Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tülay YAW dı deilmi ? benmi yanlış hatırlıyorum???
konu içerigi nekı canım bebeklemı ılgılı

iyii yaptın tabikii....kürtajdan öncekii düsügümüde yazmadım babam öldükten sonra sakinleştiricii ilaç alıpp düsük yaptıgımıda....aslında topikte açmadım.çok üzgündüm içimden geleni yazdim.topikk olduu...bişieylerii saklamıs gibi hissettim kendimii öyle olsaydii herkes gibi nikimi degiştirirm.başkaa biri gibi davrannirdim.ama benim derdimm acılarımı unutmaktii.yeniden hatirladim saglık olsun.....

ama tülay sen sadece orada değil diğer topiklerde de hiç bahsetmemişsin.ayrıca sen bize oğlum olacak dedin ve bebek cinsiyeti en az 3,5 4 aylıkken belli olur.sen bize 4 5 aylık olunca geldin ve dedin düşük yaptım.o kadar büyük bebek düşmez.ayrıca ozamanlarda aşılama yaptırdığını yazmışsın başka bi yerde de hem gebe olup hem aşılama nasıl yapılıyor anlamadım bende.haa ne olursa olsun bizi ilgilendirmez tabi.tesadüfen okunan şeyler bunlar.biliyorsun her topiği geziniyoruz.derya dile getirmişken benimde aklıma geldi bunlar.neyse sağlık olsun.

mevzuyu bılmıyorum ama keske kimse birbirine kırılmasa kızgın olmasa ne geregi var üzülmenın üzmenin
çok yalan bi dünyadayız hepimizin ayrı sıkıntıları var hepimizin amacı bi nebze rahatlamak aslında.
keşkee küsler barışsa sırt dönmesekte kucaklaşsak... ne biliim kimse üzülmese istiyo insan ama mümkün olmuyor işte

Son düzenleme:

evet aynen öylee benim hayatim kimseyi ilgilendirmezz.ama beni bukadar takip etmeniz hoşuma gittii açıksaci.neysee son diyecegim sukiii inanmayan varsaa allah onada benim yaşadıkllarımı yasatsin ozaman beni anlasinn......

inankiii ne kimseyee bir küslügüm nede sitemim var..alllah hepinize yardim etsin.....dilekelrinede katılıyorum.hoşçakalınn......

evet aynen öylee benim hayatim kimseyi ilgilendirmezz.ama beni bukadar takip etmeniz hoşuma gittii açıksaci.neysee son diyecegim sukiii inanmayan varsaa allah onada benim yaşadıkllarımı yasatsin ozaman beni anlasinn......

evet seni takip ettik çünkü söylediklerin bize tutarsız geldi.bu sadece benim fikrim değil buradaki büütün kızların fikridir.
herkesin yaşadığı kendini ilgilendirir ama hatırlıyorsan sen o zamanlar gelip bizi durmadan kırmıştın gidip diğer topiği okursan hatırlarsın.
siz daha gebe kalamadınız mı vs. sürekli kırıcı laflar ettin ama burada herkes birbirinin derdine ortak kimse kimsenin acısından zevk duymaz.
ve ayrıca hatırlarsan o gebe kaldım dediğin ay ben senin her derdine ortak oldum.ateş tablonu ben yaptım. diğer kızlarda aynı şekilde.
diğer yerlerde de sadece 1 kez gebe kaldım demen bizim fikirlerimizi doğruladı.ama tabi herşey sen ve allah arasında bizim inanıp inanamamamız bişeyi değiştirmez.
ne yaşıyorsan kendini ilgilendirir beddualarada gerek yok ayrıca allah en iyisini bilir yapar.

son bi kez daha cevap vereyim ve seviyene düseyim barii......evett ALLAHH EN İYİSnii bilirr..o annelik yüce duygusunu yaşattı enazından banaa.....kan ignelereimii vurulunca bebegimi kucagima alacagim inşşalhh.....hastalıgım dolasıylaa hepp kaybediyorum evlatlarımı ama en azından rabbimm hamile kalmama gibi bir ceza vermemişş....hadii baharcim gerçek çok işim varr....başka kişiklerle dalaşş......

ayy bide söylemeyii unuttum canim pempig(ezgi) canim rüzgar ve daha unuttugum 2-3 kişi daha varr.....hep baharin yüzünden terketttik topigii haberiniz olsunn.bizii ögle dedikodularıylaa ve yalan yanlış şüpeleriylee bıktırdıkiii nefrett ettik yaniii. yoksa negüzellll konusup gidiyoduk.bahar böyle yaptıkca daha çokkkkk insan kaybedersinn birazz insanlaraaa inanmayıı güvenmeyii ögren .ezgiii içinde hamile degil dedinn.rüzgar içinde benim içindee..ama 3.müzde hamileydikk.ikisi dogurdu allaha şükür bi ben düsürdüm.oda sevgili rHMETLİ BaBAM İÇİN OLDU.AMA YAŞASAYDIDA BEN 5 DEFA DAHA DÜSÜRMEYE RAZIYDIM.....

neyse ki hepimiz senin tarzını biliyoruz
daha fazla sana cevap yazma gereği duymuyorum çünkü benimde bi tarzım var kendimce.
hadi yolun açık olsun...............

gerçekten çok komiksin bunları yapsan yapsan sen yaparsın eğer onlara benim hakkımda olur olmaz şeyler söylediysen ve bu yüzden gittilerse allah büyük herkesin kalbine göre versin.sana inanıpta gidene de sana da en güzel cevabı allah versin diyorum.buradaki arkadaşlar beni iyi tanır herkes bilir beni.
neyse seni bu kinli kalbinle riyakarlığınla başbaşa bırakıyorum.diğerlerinide allaha havale ediyorum

bana okadar dedilerde ben bahar yapmaz bahar iyidir dedimm.görürsün bakk dedilerr harbiii gördüm görecegimiii.agzım acıkk okuyorum cevaplarınııı.....benim kendime güvenim olmasaydiii çoktan nick degiştirirm.yada senni gibi 2 nikli dolaşırdım.ama burdayimm bakk....o arkadsslarımda benim için çok degrliii pasiii..özlemmm ve melistee ha bide canan sizlerii çok seviyorumm...sakın unutmayınn...iyi oldu aslında nezamandırr yazacaktım arkadaslarımaa..see youu

bunu diyecek kimseyi tanımıyorum ben burada haa varsa da ben bilmiyorsam o benim saflığımdan.
.kim neyi bahar yaptı dedi de sen yapmaz dedin yine kendi kendinle çelişiyorsun
benim kimseye birşey yaptığım yok bu ezgi gebe değil yada rüzgar değil laflarını sen çıkardın şimdi
benim iki nickim yok tek nickle buradayım nick değiştirecek bi durumumda olmadı herşey net herşey şeffaf
hem burası sanal ortam buradaki kimseyle yüzyüze gelmedim gelmeyeceğime göre de kimseye yalanım olmaz olsada psikolojim bozuk demektir.
kimseye kendimi ispatlama gibi bir ihtiyacımda yok.burada birinin gebe kalmasının ne bana faydası var nede zararı tanıdığım biri de olsa onunda olmaz
sonuçta buarada biraraya gelmemizin nedeni sorunlarımızın ortak olması.gebe kalan kişi bize umut demektir bir adım yaklaşmaktır.
ben böyle düşünüyorum. üfffff neyse daha fazla yazmayacağım.kim ne düşünürse düşünsün umrumda bile değil.allaha havale sadeceeee

Gerçekten pes. Yukarıdaki cümleleri yazabildiğinize gerçekten inanmıyorum.. Nasıl sözler bunlar böyle.. Allah kime ne ceza verip vermediğini kimse bilemez. Her şer'de bir hayır, her hayır da bir şer aranır. Allah ne verirse hayırlısını versin.. Koskoca inançlı biri insan nasıl bana ceza vermedi ona şuna verdi der ki.. Kaldı ki Allah'tan dilediğiniz birşey var.. Bence boyumuzdan büyük sözler sarfetmemeliyiz. Gün doğmadan neler doğar.. Allah herşeyin hayırlısını kısmet etsin.. "Zeka"nın da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…