hanım yoruyor seni galibaa
oyy aman maşallah yaaa
mis gibi koklayarak öp onu

kızlaaarrr yarın benım DOĞUM GÜNÜÜÜÜÜMMMM:119::119::119:
tek dileğim yanı en büyük dileğimmm 29a ve seneye anneler gününe bebğimle girmek

bu arada hıdrellezde tek tek isimlerinizi yadım dilek kağıtlarıma
Umarım kabul olur

deryoşummmmm şimdiden kutlu olsun yeni yaşın.
inşallah bu yeni yaş sana çok güzel şeyler yaşatsın başta annelik olmak üzere.
seneye bebişinle kutla inşallah yeni yaşınııı.
ayrıca teşekkürler bizi unutmadığın için dileklerinde

hayırlı olsun kızlar...iyi zayıflamalarr

canım benim nice mutlu yıllar dilerim..inşallah seneye 3 kişilik bir aile olarak girersin yeni yaşına..teşekkürler tatlım dileklerin için iyiki doğdunnnnnnnnnnn

çok enteresan bir rüya gördüm dün akşam net hatırlamaıyorum ama koşuşturmalı bir rüyaydı çocuklarla ilgiliydi net olan içimde bu ay hamile değilim düşüncesi ile uyandım tüm umudum bitti.. inanılmaz gergindim bugun daha bat a çok var mayıs 18-19 u bekliyorum.. canım benim ya bugun hep gözyaşlarım bööle saçma sapan içime aktı. ya doktor bana son düşükte kesinlikle düşük dedi hiç endişem yok dış gebelik olduğuna dedi ama ben hiç inanmıyorum farklı bir doktorla görüştüm o ara oda gerçeği asla öğrenemeyeceksin sonlandı ve gitti dedi doktoruna güven falan filan.. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin ama bu bizim gibi bekleyenlere Allah'ım bu değişik gebelik vererek bizleri sınamasın inşAllah..

geçmiş olsun canım allah bir daha böyle kötü bir tecrübe yaşatmasın.
inşallah yine sağlıklıca hamile kalırsın.

kızlar size bir rüyamı daha anlatayım :) bu ara bol bol rüya görüyorum .. rüyamda annemlerle oturuyorum bir tane bebek var kimin bilmiyorum benim bile olabilr neyse oturuyoruz ağaç var ona bakıyorum incir hemen kalkıyorum bir inciri yere düşürüyorum çamura düşüyor alıyorm hoop kabularını soyuyorum yarısını sanırım emin değilim ama ben yiyorum diğer yarısını bebeğe veriyorum diyorum ki bu hayatdaki ilk inciri.. bu hayatdaki yediği ilk yiyecekleri yerken hep fotoğrafını çekeceğim :)) nasıl güzel fikir değil mi? :)))

canım rüyan çok enteresan.
bazen ben rüyaların işaretçi olduklarına inanırım bu rüyanı okuyunca valla aklıma ilk incir kürü geldi.

kızlaaaaarr.ben geldim.nihayetinde taşındım evimi düzenledim.tv henüz bağlanmadı bende nete gireyim dedim.bugün bat günümdü ama gelen giden yok...içimden bi ses yarın olur dio...umutlanmıyorum bile..alıştık biz
sizlerde ne var ne yok????

ohhhh güle güle otur bebeğim.inşallah bu yeni ev yakında bebişle dolsunn.gelmesin adet gelmesinnn

ohhhh güle güle otur bebeğim.inşallah bu yeni ev yakında bebişle dolsunn.gelmesin adet gelmesinnn

inşallah gelmez diyorum bende ama inan bi gram ümidim yok.bugün pedle dolaştım zaten.karnımda ağrımaya başladı.yarına gelir benim kırmızllllar.bu ev bana uğurlu gelir inş...eşim de soruyo bu ay film çektirmeyi düşünüyormusun die...bende bişi demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…