Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Sevgili arkadaşlarım.
Bahar arkadaşımızla kısa bir görüşmemiz oldu,kendisini tanımıyordum ama kötü bir vesile ile de olsa tanışmış olduk. Kendisi bugun ögleden sonra yaşadığınız talihsiz yazışmalardan müzdarip bana bir mesaj yazdı,sağolsun değer vermiş uyarmak istemiş.kendisiyle de konuştuk.
Tülay arkadaşımız, malesef bugün şeytana uyup sizlere haketmediğiniz cümleler kurmuş.Ne yazık ki,her halde hakim olamamış kendine ve rotasını şaşırmış.
Ben kendisiyle telefonda da görüştüm,ayıp ettiğini,yaşananlara yakışmadığını,sizi kırıp ah aldığını,bunların çok gereksiz olduğunu kendisine de anlattım.Kendisi de farkında ancak dediğim gibi sinirlerine yenilmiş.
Her birimiz zor dönemler geçiriyoruz.Kimsenin kimseye göre ayrıcalığı yok,herkes ne çektiğini bilir.Tabiki bu aşamalarda bazen talihsizlikerde yaşadığımızdan olsa gerek ki, başımıza vuruyor :) Tabi ki kim ne yaşarsa yaşasın,bu ona karşısındakinin kişilik haklarını ihlal etmeye,hakaret etme hakkını tanımaz.Ama bazen engel olamıyoruz.
Bu ortamda söylenen yalanlar,yapılan saptırmalarla sadece kendimizi kandırabiliriz.Netice itibariyle buranın amacı sadece anne olmak isteyen biz bayanların birbirinin derdine ortak olması,bilgimiz tecrübemiz olan konularda yardımlaşmak.
İş bunun ötesine geçtiğinde önü alınamayacak hale geliyor.
Keşke yaşanmasaymış ama yaşandı.
Ben Tülay adına sizlerden çok özür dilerim.Sizler de onun yaşadığı sorunlara verin.Yalan kötü bir kelime bahsinin geçmemiş olmasını umud ediyorum ama böyle bir cahillik ettiyse de dediğim gibi sıkıntılarına verelim,kendimizin bu özel dönemlerini de riske atıp strese girmeyelim.
Şimdiden her birinizle tanışmaktan çok memnun oldum.
Umarım herkes en uygun,en hayırlı vakitte yavrucuğuna kavuşur,mis kokusunu içine çeker.Allah hepinizin gönlüne göre versin.Tekrar özür diler; hayırlı geceler dilerim.

Elif

ya içenler iyi geliyor diyorlar ya o yüzden, yumurta yapar belki dedim böyle kaliteli falan ne bileyim

hımm doğrudur kisti olanlar yada ben duymuştum bi arkadaştan bebeği düşsün diye içmişti oda var
senin bildiğim kadarıyla bi problemin yok .istersen incir kürü yapabilirsin yada keçiboynuzu pekmezi en azından mutlaka yedir eşine kalite açısından iyi geliyor çok büyük şifası keçiboynuzunun .
yoksa ne diye içicen o iğrenç soğanın suyunu

CANIM benimmm evet bu incir kürü.. hatta rüya görmüştüm geçen şimdi hatırladım bahar belki incir kürü yapman gerekiyor işaret olabilir vs.. demişti.. çok sğaol ya sabahtan beri ne içebilirim diye düşünüyorum.. soğan kürünün tam olarak ne işe yaradığını bilmiyordum ki öğrendim şimdi.. keçiboynuzu evde varda 3 ay falan oldu alalı ama bozulmamışlar baktım bu sabah bayat bayat içerse ters bişey olur mu sence?

Merhaba canım
maalesef bu vesile ile tanışmış olduk benım adım Derya
TÜlay adına özür dilemen gerçekten çok olgun bir hareket
ama bu Tülayın ilke kez sarf ettiği sözler değil
onun için burdaki bütün insanlar bukadar sinirli
Umarım sen de ve cümlemiz de tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz
Tekrar teşekküür ediyorum san ahem kendim hem de topik adına

soğan benim gibi pko olanlara süper ama içebilene..
yok yok 3 ayda bozulmaz bence bizidekinide anca 4 5 ayda bitirebildi eşim düzenli yemedi çünkü.
yap iç canım şifa olsunn
oli gelsin oda sana bilgi verir bu incir kürü hakkında o kullanmıştı çünkü

canım benimm çok sağol
ben gidiyorum incir almaya :) çok heves geldi içime :)
oliii gelince anlatır mısın ne yapmam gerekiyor alacağım incirleri kaç tane yiyeceğim bunlardan, sabah akşam mmı yiyeceğim.. (vakit kaybetmeden yazıyorum ki ben yokken gelirse sorularımı görsün diye :) ben kaçtımm

canım ben sana anlatayım
i10 kadar inciri alıp kesip klorsuz suya atıyorsun ve kaynatıyorsun 20 dakika kadar günde 2 ya da 3 kez aç karna içiyorsun ve 21 gün boyunca tekrarlıyorsun bunu
suyu 3 öğünlük hazırlayıp kapalı tutup ağzını hemen kolayca içebilirsin
15.dakikada bir ya da iki tane havucu da dilimleyip atarsan yumoşların çatlamasına da yardımcı olur
şifa olsun

atladığım ya da yanlış olduğum bir nokta varsa kızlar düzeltirler

ne kadar ayıp aynı duyguları yasadıgın ınsana nasıl boyle sozler soylenebılır boyle ınsanlarda varmıs demek!!!

rabbım herseyın hayırlısını versın karsındakı ınsanın bıle...

ben kendı adıma bu okuduklarıma cok uzuldum

Son düzenleme:
Tülay inan sana ne diyeceğimi bilmiyorum..yine her zamanki gibi tarzını koydun ortaya o laflar ancak sana yakışır nerde ne kadar laf varsa beddua varsa senden beklenir ancak..ama bu kadar beddua fazla bence sonunda dolaşıp seni bulmasın dikkat et!!!!! Rabbimin kime ne vereceğini ondan başkası bilemez sorgulamak kimsenin haddine değil seninde değil..ayrıca burda Baharı benden iyi kimse tanıyamaz ..bunları yapacak en son kişi o dur..yaptığın şeyleri başkalarına yükleme. burda herkes az çok birbirini tanıdı tabi senide çok iyi çözdük..bu kadar yalana dolana hiç gerek yoktu gebeysen gebesindir değilsen değilsindir bu kadar basit..neyse uzatmıcam topiğimi daha fazla huzursuz etme bir daha uğrama buralara!!!!

elifcim teşekkürler duyarlılığın için ama senin yapman gerekeni o yapmalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…