- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.021
saol canım inşallah o günler çok uzakta değildir.selamlaarr
baaharr hayırlısı olsun bende işyerinde anlık bi girince yazınla karşılaştım heyecan yaptım :)) öyle haberler vericeğin günlerde yakındır inşAllah.. benim adetime tahmini 6-7 gün var ama erken mi gelicek acaba bilemedim buugn 20.günüm ve iki kere adet oldum sandım sancım var resmen.. bi yandan da içimde korkum var dış gebe olduğum zaman tek sağ göğsümde ağrım olmuştu bu ay yine varkorkuyorum.. Allah'tan hayırlısını diliyorum
herkez fatmagüle daldı sanırım ayın 12 sinden sonra bulursunuz beniii artık oli gelsede konuşsak diye
oyyy canımbenimmm bende o şans nerdeeeeeeeee
ben kızlara şaka olsun diye yazdım.bugün adet oldum ben malesef.
baharım sağlık olsun..sen bu ay bi aşılama dene de topiğimizde bi heyecen yaşansın ve bi gebe çıksın artık yaaaaaaaaaaaaa
şubattan beri tık yok kızlar yaaa iice canım sıkılmaya başladıı
pazartesi doktora gidip konuşcam canım bakalım
hakkımızda hayırlısı
evet tatlım değişiklik iyidir güzel olmuşama ben çok denedim değişiklik bi işe yaramadı püff
hakkımızda hayırlısı
geriye ne kalır ki
baharcım ronya sekiz ay bile adet görmediği oluyormuş yani o hiç yumurtlamayan pkolulardan klomenle flnda olmuyordu yumurtlama sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama bnm iki doktorumda vermiyor iğne iğne vverilmedende aşılama yaptırmam sanırım yaaa amannn boşverelim ben totem yapıyorum bu ay hamiş olacammm
sonnur burda yapılıyor evet ama eşim yaptırcaksam iyisinde olsun dyor burdakini pek istemiyor ve en önemlisi biz tüpü yaptırıp kimseye söylemeyeceğiz yani tuttuktan sonra ve bi 3 ayı tamamladıktan sonra o sebeple kendi evimde yatmak bakacak kişi fln fln anlatabildim umarım...
gunaydın kızlar
çok sancım var bugun
sistitle başım dertte azdı gene
Çocukluk,mutluluk..
oli sen doktoruna bırak cnm ellerinden gelen en iyisini yapacaklardır zaten.
bu tüpün başka adı yok mu yaapeki tüp olduğunuda mı söylemiceksiniz yoksa herşey bittikten sonra sürpriz mi yapıcaksınız
ama inşallah sizden önce yavrunuz size sürpriz yapar
günaydıınnnn.. tondora.. sana ve şu an burada olmayan tüm güzellere güzellikler diliyoru. Hayırlı cumalar olsun inşAllah.. güzel haberler alalım verelim inşAllah.
soni ya inan karışık mevzu bana kalırsa söylerim ne çekincem ama eşimin sevgili annesi başka insanlar tüp bebek yaptırdığında illaki karışıyordur başkasının spermleriyle bi çok kişi geliyo gidiyo fln gibi cehalet ötesi konuşmaları oldu ne dedimse ikna edemedim eşimde söylemeyelim diyor ..ama ben söylerim hiç affetmemtuttuktan sonra tabi.. inşallah dediğin gibi olsun knedi gelsin..bakalım ben bu şeker ilacına çok güveniyorum ilk 3 ayda gelirse gelicek sonra tüpe yolcuğumu başlatacam yavaştan ...
bahrcım çok doğru bi karar vermişsin bu adetinle başlamak la aşılama tüp bebek gibi değil olmasada çok yıpratmıyor ama ben senden bu konuda umtluyum pko olmaması sebebi ile erteleme korkma ve kasma
hakkımızda hayırlısı
inşallahhhh
Canım arkadaşım bana göre cahillik bir felakettir insanın kendi felaketi..
bu konuda şanslısın bak eşin sana destek oluyor en azından..
bencede eğer tüpe kadar gelirse aşama söylemeyin boşuna mutluluğunuzu gereksiz yere bozmayın.
Bak aklıma geldi burdada paylaşayım,
bizim bi komşunun kız kardeşi 6 yıllık evliler ama çocuk olmuyor ama tıbbi olarak hiçbir yardım almamışlar habire tabiri caizse kocakarı ilaçlarını denemiş kadın. (doğulu bu insanlar orda yaşıyorlar) geçen kadın ağlaya ağlaya aradı ablasını bende ordayım,eşi almış kadını karşısına artık ben beklemicem sende benim dizimin dibinde durcan yeni biriyle evlenicem demiş yani kuma alacak
vee en acı olanda dini nikahlılar sadece evli bile değiller yanii kadın kocasını bırakmakta istemiyormuş ama diğer kadınıda kabullenemiyor.
anca beddua ediyormuş eşine evlenemesin diye .. aman yarabbim duyunca şok oldum ben bunların bi tek filmlerde olduğunu sanıyordum..
Tabi ben bunu duyunca binlerce kez şükrettim durumuma.. böyle öküz kocalarda var arkadaşlar. hee bide dövüyormuş yeni evlendiklerinden beri hemde
bir pisliğin cehaleti bir kadının felaketi yazık işte merak ediyorumda kuma olarak gönüllü gelen varmıdır acaba bu devirde ....yazıklar olsun belkide o pislikte sorun...
bende sana bi tane anlatayım ama bu nerden baksan 35-40 sene önce olmuş bi olay bi komşumuz vardı hacı anne derdik eşinede hacı baba bunların çocukları olmamış ...adam annesinin baskısıyla bu kadını baba evine gönderip yeni bir eş alıyor sonrada senler geçiyor ve o kadınında çocuğu olmuyor ve kadındanda hiç memnun kalmıyor adam sorununda onda olduğu düşünüünce diğer kadını yollayıp tekrardan eski eşini çağırıypr ne acıki oda tıpış tıpış gidiyor ..hadi onlar kaç sene önce yaşamış bu olayları ama bu devirde hiç doktora gitmeden kuma getir birde kadınıda bırakma yazıklar olsun..
Unuttum söylemeye,
bu gece rüyamda bi bebek gördüm ama çok tatlı vede bu bebek benim değil bu aradaama kimin olduğuda belli değildi rüya işte..
ama ben anne gibi kucağımdan hiç indirmiyorum uyutmaya çalışıyorum onu kokluyorum..
off çok süper bi rüyaydıı yaa sanki gerçekmiş gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?