- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.901
keşke sigara faydalı bişey olsa bebek için
sonnuurrrrrrrrr beğenip beğenip gitmeeee iki çift laf et bak sayılı günler kaldı 1 aylık mola veriyoruzz.topik tatile giriyor ona göreee
ben adet oldum kızlar meliscim yeni bat yaz cnmda ateşe göre değiştiririz artık klomensiz ve iğnesiz bir dönem başlıyor hayırlısı olsun hakkımızda
6 haziran ı bekliyorum artık...
tamam canım yazarım...hayırlısı olsun canım inşallah iğnesiz ilaçsız gelir bebişin..bende 2 gün önce adet oldum bat a göre baya erken oldum napalım kısmet..
canım nerelerdesin merak etmiştik seni..geçmiş olsun ya çok üzüldüm..peki kan pıthılaşması olabilirmi bi araştırılsaydı keşke canım..amin canım güzel dileklerin için..sende inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve sonunda bebeğini kucağına alırsın..yine gel özletme kendini
topiğimn güllerrriiii
Nasılsınız, ben de hazır cemre uyuyoken bi bakıym dedim ancak mıkırdanıp duruyo, her an uyanabilir, dualarımı değiştiriyorum, allah size gazsız, uyuyan, ve koyduğun yerde duran bebekler nasip etsin amiiinnnnnçok pis depresyona giriyo insan uyuyo sende uyuyosun tam dalıyosun bi çığlık deli gibi fırlıyosun, emzir gazını çıkar altını temizle tekrar uyutmaya çalış, geçti tam 2 saat zaten 3 saatte bir acıkıyo,, tam uykuya dalmışken tekrar aynı döngü, uyumaktan korkar oldum,gündüz bu 1 saat aralarda çamaşır yıka ütü yap yemek yap, koştur koştur, süt sağıyoruz bide inek gibi hissediyorum kendimi saç baş darmadağın sürekli kimyon rezene kokuyor terim artık içmiycem onuda bi işe yaramıyo, alt ve üst değiştirmek kabus çığlık çığlığa duyan bu bebeğe işkence yapılıyo zanneder kusacak da üstünü değiştircem diye ödüm kopuyo nitekim mutlaka kusuyo her gün çocuk bakmak böle bişey oh beee içim şişmişti rahatladım
süreçler için evet cnm ama sonuçlar için tüp daha yüksek bi oran çok yıprandım belli etmiyorum ama ...sadece bir an önce bu bkleyiş bi güzellikle sonuçlansın istiyorum 3. Aşılamaya eşim ılımlı bakıyor ama bende artık dışardan aldığım hormonlardan korkar oldum ...hayırlısı olsun hakkımızda
anammmmm inşallahhhh kızzzzz
Bu baharın totemi hakkında ne düşünyorsunuz kızlar bir ay topik tatili yapmayı düşünüyoruzzz sizin fikriniz ndir?
sorma hepimizde içiyormuşuz demekki
kepek değilde sigara engel iştee ama gelde şu konumda onu bırak en yakın zmanda inşallah en az 9 ay yüzüne bile bakmam sonrası allah kerimm
çider daha doğrusu bi dernek cnm çocuk istiyorum derneği bazı merkezlerin anlaşmaları var o dernekle ondan bahsetmiştim bende istte çok uzağım ama orayyı düşünüyorum konaklamak için otel anlaşmaları flnda var
yok artık
iyidir cnm simdilik
Minik minik kipirdano iste
Bilemedim ki
Uyusunda buyusun bebisinnn
Gormemisim tatlim yazini..
Ben nasil hamile kalmismiydim kiz ne cabuk unuttun
Cnm ben 2 ay igne kullandim ikinci ay cok sukur bebegimi buldum..
Belirti olarak pek bisi yoktuu genelde adetten sonra cikti
bu arada herkese gunaydinnn
hadi bakalım inş bu başlangıç ikiniz içinde değişik olur ve amacınıza ulaşırsınız.akapunuru taktırdık nilayla
diete başladık umaım güzel sonuclar alırız
birde topik açtık sizleride bekleriz inş.
Yine buradanda sık sık görüşürüz zatende topiğimizede bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iflayacak-hamis-kalacak-sizde-varmisiniz.html
yok yok gene buralardayız sadece sıkı sıkıya tutunmak zayıflamak için topik utanalımda bırakmayalım die
hem bebek için hem sağlık için şart bu :) inşallah verriz sonnurcum
soni dernek istanbulda merkez ama bi çok ilde il sorumluları var...üye olmak için 150 tl bağış yapıyorsun sonra anlaşmalı merkezden azımsanmayacak indirimler artı olarak ilaçları elinde fazla bulunanlar fln oluyor ilçalarıda duruma göre ücretsiz temin etme gibi biçok güzel yanı var eğer aşılma düşünmüyorsan ve tüp düşünüyorsan üye ol 150 tl verip 1600 lira indirim hiçte azımsanmaz bu arada derneğin kurucusu senelerce çocuğu olmamış bi bayan tabiki şimdi bebişleri var ..darısı bizlere olsun inşallah ..
orlic snow topiğiniz hayırlı olsun uğur getirsin sizlere niye uğramadığınız şimdi anlaşıldı
kızlaaarrr yarın benım DOĞUM GÜNÜÜÜÜÜMMMM:119::119::119:
tek dileğim yanı en büyük dileğimmm 29a ve seneye anneler gününe bebğimle girmek
bu arada hıdrellezde tek tek isimlerinizi yadım dilek kağıtlarıma
Umarım kabul olur
akapunuru taktırdık nilayla
diete başladık umaım güzel sonuclar alırız
birde topik açtık sizleride bekleriz inş.
yine buradanda sık sık görüşürüz zatende topiğimizede bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iflayacak-hamis-kalacak-sizde-varmisiniz.html
kızlaaarrr yarın benım DOĞUM GÜNÜÜÜÜÜMMMM:119::119::119:
tek dileğim yanı en büyük dileğimmm 29a ve seneye anneler gününe bebğimle girmek
bu arada hıdrellezde tek tek isimlerinizi yadım dilek kağıtlarıma
Umarım kabul olur
hatırlmazmıyım cnm inan çok üzülmüştüm tekrardan hamilede kalmışsın artık için en azındn bi konuda rahat gebe kalabiliyorsun ....umarım o içindeki ses ve umut seni yanıltmıyordur ve artık gelmiştir bebeğin ...güzel habere kaç gün var dört gözle bekliyor olacağım...
çok enteresan bir rüya gördüm dün akşam net hatırlamaıyorum ama koşuşturmalı bir rüyaydı çocuklarla ilgiliydi net olan içimde bu ay hamile değilim düşüncesi ile uyandım tüm umudum bitti.. inanılmaz gergindim bugun daha bat a çok var mayıs 18-19 u bekliyorum.. canım benim ya bugun hep gözyaşlarım bööle saçma sapan içime aktı. ya doktor bana son düşükte kesinlikle düşük dedi hiç endişem yok dış gebelik olduğuna dedi ama ben hiç inanmıyorum farklı bir doktorla görüştüm o ara oda gerçeği asla öğrenemeyeceksin sonlandı ve gitti dedi doktoruna güven falan filan.. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin ama bu bizim gibi bekleyenlere Allah'ım bu değişik gebelik vererek bizleri sınamasın inşAllah..
geçmiş olsun canım allah bir daha böyle kötü bir tecrübe yaşatmasın.
inşallah yine sağlıklıca hamile kalırsın.
kızlar size bir rüyamı daha anlatayım :) bu ara bol bol rüya görüyorum .. rüyamda annemlerle oturuyorum bir tane bebek var kimin bilmiyorum benim bile olabilr neyse oturuyoruz ağaç var ona bakıyorum incir hemen kalkıyorum bir inciri yere düşürüyorum çamura düşüyor alıyorm hoop kabularını soyuyorum yarısını sanırım emin değilim ama ben yiyorum diğer yarısını bebeğe veriyorum diyorum ki bu hayatdaki ilk inciri.. bu hayatdaki yediği ilk yiyecekleri yerken hep fotoğrafını çekeceğim :)) nasıl güzel fikir değil mi? :)))
kızlaaaaarr.ben geldim.nihayetinde taşındım evimi düzenledim.tv henüz bağlanmadı bende nete gireyim dedim.bugün bat günümdü ama gelen giden yok...içimden bi ses yarın olur dio...umutlanmıyorum bile..alıştık biz
sizlerde ne var ne yok????
ohhhh güle güle otur bebeğim.inşallah bu yeni ev yakında bebişle dolsunn.gelmesin adet gelmesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?