- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.101
canım kistin varsa yap soğan suyunu
o kiste iyi geliyor[/QUOTE
canımcım kistim falan yok en azından bilgim dahilinde yok :)) ama bu ay bişeyler yapmak istiyorum.. onu bulamıyorum eşime keçiboynuzu yapıcağım kısmetse.. kendime ne yapabilirim.. bööle kaliteli yumurtalar olsun. tamam bebeklik..
soğan suyu iç dicem ama sebep?
ya içenler iyi geliyor diyorlar ya o yüzden, yumurta yapar belki dedim böyle kaliteli falan ne bileyim
hımm doğrudur kisti olanlar yada ben duymuştum bi arkadaştan bebeği düşsün diye içmişti oda var
senin bildiğim kadarıyla bi problemin yok .istersen incir kürü yapabilirsin yada keçiboynuzu pekmezi en azından mutlaka yedir eşine kalite açısından iyi geliyor çok büyük şifası keçiboynuzunun .
yoksa ne diye içicen o iğrenç soğanın suyunu
Merhaba canımSevgili arkadaşlarım.
Bahar arkadaşımızla kısa bir görüşmemiz oldu,kendisini tanımıyordum ama kötü bir vesile ile de olsa tanışmış olduk. Kendisi bugun ögleden sonra yaşadığınız talihsiz yazışmalardan müzdarip bana bir mesaj yazdı,sağolsun değer vermiş uyarmak istemiş.kendisiyle de konuştuk.
Tülay arkadaşımız, malesef bugün şeytana uyup sizlere haketmediğiniz cümleler kurmuş.Ne yazık ki,her halde hakim olamamış kendine ve rotasını şaşırmış.
Ben kendisiyle telefonda da görüştüm,ayıp ettiğini,yaşananlara yakışmadığını,sizi kırıp ah aldığını,bunların çok gereksiz olduğunu kendisine de anlattım.Kendisi de farkında ancak dediğim gibi sinirlerine yenilmiş.
Her birimiz zor dönemler geçiriyoruz.Kimsenin kimseye göre ayrıcalığı yok,herkes ne çektiğini bilir.Tabiki bu aşamalarda bazen talihsizlikerde yaşadığımızdan olsa gerek ki, başımıza vuruyor :) Tabi ki kim ne yaşarsa yaşasın,bu ona karşısındakinin kişilik haklarını ihlal etmeye,hakaret etme hakkını tanımaz.Ama bazen engel olamıyoruz.
Bu ortamda söylenen yalanlar,yapılan saptırmalarla sadece kendimizi kandırabiliriz.Netice itibariyle buranın amacı sadece anne olmak isteyen biz bayanların birbirinin derdine ortak olması,bilgimiz tecrübemiz olan konularda yardımlaşmak.
İş bunun ötesine geçtiğinde önü alınamayacak hale geliyor.
Keşke yaşanmasaymış ama yaşandı.
Ben Tülay adına sizlerden çok özür dilerim.Sizler de onun yaşadığı sorunlara verin.Yalan kötü bir kelime bahsinin geçmemiş olmasını umud ediyorum ama böyle bir cahillik ettiyse de dediğim gibi sıkıntılarına verelim,kendimizin bu özel dönemlerini de riske atıp strese girmeyelim.
Şimdiden her birinizle tanışmaktan çok memnun oldum.
Umarım herkes en uygun,en hayırlı vakitte yavrucuğuna kavuşur,mis kokusunu içine çeker.Allah hepinizin gönlüne göre versin.Tekrar özür diler; hayırlı geceler dilerim.
Elif
CANIM benimmm evet bu incir kürü.. hatta rüya görmüştüm geçen şimdi hatırladım bahar belki incir kürü yapman gerekiyor işaret olabilir vs.. demişti.. çok sğaol ya sabahtan beri ne içebilirim diye düşünüyorum.. soğan kürünün tam olarak ne işe yaradığını bilmiyordum ki öğrendim şimdi.. keçiboynuzu evde varda 3 ay falan oldu alalı ama bozulmamışlar baktım bu sabah bayat bayat içerse ters bişey olur mu sence?
soğan benim gibi pko olanlara süper ama içebilene..
yok yok 3 ayda bozulmaz bence bizidekinide anca 4 5 ayda bitirebildi eşim düzenli yemedi çünkü.
yap iç canım şifa olsunn
oli gelsin oda sana bilgi verir bu incir kürü hakkında o kullanmıştı çünkü
canım benimm çok sağol
ben gidiyorum incir almaya :) çok heves geldi içime :)
oliii gelince anlatır mısın ne yapmam gerekiyor alacağım incirleri kaç tane yiyeceğim bunlardan, sabah akşam mmı yiyeceğim.. (vakit kaybetmeden yazıyorum ki ben yokken gelirse sorularımı görsün diye :) ben kaçtımm
SONİİİİİİİİİ
ben geldiiiiiimmmmm
hoşgeldiinnn
diğer kızlar hadee gelin toplaşak yaa eşimde yok bu gece eşlik edin banaa
son bi kez daha cevap vereyim ve seviyene düseyim barii......evett ALLAHH EN İYİSnii bilirr..o annelik yüce duygusunu yaşattı enazından banaa.....kan ignelereimii vurulunca bebegimi kucagima alacagim inşşalhh.....hastalıgım dolasıylaa hepp kaybediyorum evlatlarımı ama en azından rabbimm hamile kalmama gibi bir ceza vermemişş....hadii baharcim gerçek çok işim varr....başka kişiklerle dalaşş......
evet yaa nerdelerse nilayda yok bugun
valla bende nasıl guzel olur gelebılsem ama işte hastaneye gidicez babaya :)
tatlım bende sana haber veremeden cıktım
annem geldı sonra annemle dısrı cıktık haberde veremedım
bahar düğün de melis çok yoğum galiba bu ara
hale nerede yaaaaaaaaa:44:
Sevgili arkadaşlarım.
Bahar arkadaşımızla kısa bir görüşmemiz oldu,kendisini tanımıyordum ama kötü bir vesile ile de olsa tanışmış olduk. Kendisi bugun ögleden sonra yaşadığınız talihsiz yazışmalardan müzdarip bana bir mesaj yazdı,sağolsun değer vermiş uyarmak istemiş.kendisiyle de konuştuk.
Tülay arkadaşımız, malesef bugün şeytana uyup sizlere haketmediğiniz cümleler kurmuş.Ne yazık ki,her halde hakim olamamış kendine ve rotasını şaşırmış.
Ben kendisiyle telefonda da görüştüm,ayıp ettiğini,yaşananlara yakışmadığını,sizi kırıp ah aldığını,bunların çok gereksiz olduğunu kendisine de anlattım.Kendisi de farkında ancak dediğim gibi sinirlerine yenilmiş.
Her birimiz zor dönemler geçiriyoruz.Kimsenin kimseye göre ayrıcalığı yok,herkes ne çektiğini bilir.Tabiki bu aşamalarda bazen talihsizlikerde yaşadığımızdan olsa gerek ki, başımıza vuruyor :) Tabi ki kim ne yaşarsa yaşasın,bu ona karşısındakinin kişilik haklarını ihlal etmeye,hakaret etme hakkını tanımaz.Ama bazen engel olamıyoruz.
Bu ortamda söylenen yalanlar,yapılan saptırmalarla sadece kendimizi kandırabiliriz.Netice itibariyle buranın amacı sadece anne olmak isteyen biz bayanların birbirinin derdine ortak olması,bilgimiz tecrübemiz olan konularda yardımlaşmak.
İş bunun ötesine geçtiğinde önü alınamayacak hale geliyor.
Keşke yaşanmasaymış ama yaşandı.
Ben Tülay adına sizlerden çok özür dilerim.Sizler de onun yaşadığı sorunlara verin.Yalan kötü bir kelime bahsinin geçmemiş olmasını umud ediyorum ama böyle bir cahillik ettiyse de dediğim gibi sıkıntılarına verelim,kendimizin bu özel dönemlerini de riske atıp strese girmeyelim.
Şimdiden her birinizle tanışmaktan çok memnun oldum.
Umarım herkes en uygun,en hayırlı vakitte yavrucuğuna kavuşur,mis kokusunu içine çeker.Allah hepinizin gönlüne göre versin.Tekrar özür diler; hayırlı geceler dilerim.
Elif
bahar düğün de melis çok yoğum galiba bu ara
hale nerede yaaaaaaaaa:44:
geri geldim her an yine kaçabilirim
bebiş nerde buarada yaaaa
melis burdada :)
haketten hale neden yok acaba iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?