Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

incir alamadımmm.. yarına kaldı eşimle çıktık ama kısmet mi değildir markete giderken yol kalabalıktı sonrada kuruyemş var sitenin karşısında orda da yokmuş geride dönmedik ( neyse yarına kaldı da size bişey sorucam incirleri adetliyken mi yemeye başlıcam acaba 21 gün boyunca yapıcam tamam da ne zaman başlayayım..

elifcim canım senin özür dilemene gerek yok ama sen ne kadar yüce gönüllü olduğunu gösterdin bu hareketle inşallah o güzel gönlüne göre de mükafatlandırır allahım seni.
benim sana yazmamın sebebi o sizin topikte bişeyler söylemiş bizim onun düşüklerine hiçbir lafımız olamaz çünkü onlar melektir.
sende işin gerçeğini bilmediğin için bizi haksız gördün doğal olarak seni rahatsız etmemin sebebi buydu sadece ama kusura bakma canım.
olsun her şerde bi hayır vardır tanışmamıza vesile oldu.

boşver bebeğim yaaa ben kendimi savunma ihtiyacı duymuyorum sizde duymayın.
allah herkesin içini dışını biliyor nasılolsa.bunların yaşanması çok kötü oldu ama bunu bu duruma kendisi getirdi adamakıllı yazmadı.
neyse artık daha fazla uzatmayalım herkes gördü okudu gerisi allaha havale

selamm hosgeldın bebişim senınle bayadır karsılasamıyoruz uzuldum bugun olanlara oncekı mevzular anladıgım kadarıyla...

cok opuyorummm

12 sinden sonra yokum falan diyodu ama neden yok onu söylemedi

hee evet öyle demişti ben unuttum ama nerde acep :26:

bebişş bişey dicem eşinin tahlilini ne zaman yaptırmıştınız tekrar baktırcak mısınız?

kız bim de bile var incir,nasıl kuruyemişçide olmaz bencede şansına
bak bahar geldi o sana söyler şimdi

bdroner canım senin sorunda arada kaynadı sen bu ay baya erken olmuşsun demekki yumurtlama olmamış canım
incir kürü için ii karar vermişsin.yumurtlamanı sağlar canım deryoşun dediği gibi içine havuç katılıyormuş oda çatlamaya yardımcıymış ama kürün nasıl yapıldığını bilmiyorum
aa dur buldum
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

canım yumurtlama olmayınca ya çok erken ya çok geç adet olunuyormuş.
şimdi sen herzaman 25 26günde bir olsan normal olurdu ama bildiğim kadarıyla seninde döngün 28lerde falan
ama tabi kesin değil bu en iyisini doktor bilir.bi ay dene bakalım inciri hem rüyandada belki bi mesajdır diye düşünmüştük

sonnurcum 3 ay önce verdi eşim testi bakalım artık ne zaman yenilersek şu an sadece fındık-fıstık-ceviz-incir falan yediriyorum

daha yeniymiş be tatlım biz yaptıralı taa geçen yıldı 1 yılı geçti hemen hemen..
bide ben yaptırdığım yerden pek emin değilim yaa onun için tekrarlasak mı diye düşündüm sonuçta bu test sürekli olmaz bi kere yapılır sorun var mı oyk um anlaşılır.
bu saydıklarını her gün yiyor mu kız öyleyse bende yedirimde bi faydası olur elbet
adam tembel ilişki günü köşe bucak kaçıyo belki bi faydası olur demi

elifcim teşekkürler duyarlılığın için ama senin yapman gerekeni o yapmalıydı

Doğru söylüyorsun ama ne yapalım.İnsanlar bazen zaaflarına yeniliyorlar.Bu tabi biraz yaşanmışlıklar,görmüşlüklerle alakalı,bazı arkadaşlar bizler ya da bizden daha olgunları kadar olgun olamıyor davranamıyorlar.Ne diyelim,keşkelerden fayda yok ama insan söylemedende duramıyor,keşke yaşanmasaydı hepiniz gerildiniz.Kısmet,inşallah sayfanızda bir daha böyle talihsiz yazışmalar olmaz.Sevgiler.

Baharcığım,estağfirullah.Kimse kimseden üstün ya da yüce değil.Sadece yapılarımız yaklaşımlarımız farklı galiba.Çok haklısın,tavrını,hırsınız,kırgınlığını çok iyi anlıyorum eminimki haksızlığa uğramış hissediyorsun.Ama ne yapalım,olmuş bir kere.Bazen dozajı farklı olmakla birlikte her birimiz ne yazıkki,hırsımızın sinirimizin kurbanı oluyoruz.Tülay da böyle oldu.Biraz tecrübesiz hayata dair ben onu anladım,biraz da farklı bir sosyo yapısı var.Ama kötü niyetli değil.Bazen olu ya bir yerde hata yaparsın,düzeltemezsin hepsi onun peşinden gider istemesende,Tülay da bunun kurbanı oldu sanırım.Bir de üzerine psikolojik boşluklar,zorluklar eklenince sanırım biraz farklı bir reaksiyon oldu.Yapılacak bir şey yok.
Umarım bundan sonra o da hatasını tekrarlamaz hayatın hiç bir noktasında, siz de bir daha bu tarz bir şeyle gerilmezsiniz.
Çok öperim, sevgilerimle.
Çok memnun oldum sizi tanıdığıma,ara sıra rahatsız eder,hal hatır sorarım.
Bebek bekleyen varsa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

ewet bugün o karışıklıkta arada kulağını çınlattım bahar rüya işaret olabilir demişti diye.. ben bakalım bu ay deniyim hayırlısıyla da bakalım nasıl deniicem ben yiyorum sanıyordum yarın akşamdan itibaren kayınvalidemlerde kalıcaz pazar gününe kadar eşimin kardeşi askerden dönüyor hep beraber bir arada vakit geçirelim diye.. yaaa ben belki tüp bebeğe gidicem kızlar yaa korkuyorum herşeyden hamile kalınca bile sevinemiyorum ürperiyorum dış gebelik mi düşük mü diye.. Allah'ım inşAllah kızlar hepimize inşAllah tez zamanda verir bebeklermizi

Bugün arkadaş beni rüyasında görmüş,karnım burnumda baya gebeşş yanii ben gidiyomuşum balkondan aşa bakıyomuşum oda bana diyormuş bak öle sarkma düşersin fln,
ben hakettende aşa düşüyormuşum arkadaşım ağlıyor falan hastaneye götürüyolar ama bebeğime hiç bişey olmuyormuş sapa sağlam doğuyormuş
garip bi rüya dimi

geçen bi yerde okudum net değilim ama yine kk da okumuştum nisan yda mayıs ayında yağan yağmurlardan alıyorlarmış dua okuyorlarmış içince sene içinde hamile kalınıyormuş diye okudum..

başka bişey daha arkadaşım bebek düşündüğü ay sigarayı çok azalttı gebe kaldı.. geçen okudum da diyorki sigara içen kadınların gebe kalma süreleri çok daha uzun oluyormuş..

tabiki uğra canım ne zaman istersen.ayrıca oldu bitti tanımadığım birine ne kırgınım nede üzgün.
yine de allah en yakın zamanda ona evlat versinde belki ozaman olgunluğa erer.
bizim kimseye hatamız olmadı saygı çerçevesinde söyleyeceklerimizi söyledik.içimiz rahat.
herşey herkesin gönlünce olsun inşallahhh

hayırlara çıksın inşAllah..

sizinde baya olmuş canım bence yenileyin testi..her gün olmasada yiyor işte canım bende ondan kaçıyom köşe bucak zaten aşırı yorgunum halvete halim kalmıyo yaa
sende yedir tabiiii

evet canım kaynamıştır arada
ama bence sen tüpü düşünme daha erken senin için en az 6 ay daha normal yolla dene çünkü gebe kalabildiğini biliyorsun canım.
yada en azından ilk olarak yumurtlama tedavisi yada aşılamayla başla.tabi eğer bunlara başvurmadıysan.

hadi bakalım inşallah rüyan hayra çıkar da bu ay gebeş olursun soniiiii

zaten bi bıraksak iyi olacakta şu illeti o bizi bırakmıyorkiii en çokta şu boş beşik varya üstünde onu alınca bırakasım geliyor

kızlar ben bi çamaşır flan atıcam makinaya gelmeye çalışıcam ne olur bugun söylenenleri kimse kafasına takmasın.. Allah sevdiği kuluna dert verirmiş.. bi kaç gün olamıcam hakkımızda hayırlısı inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…