Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ınsallah yenı evın sana ugurlu gelırve tatlı mı tatlı tombıs mı tombıs mavıs bıoglun olur

naz bebeğim yeni evindeki bu son adetin olsun inşallah.
9ayda gelmesin bir daha
ayrıca nazcım senin adetler değişken ya oda adet düzensizliği sayılırmış.
sende de pko vardı dimi hep onun yüzünden böyle oluyormuş.

Son düzenleme:
teyzeleri kızım sizlerle tanışmak istedi..

bu benim kızım sare..

Eklentiler

• $120504_0003.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $120504_0004.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $120504_0005.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 30

canım doktora sordum.sende pko yok...sadece görünümü var. ama o da var gibi yok gibi tahlillerin normal demişti. bende anlamadım gitti.bi tutturamıyoruz.demirbaşlar olarak bu forumda çok mu yazacaz yoksa?

Son düzenleme:
canım doktora sordum.sende pko yok...sadece görünümü var. ama o da var gibi yok gibi tahlillerin normal demişti. bende anlamadım gitti.bi tutturamıyoruz.demirbaşlar olarak bu forumda çok mu yazacaz yoksa?

canım işte bende de görünümü var.tahliller normal adet oluyorum her ay ama aynen senin gibi değişik günü gününe tutmuyor.
ben soğandan sonra gittiğimde kistleride göremedi.
ay yok nazım daha fazla yazmaya mecalim kalmadı artık gebe kalalımda rahatsızlıklarımızı konuşalım.

bilin bakalım noldu???? doğru cevap.....KIRMIZIIIIIII
meliscim beni 4 hazirana yazarmısın?

tatlım umarım bu son adetin olur yeni evinde güle güle otur canım içi bebekle dolsun tez zamanda inşallah...

bnde bi ara yazdırmadım sonra nolduysa oldu yazdırdım

iyi yaptınnnn

bu benim kızım sare..

maşallah canımm ya burdan bile çook tatlı doğunca nasıl olur kimbilir ahhh ahhhhh...sağlıkla doğsun inşallah canım..

ahh demirbaş olmaktan çook sıkıldım artık ve yoruldum nazcım en kısa zamanda bizde gebeler kervanına katılırız ve bebişlerimizden bahsederiz inşallah

ay valla bende öle ama napalım..bu 11. denemeydi.yine olmadı.sizin ne kadar oldu?en demirbaş kim aramızda?

ay valla bende öle ama napalım..bu 11. denemeydi.yine olmadı.sizin ne kadar oldu?en demirbaş kim aramızda?

benim 2 seneye yaklaştı korunmayı bırakalı ama ilk 4 5 ay olacak diye korktum.sonraki 4 5 ay bilgisizce uğraştım ama son 1 senedir deli gibi uğraşıyorummm

bu benim kızım sare..

oyy gülşah çok değişik bişey bu yaa ne garip bişey bu şimdi doğacakta büyücekte rabbimm sen nelere kadirsinn
az kalmış cnm, hayırlısıyla sende miniğinin kokusunu alırsın inş..

canım banada doktor pko teşhisi koymuştu taa bekarken
sonra hangi doktora gittiysem o bakmadan ben hemen pko olduğumu söylüyordum,muayeneden sonra baktığında bişey yok demişti son gittiğim doktor.nasıl yani dedim? her zaman görünmeyebilir dedi yada hiç görünmeyebilir demişti.
o ay kist fln olmamışsa görüntüdede olmayabiliyor sanırım..

bu arada,bizimde bebek düşüncemiz yeni evliyken başladı ara ara korunuyorduk bazen korunmyorduk bi süre böyle devam etti..
toplam yani yaklaşık, 4.5 yıl oldu :97:

bebişş ve baharr buraya gelin yaa yatıcam bende uykum geliyo zatenn
hani bu hale nerde bize gelin dedi kendi yok :44:

bebişş ve baharr buraya gelin yaa yatıcam bende uykum geliyo zatenn
hani bu hale nerde bize gelin dedi kendi yok :44:

bebeğim bende sıkıldım oyun oynuyordum ama şimdide uykum geldi
evet oli herkes gelsin demiş kendi gelmedi
neyse yarın sorarız hesabını.
öptm canım iyi gecelerrrrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…