- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.921
kızlarrrrrrrrrr
helloooooooooooooooooo babyyyyyyyyyy
hayyyy ım pamela anderseonn..
napıyonuz kızlar naz yeni evin hayırlı uğurlu olsun bebişin bu evd gelsin kuantuma göre bu mümkünnn
bdoroner rüyan hayır olsun btını istersen melis listeye eklesi bizde takip edelim beraber yaşayalım bu heyecnı inşalah vede geldiğin gibi çık listedende
if you are pamela anderson I am adriana lima
bahar yaaaaa ben aşılama yaptırırsam iğne kullanayım diyorum puregon menegon gonol f fln ama el yakıyo kız napsakkiii sen nasıl alcan devlet kaç kere veriyor bu iğneleri biliyomusun ??? eğer iki kere flnsa alayım diyorum yoksa üzerine biraz daha koyunca tüp bebek oluyor
bu 3 ziyaretçi kim acabaaaaaaa heyy online olun kızlarrrr
canım senın ığneleri devlet karşılamadımı sonucta devlet hastanesine gidiyorsun..
kızlar ben kaçtı..iyi geceler...
hoşgeldin hayal nerelerdesin...
bnm iğnelerimin hiçbirini devlt karşılamadı ama çatlatma iğnesi değil bhsettiğim cnm yumurtlama iğnesi ben daha önce kullanmadım fiyatları en düşük dozda 300 liradan fln başlıyor ..
canım biliyorum ignelerin pahalı olduğunu daha önce kullanmıştım.ayda ıkı tane alıyordum ve yaklaşık 800 tl yi buluyordu.şimdiki doktorum rapor cıkarıcak rapor cıkınca devlet karşılıyor.sende araştır bir bunu cok kazık iğneler.
evet baya pahalı doktor tüp bebek için o haklarını saklı tutalım nasılsa klomenle yumurtluyorsun dedi ve vermemişti...
bakalım hayırlısını diliyorum hakkımızda bnmde gözler yavaştan kapanıyor iyi geceler herkezlere ...
mutlu yıllar canım rabbim tüm isteklerini dileklerini bu yıla serperek sana nasip etsinkızlaaarrr yarın benım DOĞUM GÜNÜÜÜÜÜMMMM:119::119::119:
tek dileğim yanı en büyük dileğimmm 29a ve seneye anneler gününe bebğimle girmek
bu arada hıdrellezde tek tek isimlerinizi yadım dilek kağıtlarıma
Umarım kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?