- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.001
evet cnm var ama karar veremiyorum açıkcası akışına bırakcam canım isterse yaptırcam yoksa eylüle bile kalmayabilir tüp işi ama çok zorlu bi süreç olcak evimden uzakta baya mesefaler gidip gelcem ama sonuç iyi olsunda bazen ondanda korkuyorum tüpte olmazsa biterim o yüzden bi yandan hmn yaptırmak isterken öteki taraftanda bu hakkımı sklı tutmaya çalışıyorum...
baharcım arştırdımda çok yumurtlayan özellikle pko hastalarında bu iğneler ohss denilen bi olay oluşturuyormuş bu yumurtlarda sorun çıkıyorumuş bi bu konuyuda araştırsn ya sen güzel araştırıyorsun
bu arada nazcım bu topiğin en demirbaşı sonnur sonrada ben 3.5 seneyi geçkinde bebeğimi bekliyorum...evlenelide 4 sene oldu sayılır...
ziyaretçilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nöbetçilerrrrrrrrrrrrrrrr gibi olmuşş
ahhhhhhh ne güzel anlatmışsın bende karar veremiyorum daha doğrusu cesaret edip ilk adımı atamıyorum..aşılama mı yoksa tüp mü? aşılama olurda tutmazsa ne yaparım yada tekrar denermiyim yoksa tüpe geçermiyim? bir sürü soru işareti var kafamda..bide ileri hızlımız düşük baya..ne kadar şansımız var hiç bilemiyorum... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
evetttneyse olicim ben artık kaçar öpüyorum seni iyi gecelerrr
teyzeleri kızım sizlerle tanışmak istedi..
bu benim kızım sare..
ooooooooo nilay hanım hayırlı olsun artık listemize bi renk geldi
ama şunu söyleyim kendi evimde ve kendi ailemden biri yanımda olsa daha rahat olurum beni korkutan ikamet edeceğim yerden merkezin bulunduğu yer ..gel gitler randevular fln fln..
beklemeklede olmuyor cnm bi yerden mecbur başlamak lazım biz dayanamayız diyoruz ama senlerce bekleyip 5 kere tüp yaptırıp tutmayanlar bile gelecek sefere diyorsa bizde yıkılmadan yolumuza devam edeceğiz meliscim benim senle ilgili fikrim nacizene bi arkadaşın olarak aşılamada vakit kaybetme derim çünkü sen daha sanki kırılgansın daha çok üzülürsün gibi hissediyorum yanlışmı hissediyorum bilmem ama??
gunaydın kızlar nasılsınız
renklendırırımmm bırde boyle deneyelım her turlu degısıklık ugur getırebılır
e toplanmışsınızya bana ne hacet
gelemedim cnm işin şakası bi uyku bastırdıki sormayın gitsin..bu fırsatıda kaçırmadım çok zor uykuya dalan biri olarak ...
yaaa anca burdan konuşuyoruz gelin buluşalım tanışalım yaa istanbuldan kaç kişiyizzzz
evet cnm var ama karar veremiyorum açıkcası akışına bırakcam canım isterse yaptırcam yoksa eylüle bile kalmayabilir tüp işi ama çok zorlu bi süreç olcak evimden uzakta baya mesefaler gidip gelcem ama sonuç iyi olsunda bazen ondanda korkuyorum tüpte olmazsa biterim o yüzden bi yandan hmn yaptırmak isterken öteki taraftanda bu hakkımı sklı tutmaya çalışıyorum...
baharcım arştırdımda çok yumurtlayan özellikle pko hastalarında bu iğneler ohss denilen bi olay oluşturuyormuş bu yumurtlarda sorun çıkıyorumuş bi bu konuyuda araştırsn ya sen güzel araştırıyorsun
bu arada nazcım bu topiğin en demirbaşı sonnur sonrada ben 3.5 seneyi geçkinde bebeğimi bekliyorum...evlenelide 4 sene oldu sayılır...
ahhhhhhh ne güzel anlatmışsın bende karar veremiyorum daha doğrusu cesaret edip ilk adımı atamıyorum..aşılama mı yoksa tüp mü? aşılama olurda tutmazsa ne yaparım yada tekrar denermiyim yoksa tüpe geçermiyim? bir sürü soru işareti var kafamda..bide ileri hızlımız düşük baya..ne kadar şansımız var hiç bilemiyorum... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ne bileyim cnm ya ben biraz bu konuda tuhaf oldumya bazen alıngan oluyorum belki sende öyleysen dedim bi an üzüldüm ama tmm ozaman ,,,o işler belli olmaz ama bahar aşılama senin için bi şans olacak ileri hızlılarınız kalacak geriye yıkamadan sonra ve inşallah meleğin gelecek ..
ama bnm iki doktorumda vermiyor tek klomenle bile 2 tane yumurtlayınca ..birde ben bu ünite işlerinden anlamıyorum bana geriye tüp bebek için hak kalacakmı kalırsa kaç tane ??? onuda biliyonmuuu bakalım
deryoşummmmm şimdiden kutlu olsun yeni yaşın.
inşallah bu yeni yaş sana çok güzel şeyler yaşatsın başta annelik olmak üzere.
seneye bebişinle kutla inşallah yeni yaşınııı.
ayrıca teşekkürler bizi unutmadığın için dileklerinde
hayırlı olsun kızlar...iyi zayıflamalarr
canım benim nice mutlu yıllar dilerim..inşallah seneye 3 kişilik bir aile olarak girersin yeni yaşına..teşekkürler tatlım dileklerin için iyiki doğdunnnnnnnnnnn
mutlu yıllar canım rabbim tüm isteklerini dileklerini bu yıla serperek sana nasip etsinherşey gönlünce olsun
nasılsınız kızlar????
dogum gunun kutlu olsun cnm allah bu yil ne dilegin varsa tez zamanda gerceklestirsin
herşey gönlünce olsun bebeğine kavuş tez zamanda.
derya'cım gönlündeki bütün güzel dileklerin kabul olsun,nice mutlu,bebişli yıllara..
canım yeni ev yeni umut,ve umarım bebikle beraber huzurla yaşaman nasip olur..
hepinize sonsuz teşekkürlerderya nice sğlıklı yıllara .....yeni yaşında bebeğinle buluşman dileğiyle.....
hepinize sonsuz teşekkürler
umarım hepimiz tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz
benım 12.günüm ama ben ateşimi ölçmeyi unutuyorum
sırtımda nasıl tutulmuş bir şey yapamıyoruz eşim isyanlarda
neyse benden havadşsler bu kadaar
ama neden kimse yoookkkkk
yaaa inşAllah gebesindir.. çok sevindim bööle bi yüzümde gülümseme oldu inank i hadi bakalım inşAllah ya
Sensiz günleri ömrümden siliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?