Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet canım malesef onun tarzı bu yaşayış şekli farklı..teşekkürler elifcim tabiki bekleriz her zaman uğra Rabbim hepimizin dileğini versin

Kızlar, nacizane bir öneri, inancınızı bakış açınızı bilemem ama ben de çok böyle şeylerle ilgili olmamama rağmen kulağıma çalındığında bir zarar gelmez diye düşünüp uygulamıştım.Hamile kaldın mı derseniz yok daha bir gelen giden Ama daha ilk kez yaptım bunu.

Bunu bir kaç farklı kişiden duydum.
Meryem suresini duymuşsunuzdur.Bu sureyi nefesi kuvvetli kişilere okutuyorlar bebek olması için.Ben gidip kendimi okutmadım ya da kimseden rica etmedim,Allah kul arasına girilmesi durumlarından pek hoşlanmıyorum,ne derdim varsa kendim iletişim kurabilirim diye düşünüyorum.Bu nedenlede banyo yaptıktan sonra (bu önemli bir nokta değil ben sadece o zamanlarda kendimi çok temiz hissettiğim için öyle yapıyorum) abdestliyken Meryem suresini okuyorum Türkçe mealinden,ne okuduğumu bilmek için.Sonrada niyet ediyorum kendime.İşe yarar mı bilmem bu sadece bir köprü bana sorarsanız.Ama duadan da zarar gelmez,bebek olmasa da illaki bir hayrı vardır herhalde.
Kayınvalidemin dediğine göre görümcem bu şekilde hamile kalmış 5 sene tüp bebek tedavisi görüp, vazgeçtikten sonra.
Belki denemek istersiniz,birinizden birinizin belki niyetine kavuşmasına vesile olur, bilgilendirmek istedim.
İyi geceler.

ahh canım ya denemediğimiz şey kalmadıki hepsinin sonucu kısmet nasip yani diğerleri bahane yada vesile oluyor..kimi sigarayı bırakıyor gebe kalıyor kimi kürler yapıp gebe kalıyor ama Rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor beklemekten başka elden bişi gelmiyoki

ilginç bir rüya hayır olsun diyelim canım tez zamanda bebişin gelsin

evet canım duymuştuk.tabi ki faydası olur herşey allahtan sonuçta o ne zaman ol derse ozaman olacak inşallah.
yer gök dua.tekrar hatırlattığın için sağol.bu arada sen ne kadar zamandır istiyorsun bebiş

hayırlara çıksın inşAllah..

aminn cnmm

sizinde baya olmuş canım bence yenileyin testi..her gün olmasada yiyor işte canım bende ondan kaçıyom köşe bucak zaten aşırı yorgunum halvete halim kalmıyo yaa
sende yedir tabiiii

yaa bide sen benim o testi alıp hastaneye götürmemi bilsen ne şekillere girmişti ben ve o masum yavrucaklar
belkide ondan yanlış mı çıktı acaba evde vermişti çünkü tahlili :44:

e sen yedir adama fındığı fıstığı sen kaçar o kovalar öylee
şimdi ben evde enerji depoluyorum oda iş yerinde enerji harcıyor ee geriye ne kalıyor
yaa keşke kocaya gerek kalmadan bi bebişimiz olsa onlara muhtac olmadan

evet canım duymuştuk.tabi ki faydası olur herşey allahtan sonuçta o ne zaman ol derse ozaman olacak inşallah.
yer gök dua.tekrar hatırlattığın için sağol.bu arada sen ne kadar zamandır istiyorsun bebiş

benim çok uzun zaman olmadı Baharcım ya, 10 aylık evliyim, 4-5 aydır istiyoruz ve korunmuyoruz.Geçen ay çok umutluydum,belirtilerde vardı ama psikolojikmiş demekki.Bakalım bu ay ne olacak halimiz?

aaaa gidemedim bi türlü şu diğer topikte doktor var ya ona sordum durumumu iki dk da bakalım cvp verirse haberdar ederim sizide hayddee ben

benim çok uzun zaman olmadı Baharcım ya, 10 aylık evliyim, 4-5 aydır istiyoruz ve korunmuyoruz.Geçen ay çok umutluydum,belirtilerde vardı ama psikolojikmiş demekki.Bakalım bu ay ne olacak halimiz?

oooo canım yaaa senin daha çok yeniii.
zaten 6aydan sonra artıyormuş gebelik şansı.
ama en güzelini yapmışsın erken istemekle
inşallah hayırlı zamanda gelsin bebişinnn

çok olmamış daha canım yaa olur inşallah sabır..artık belirti aramayı bıraktık çünkü benim 2 yıl oldu isteyeli ve hep kandırıkçı çıktı belirtiler

evden götürene kadar ölmüştür o zavallılar kız
evet ya kedi fare gibi kovalamaca oynuyoz napalım
ay evet beee tek başına yapılsa güzel olurdu dimi

offf keşke baharım yaaa sağolasınnnn bak hepinizi isimlerinizle aklıma geldiğinizde namazda dile getiriyorum inş rabbim duyar sesimizi

sağolasın tatlım özletme kendini allaha emanet ol hemde bu arada dinlen

Sağol canım ben okuyorum bunun gibi enzer ayetleride hatta şükür ben arapça biliyorum bide kızlar yeni çıkan kuranlarda şimdi altında türkçe manası yazıyor onlardan alın mutlaka ben arapçasını okuyorum ama elimde olmadan gözüm alta kayıyor ve o mansıyla birlikte okumak inanlımaz tat veriyor tavsiye ederim.

allah razı olsun bebişimm
kızlar varya aklım bugünkü o yazılanlara gidiyorda
az çok burda 1 yıı aşkınsizlerle beraberim Rabbim ağzımızın tadını bozmasın
bozmak isteyenlerede izin vermesin inş...

amin canım benim aminnnnnnnnnnn
aaaa oliii gelmişş bak merak ettik kulakların çınladı dimi hoşgeldin tatlım

bebeğim çokkk sağol allah senden de razı olsunnn güzel dileklerin seni bulsun.
diğer mevzuya gelince sizin okuduğunuz çeyrek kısmı çoğu silinmiş

slm kısır karılar ahahahayyyy lilililiii aheyy aheyyy aheeyyyy

al işte bi kısır daha geldi

Son düzenleme:

maşallah daha çok taze sayılırsınız ama arkadaşın dediği gibi erken istemeklede iyi yapmışsınız
önceden olsa hemen ne gerek var ne cahiller hemen doğuuruyolar derdim ama şimdi akıllandım
hem böyle olmuyor diye şimdiden düşünme düşünürsen stresten yeni evliliğin tadını alamazsın maazallah takılın kafanıza göre o gelir blki size sürpriz yaparak

bende şaka maka öyle düşünüyorum yaa sıcak havluya sarmıştım çünkü

kızlar uğrayamadım ..yatılı misafirlerim vardı başka başka işler fln fln...
diğer konu hakkında bişey yazmak istemiyorum ayrıca bahar kadar insanlara yardımcı olan biri daha varmıdır bilmem ?
herkez kendi kalbinin karşılığını alsın inşallah pisliğe taş atıp üstünüze sıçratmışsınız boşverin bu güzel topiği kimse bozamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…