- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.161
kızlar uğrayamadım ..yatılı misafirlerim vardı başka başka işler fln fln...
diğer konu hakkında bişey yazmak istemiyorum ayrıca bahar kadar insanlara yardımcı olan biri daha varmıdır bilmem ?
herkez kendi kalbinin karşılığını alsın inşallah pisliğe taş atıp üstünüze sıçratmışsınız boşverin bu güzel topiği kimse bozamaz
kızlar uğrayamadım ..yatılı misafirlerim vardı başka başka işler fln fln...
diğer konu hakkında bişey yazmak istemiyorum ayrıca bahar kadar insanlara yardımcı olan biri daha varmıdır bilmem ?
herkez kendi kalbinin karşılığını alsın inşallah pisliğe taş atıp üstünüze sıçratmışsınız boşverin bu güzel topiği kimse bozamaz
slmmmmmmmm
kızzz seninde mi 2 nickin var yoksaaaaaaaaaaaaa
bebeğim çokkk sağol allah senden de razı olsunnn güzel dileklerin seni bulsun.
diğer mevzuya gelince sizin okuduğunuz çeyrek kısmı çoğu silinmiş
bilmiyorum ondan daha fazlasınada kalbim dayanmazdı heralde
al işte bi kısır daha geldi
slm kısır karılarahahahayyyy lilililiii aheyy aheyyy aheeyyyy
birisi merhaba kısır karılar mı demiş?kulaklarım çınladı geldim...benim o benim...
bu arada canım sıkkın...koca canımı sıktı...atıştık biraz....sinir oluyorum bazen.evlilik zor bişi ya..valla bazen çıldırıyorum.
şuan bööö durumundayım.bazen şeytan diooo çek git...
benim bu akşam yazdığım yazı nereye kayboldu yaaaa
birisi merhaba kısır karılar mı demiş?kulaklarım çınladı geldim...benim o benim...
bu arada canım sıkkın...koca canımı sıktı...atıştık biraz....sinir oluyorum bazen.evlilik zor bişi ya..valla bazen çıldırıyorum.
bak benim iki nickim var oli ona göre konuş diğer nickimi bilene onyüzmilyon dolar
hayır bnm 4 tane
tövbe tövbee kızlar ya söylemeyin şunun lafını yaa boşverin
nazcım hoşgeldin tatlım ahh bu erkekler ömür tüketiyorlar işte..evet evlilil zor zanaaat ama idare etcez canm napalım geçer sıkma canını tatlım yeni evinin tadını çıkar
ben biliyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hımmm tahmin etmiştim zatiiiiiiiiiii
valla kızlar kafam çok bozuk.bildiginiz gibi degil.ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..eşim çok kaba!hiç nezaket yok.valaa şuan bi mahkeme kurulsa boşayacam bunu
bebeğim senin yazdığına kadarrrr bi çok yazılar silindii seninkide arada kaybolmuştur
ay çok az kalmışş doğumaaaayuppiiiiiiii
anca gördüm yafrummamin canım benim aminnnnnnnnnnn
aaaa oliii gelmişş bak merak ettik kulakların çınladı dimi hoşgeldin tatlım
bak benim iki nickim var oli ona göre konuş diğer nickimi bilene onyüzmilyon dolar
evet elbette bozamaz canım biz bize yeteriz gereksizlere yer yokkkkk
evet yaaa tövbe tövbeeeeee neysee artık kapatalım kısırı gelelim ağlayan keke
ay canım okadar çok istiyorki ağlayan keki akşam üşendim yapmadımmm.
bebişşşşşş yeni nickim kediyekafaatanpsikopatfare
ay bu nicki mynette oyun oynarken birinde görmüştüm çok gülmüştüm yaaa keşke benim olsaydııı
kek falan deme kızım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyetteyim diyetteee unuttunmuuuuuuuuuuuuuuuuuu
heehe süper bi nickmiş
ay canlarım artık ben kaçar geç oldu hepinizi çook seviyorum öpüyorum iyi gecelerrrrrr
nazcım erkeklerin doğasında var zaten kabalık ama boşver sen yinede uzatma
ve kesinlikle boşanma lafını aranızda geçirme .her evde oluyor ama o laf ağızdan bi kere çıksın alışkanlık olsun o evliliğin tadı kalmaz
bende çok derim keşke senle evlenmeseydim diye kızınca falan ama güzel günlerimizde hep pişman olurum kızgınlıkla söylediğim bu laflara
bazıları silinmiş canım ne yazmıştınkiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?