Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ahhhhhhh ne güzel anlatmışsın bende karar veremiyorum daha doğrusu cesaret edip ilk adımı atamıyorum..aşılama mı yoksa tüp mü? aşılama olurda tutmazsa ne yaparım yada tekrar denermiyim yoksa tüpe geçermiyim? bir sürü soru işareti var kafamda..bide ileri hızlımız düşük baya..ne kadar şansımız var hiç bilemiyorum... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ama şunu söyleyim kendi evimde ve kendi ailemden biri yanımda olsa daha rahat olurum beni korkutan ikamet edeceğim yerden merkezin bulunduğu yer ..gel gitler randevular fln fln..
beklemeklede olmuyor cnm bi yerden mecbur başlamak lazım biz dayanamayız diyoruz ama senlerce bekleyip 5 kere tüp yaptırıp tutmayanlar bile gelecek sefere diyorsa bizde yıkılmadan yolumuza devam edeceğiz meliscim benim senle ilgili fikrim nacizene bi arkadaşın olarak aşılamada vakit kaybetme derim çünkü sen daha sanki kırılgansın daha çok üzülürsün gibi hissediyorum yanlışmı hissediyorum bilmem ama??

canım eskiden olsa çok daha üzülür kırılırdım herşeye ama biraz piştim diyebilirim ama tabi mevzu bebek olunca olmazsa elbette üzülürüm ama bizimki erkek faktörlü olduğu için aşılama mı tüp mü ona karar veremiyorum zaman kaybı olur aşılamada diyorum ama eşimde direk tüpe geçmeyelim diyor o yüzden kararsızım bakalım

e toplanmışsınızya bana ne hacet
gelemedim cnm işin şakası bi uyku bastırdıki sormayın gitsin..bu fırsatıda kaçırmadım çok zor uykuya dalan biri olarak ...

yani maksat biz toplanalım yeter diyorsunn ilerlesin sayfalarr

yaaa anca burdan konuşuyoruz gelin buluşalım tanışalım yaa istanbuldan kaç kişiyizzzz

canım biz hülyayla görüştük oda yakın sayılırız ondan yani

canım belki daha önce belirtmişsindir ama ben sorayım neden orda tüp yaptırmıyosunuz dur cevap vereyim yoksa yapılmıyor muu ve ben bunu bilmiyor muyum

bebişş sizin ileri hızlı kaçtı cnm ?
bizimde düşüktü ama sonucu hangi doktora gösterdiysem,önemsemediler.
sanırım benim pko ön planda olduğu için sebebim belli
ama bencede cnm en azından bi aşılama deneyin nede olsa ssk var

olicim 3000 ünite demek bi çok kez kullanabilmek demek yani bize göre.böyle yumurtlayan bi çok kişiye çok az veriliyormuş.
yani tüpe bence baya baya kalır.
bu arada diğer konuda bence yanlış çünkü ronyayı düşün oda ileri derece pkolu ve iğneyle gebe kaldı.
ama yinede araştırırız canım sen istersen.

mutlu yıllar canım rabbim tüm isteklerini dileklerini bu yıla serperek sana nasip etsin herşey gönlünce olsun

nasılsınız kızlar????

dogum gunun kutlu olsun cnm allah bu yil ne dilegin varsa tez zamanda gerceklestirsin

herşey gönlünce olsun bebeğine kavuş tez zamanda.

derya'cım gönlündeki bütün güzel dileklerin kabul olsun,nice mutlu,bebişli yıllara..

canım yeni ev yeni umut,ve umarım bebikle beraber huzurla yaşaman nasip olur..

derya nice sğlıklı yıllara .....yeni yaşında bebeğinle buluşman dileğiyle.....
hepinize sonsuz teşekkürler
umarım hepimiz tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz
benım 12.günüm ama ben ateşimi ölçmeyi unutuyorum
sırtımda nasıl tutulmuş bir şey yapamıyoruz eşim isyanlarda
neyse benden havadşsler bu kadaar

ama neden kimse yoookkkkk

bahar gebeeeeee oleeeyyyyyy

hoşgeldin deryacıımm ben burdayımmm
dikkat et kendine
bende 12.gün ateşimi ölçmeye başladım,sende başla tabi eğer hala çatlamadıysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…