Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bahar topikte ikiz kardeşin var isimler bile uyumlu tek farkınızı söylemeyim artık ...
gece gelinde konuşalım kızlar şimdi çıkıyorum

eeeeeeeeee yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anladın sen onuuuuu işteeeeeeeeee

bahar topikte ikiz kardeşin var isimler bile uyumlu tek farkınızı söylemeyim artık ...
gece gelinde konuşalım kızlar şimdi çıkıyorum

evet yaaa ikizim çıkmış resmide nasıl benzetmiş.ama biraz renksiz kalmış yeni üye olmuş sanırım benden esinlendi
ben nerdeyse 6 aydır bu avatarı kullanıyorum.yani benimle benzeştiği için
ivet oliii aradaki farkı buldun ama niden yüzüme vuruyorsun
diğer altı farkıda bul bakalım

üzmek için demedim cnm sakın yanlış anlama...diğer altı fark içinde beni uğraştırma şimdi... biri sen bnm arkadaşımsın o değil...kaldı beş

evettt 800. sayfamız hayırlı olsun umarım 1000 olduğunda liste bom boş olurrrrr....
ve ismine yakışır bi şekilde bebiklerimizle girerizzz inşallahhh ...

Son düzenleme:
oliiiiiiiiiiii senin için araştırdım buldum.aşılama topiğine sordum.
devlet yumurtlama iğnelerini 3000 üniteye kadar karşılıyormuş.
biz klomenle yumurtladığımıza göre bu iğnelerde düşük dozlar yeterli olacaktır.
o yüzden canım 3.aşılamanı bence iğneyle yaptır hem 3.de kalanda çok varmış.
bende belki iğneyle yaptırırım.

ne bileyim cnm ya ben biraz bu konuda tuhaf oldumya bazen alıngan oluyorum belki sende öyleysen dedim bi an üzüldüm ama tmm ozaman ,,,o işler belli olmaz ama bahar aşılama senin için bi şans olacak ileri hızlılarınız kalacak geriye yıkamadan sonra ve inşallah meleğin gelecek ..

ama bnm iki doktorumda vermiyor tek klomenle bile 2 tane yumurtlayınca ..birde ben bu ünite işlerinden anlamıyorum bana geriye tüp bebek için hak kalacakmı kalırsa kaç tane ??? onuda biliyonmuuu bakalım

Son düzenleme:

aynen yaa sabah okul saatine kadar yazar dururum..
oyyy olicim yaa inan bende sıfırı tükettim artık eksilerdeyim..inşallah umutların gerçekleşir ya aşılama toğine baktımda 3. tutanda baya var inşallah seninkide tutar..ama olmazsada yılmadan tüpee devammm

evet cnm var ama karar veremiyorum açıkcası akışına bırakcam canım isterse yaptırcam yoksa eylüle bile kalmayabilir tüp işi ama çok zorlu bi süreç olcak evimden uzakta baya mesefaler gidip gelcem ama sonuç iyi olsunda bazen ondanda korkuyorum tüpte olmazsa biterim o yüzden bi yandan hmn yaptırmak isterken öteki taraftanda bu hakkımı sklı tutmaya çalışıyorum...
baharcım arştırdımda çok yumurtlayan özellikle pko hastalarında bu iğneler ohss denilen bi olay oluşturuyormuş bu yumurtlarda sorun çıkıyorumuş bi bu konuyuda araştırsn ya sen güzel araştırıyorsun
bu arada nazcım bu topiğin en demirbaşı sonnur sonrada ben 3.5 seneyi geçkinde bebeğimi bekliyorum...evlenelide 4 sene oldu sayılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…