- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.121
elifcim canım senin özür dilemene gerek yok ama sen ne kadar yüce gönüllü olduğunu gösterdin bu hareketle inşallah o güzel gönlüne göre de mükafatlandırır allahım seni.Sevgili arkadaşlarım.
Bahar arkadaşımızla kısa bir görüşmemiz oldu,kendisini tanımıyordum ama kötü bir vesile ile de olsa tanışmış olduk. Kendisi bugun ögleden sonra yaşadığınız talihsiz yazışmalardan müzdarip bana bir mesaj yazdı,sağolsun değer vermiş uyarmak istemiş.kendisiyle de konuştuk.
Tülay arkadaşımız, malesef bugün şeytana uyup sizlere haketmediğiniz cümleler kurmuş.Ne yazık ki,her halde hakim olamamış kendine ve rotasını şaşırmış.
Ben kendisiyle telefonda da görüştüm,ayıp ettiğini,yaşananlara yakışmadığını,sizi kırıp ah aldığını,bunların çok gereksiz olduğunu kendisine de anlattım.Kendisi de farkında ancak dediğim gibi sinirlerine yenilmiş.
Her birimiz zor dönemler geçiriyoruz.Kimsenin kimseye göre ayrıcalığı yok,herkes ne çektiğini bilir.Tabiki bu aşamalarda bazen talihsizlikerde yaşadığımızdan olsa gerek ki, başımıza vuruyor :) Tabi ki kim ne yaşarsa yaşasın,bu ona karşısındakinin kişilik haklarını ihlal etmeye,hakaret etme hakkını tanımaz.Ama bazen engel olamıyoruz.
Bu ortamda söylenen yalanlar,yapılan saptırmalarla sadece kendimizi kandırabiliriz.Netice itibariyle buranın amacı sadece anne olmak isteyen biz bayanların birbirinin derdine ortak olması,bilgimiz tecrübemiz olan konularda yardımlaşmak.
İş bunun ötesine geçtiğinde önü alınamayacak hale geliyor.
Keşke yaşanmasaymış ama yaşandı.
Ben Tülay adına sizlerden çok özür dilerim.Sizler de onun yaşadığı sorunlara verin.Yalan kötü bir kelime bahsinin geçmemiş olmasını umud ediyorum ama böyle bir cahillik ettiyse de dediğim gibi sıkıntılarına verelim,kendimizin bu özel dönemlerini de riske atıp strese girmeyelim.
Şimdiden her birinizle tanışmaktan çok memnun oldum.
Umarım herkes en uygun,en hayırlı vakitte yavrucuğuna kavuşur,mis kokusunu içine çeker.Allah hepinizin gönlüne göre versin.Tekrar özür diler; hayırlı geceler dilerim.
Elif
Tülay inan sana ne diyeceğimi bilmiyorum..yine her zamanki gibi tarzını koydun ortaya o laflar ancak sana yakışır nerde ne kadar laf varsa beddua varsa senden beklenir ancak..ama bu kadar beddua fazla bence sonunda dolaşıp seni bulmasın dikkat et!!!!! Rabbimin kime ne vereceğini ondan başkası bilemez sorgulamak kimsenin haddine değil seninde değil..ayrıca burda Baharı benden iyi kimse tanıyamaz ..bunları yapacak en son kişi o dur..yaptığın şeyleri başkalarına yükleme. burda herkes az çok birbirini tanıdı tabi senide çok iyi çözdük..bu kadar yalana dolana hiç gerek yoktu gebeysen gebesindir değilsen değilsindir bu kadar basit..neyse uzatmıcam topiğimi daha fazla huzursuz etme bir daha uğrama buralara!!!!
12 sinden sonra yokum falan diyodu ama neden yok onu söylemedi
incir alamadımmm.. yarına kaldı eşimle çıktık ama kısmet mi değildir markete giderken yol kalabalıktı sonrada kuruyemş var sitenin karşısında orda da yokmuş geride dönmedik( neyse yarına kaldı da size bişey sorucam incirleri adetliyken mi yemeye başlıcam acaba 21 gün boyunca yapıcam tamam da ne zaman başlayayım..
selamm hosgeldın bebişim senınle bayadır karsılasamıyoruz uzuldum bugun olanlara oncekı mevzular anladıgım kadarıyla...
cok opuyorummm
bdroner canım senin sorunda arada kaynadı sen bu ay baya erken olmuşsun demekki yumurtlama olmamış canım
incir kürü için ii karar vermişsin.yumurtlamanı sağlar canım deryoşun dediği gibi içine havuç katılıyormuş oda çatlamaya yardımcıymış ama kürün nasıl yapıldığını bilmiyorum
aa dur buldum
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
Bahar ya canımsın ansiklopedi gibisin.. çok sağol ama yazmışsın ya yumurtlama olmamış diye ben şu an şok oldum bilmiyordum böyle erken gelince adet yumurtlamadığımı ya önümüzdeki ay da oluşmazsaçok korkuyorum
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Bu kürün uygulama şekli:
K
sonnurcum 3 ay önce verdi eşim testi bakalım artık ne zaman yenilersek şu an sadece fındık-fıstık-ceviz-incir falan yediriyorum
elifcim teşekkürler duyarlılığın için ama senin yapman gerekeni o yapmalıydı
elifcim canım senin özür dilemene gerek yok ama sen ne kadar yüce gönüllü olduğunu gösterdin bu hareketle inşallah o güzel gönlüne göre de mükafatlandırır allahım seni.
benim sana yazmamın sebebi o sizin topikte bişeyler söylemiş bizim onun düşüklerine hiçbir lafımız olamaz çünkü onlar melektir.
sende işin gerçeğini bilmediğin için bizi haksız gördün doğal olarak seni rahatsız etmemin sebebi buydu sadece ama kusura bakma canım.
olsun her şerde bi hayır vardır tanışmamıza vesile oldu.
canım yumurtlama olmayınca ya çok erken ya çok geç adet olunuyormuş.
şimdi sen herzaman 25 26günde bir olsan normal olurdu ama bildiğim kadarıyla seninde döngün 28lerde falan
ama tabi kesin değil bu en iyisini doktor bilir.bi ay dene bakalım inciri hem rüyandada belki bi mesajdır diye düşünmüştük
Doğru söylüyorsun ama ne yapalım.İnsanlar bazen zaaflarına yeniliyorlar.Bu tabi biraz yaşanmışlıklar,görmüşlüklerle alakalı,bazı arkadaşlar bizler ya da bizden daha olgunları kadar olgun olamıyor davranamıyorlar.Ne diyelim,keşkelerden fayda yok ama insan söylemedende duramıyor,keşke yaşanmasaydı hepiniz gerildiniz.Kısmet,inşallah sayfanızda bir daha böyle talihsiz yazışmalar olmaz.Sevgiler.
Baharcığım,estağfirullah.Kimse kimseden üstün ya da yüce değil.Sadece yapılarımız yaklaşımlarımız farklı galiba.Çok haklısın,tavrını,hırsınız,kırgınlığını çok iyi anlıyorum eminimki haksızlığa uğramış hissediyorsun.Ama ne yapalım,olmuş bir kere.Bazen dozajı farklı olmakla birlikte her birimiz ne yazıkki,hırsımızın sinirimizin kurbanı oluyoruz.Tülay da böyle oldu.Biraz tecrübesiz hayata dair ben onu anladım,biraz da farklı bir sosyo yapısı var.Ama kötü niyetli değil.Bazen olu ya bir yerde hata yaparsın,düzeltemezsin hepsi onun peşinden gider istemesende,Tülay da bunun kurbanı oldu sanırım.Bir de üzerine psikolojik boşluklar,zorluklar eklenince sanırım biraz farklı bir reaksiyon oldu.Yapılacak bir şey yok.
Umarım bundan sonra o da hatasını tekrarlamaz hayatın hiç bir noktasında, siz de bir daha bu tarz bir şeyle gerilmezsiniz.
Çok öperim, sevgilerimle.
Çok memnun oldum sizi tanıdığıma,ara sıra rahatsız eder,hal hatır sorarım.
Bebek bekleyen varsa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bugün arkadaş beni rüyasında görmüş,karnım burnumda baya gebeşş yanii ben gidiyomuşum balkondan aşa bakıyomuşum oda bana diyormuş bak öle sarkma düşersin fln,
ben hakettende aşa düşüyormuşum arkadaşım ağlıyor falan hastaneye götürüyolar ama bebeğime hiç bişey olmuyormuş sapa sağlam doğuyormuş
garip bi rüya dimi
daha yeniymiş be tatlım biz yaptıralı taa geçen yıldı 1 yılı geçti hemen hemen..
bide ben yaptırdığım yerden pek emin değilim yaa onun için tekrarlasak mı diye düşündüm sonuçta bu test sürekli olmaz bi kere yapılır sorun var mı oyk um anlaşılır.
bu saydıklarını her gün yiyor mu kız öyleyse bende yedirimde bi faydası olur elbet
adam tembel ilişki günü köşe bucak kaçıyobelki bi faydası olur demi
evet canım kaynamıştır aradaewet bugün o karışıklıkta arada kulağını çınlattım bahar rüya işaret olabilir demişti diye.. ben bakalım bu ay deniyim hayırlısıyla da bakalım nasıl deniicem ben yiyorum sanıyordum yarın akşamdan itibaren kayınvalidemlerde kalıcaz pazar gününe kadar eşimin kardeşi askerden dönüyor hep beraber bir arada vakit geçirelim diye.. yaaa ben belki tüp bebeğe gidicem kızlar yaa korkuyorum herşeyden hamile kalınca bile sevinemiyorum ürperiyorum dış gebelik mi düşük mü diye.. Allah'ım inşAllah kızlar hepimize inşAllah tez zamanda verir bebeklermizi
hadi bakalım inşallah rüyan hayra çıkar da bu ay gebeş olursun soniiiiiBugün arkadaş beni rüyasında görmüş,karnım burnumda baya gebeşş yanii ben gidiyomuşum balkondan aşa bakıyomuşum oda bana diyormuş bak öle sarkma düşersin fln,
ben hakettende aşa düşüyormuşum arkadaşım ağlıyor falan hastaneye götürüyolar ama bebeğime hiç bişey olmuyormuş sapa sağlam doğuyormuş
garip bi rüya dimi
geçen bi yerde okudum net değilim ama yine kk da okumuştum nisan yda mayıs ayında yağan yağmurlardan alıyorlarmış dua okuyorlarmış içince sene içinde hamile kalınıyormuş diye okudum..
başka bişey daha arkadaşım bebek düşündüğü ay sigarayı çok azalttı gebe kaldı.. geçen okudum da diyorki sigara içen kadınların gebe kalma süreleri çok daha uzun oluyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?