Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

amın canım saol
bende evlendıkten sonra oldum tekrarlıyo kullandım ilaç ama şimdikinde gıdıp kontr.olmadım off cok pis bişe

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı olsun canım belkı melegın asılamayla gelcek kım bılır sen elınden gelenı yap dualarımız senınle
çok sağol canımbenimmm
hayırlısı olsun bitanemmmmmmmmmmm
hayırlısı tatlışım yaaaaaa

ben kendi adıma merak etmiyorum valla.
bizi merak edenleri ediyorum pasi gibi mesela

GÜNAYDIINLLAARR
bende nasıl denk getiriyorsam sürekli burda kimse yokken bakmaya enteresanım demek ki benim bişeyleri denk getirememe gibi bir kaybım var :))

gunaydin kizlarr cok yorgunum coooookk...
arti stres de cabasi
3 hafta sonra yeni evimdeyim insallah..tasiniorum cok yogun gunlerim
durmadan karton duzenliorum tabi bebek rahat biraktikca cok zor ama bnm icin,telasim var yanii

slm kızlar nasılsınız
kimse yok gene :S
cumartesı ondanmı ??? bugun akapuntur dr gıdıcem bakalım. nilaydan önce ben diyim nilay 2,5 kg verdı akapunturla 1 haftada bakalım bende oglen gıdıcem ne dıyecek ??

selam kızlar
nasılsınız bakalım
bana gelenler geliyor
yine bir tanıdığımız geldi karnı burnunda hamile
o kadaer özendim ki
karnına baka baka dua ettim içimden
Allahım cümlesinin bebeğini nazardan korusun
artık bize de nasip etsin

canım yaa inşallah bırgun senınde olur rabbım dualarımızı kabul etsın ınsalah

wallahı bende iç çeke çeke nefes kalmadı

Günaydın kızlar..
Evet canım 9. gün yumurtlamışım görünüşe göre ama ilk defa böyle birşey oldu şaşırdım adet olduğumu kabullenemedim dedim ki bu yerleşme kanamasıdır :)) ama bugun adet oldum tamamdır diyorum.. düşükten sonraki 2.adet Dönemim çok üzgünüm.

yanıı 9. gun yumurtlamıssınn dımı oyle oluyorr ?

günaydın arkadaşlar bende hamile kalmadan bi ay önce adetim çok erken olmuştu ikinci ay da hamile kaldım bence bu bi haber sanırım diğer ay hamile kalacaksın :))

günaydın arkadaşlar bende hamile kalmadan bi ay önce adetim çok erken olmuştu ikinci ay da hamile kaldım bence bu bi haber sanırım diğer ay hamile kalacaksın :))

Ay keşkee ya keşke.. Hepimiz için herşeyin hayırlsı inşAllah.. hem ağrım var, hem üzgünüm, hem kötü hissediyorum 5:

kızlar TÜlay bir konu açmış ve ben de dayanamayıp yazdım.
En son 14 ay önce kürtaj oldum yazmış
ben de'yanlış hatılamıyorsam 2011 eylül ayında gebe olduğunu ve düşük yaptığını söyledin,nedden arkadaşlara bundan da bahsetmiyorsun?'yazdım
ama dayanaamdıma rtık
kimse kimseyi salak yerine koymasın dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…