Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bak benim iki nickim var oli ona göre konuş diğer nickimi bilene onyüzmilyon dolar

birisi merhaba kısır karılar mı demiş?kulaklarım çınladı geldim...benim o benim...
bu arada canım sıkkın...koca canımı sıktı...atıştık biraz....sinir oluyorum bazen.evlilik zor bişi ya..valla bazen çıldırıyorum.
şuan bööö durumundayım.bazen şeytan diooo çek git...

evet elbette bozamaz canım biz bize yeteriz gereksizlere yer yokkkkk

evden götürene kadar ölmüştür o zavallılar kız
evet ya kedi fare gibi kovalamaca oynuyoz napalım
ay evet beee tek başına yapılsa güzel olurdudimi
[/QUOTE]

onlarla olmuyor onlarsız nasıl olacak bilemiyorummm kısırız işte kısııırrr

slm kısır karılar ahahahayyyy lilililiii aheyy aheyyy aheeyyyy

naber kısır kısır yapmayıda özledim heee

yahu ismini duyan geliyor allah allahhh bak bu akşama kadar hiç biraraya toplaşamadık.
demekki biz işi bilmiyormuşuz parola hep yanlışmış şimdi doğru
aman nazcım hepimiz öyleyiz yaa bazen seviyoruz bazen sinir oluyoruzz ama napalım tadı tuzu bunlarrr
allah ağzınızın tadını bozmasın inşallahhh

tövbe tövbee kızlar ya söylemeyin şunun lafını yaa boşverin
nazcım hoşgeldin tatlım ahh bu erkekler ömür tüketiyorlar işte..evet evlilil zor zanaaat ama idare etcez canm napalım geçer sıkma canını tatlım yeni evinin tadını çıkar

bak benim iki nickim var oli ona göre konuş diğer nickimi bilene onyüzmilyon dolar

ben biliyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayır bnm 4 tane

hımmm tahmin etmiştim zatiiiiiiiiiii

hehhh sende mi geldin kısırr kısır döngüü oldu bu yaa
neden atıştınız yoksa kısır mı dedi sana kocan tövbe yarabbim yaaa

iğrençç bi daha kısır yemicem

takma yaa bak bizde sık sık atışırız o anda sinirden gözü bişeyi görmüyor insanın
ama dün geceden sonra eşimi ne kadar çok sevdiğimin farkına vardım
gece çalışıyor 2 gündür ayy nasıl kötü oldum nasıl değerini anladım
seninde yanında olmasın bi gün bak nasıl oluyor herşeyi unutuyorsun
geçer geçer arkadaşım

valla kızlar kafam çok bozuk.bildiginiz gibi degil.ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..eşim çok kaba!hiç nezaket yok.valaa şuan bi mahkeme kurulsa boşayacam bunu

evet yaaa tövbe tövbeeeeee neysee artık kapatalım kısırı gelelim ağlayan keke
ay canım okadar çok istiyorki ağlayan keki akşam üşendim yapmadımmm.
bebişşşşşş yeni nickim kediyekafaatanpsikopatfare
ay bu nicki mynette oyun oynarken birinde görmüştüm çok gülmüştüm yaaa keşke benim olsaydııı

valla kızlar kafam çok bozuk.bildiginiz gibi degil.ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..eşim çok kaba!hiç nezaket yok.valaa şuan bi mahkeme kurulsa boşayacam bunu

nazcım erkeklerin doğasında var zaten kabalık ama boşver sen yinede uzatma
ve kesinlikle boşanma lafını aranızda geçirme .her evde oluyor ama o laf ağızdan bi kere çıksın alışkanlık olsun o evliliğin tadı kalmaz
bende çok derim keşke senle evlenmeseydim diye kızınca falan ama güzel günlerimizde hep pişman olurum kızgınlıkla söylediğim bu laflara

amin canım benim aminnnnnnnnnnn
aaaa oliii gelmişş bak merak ettik kulakların çınladı dimi hoşgeldin tatlım
anca gördüm yafrumm

evet elbette bozamaz canım biz bize yeteriz gereksizlere yer yokkkkk

her zman cnm ben tanıdım tanıycağımıı burda biz kaderdaşız...rabbim belki hiç vermez ama bazen verdiği çocuğunun elinden ölenimi ararsın dayak yiyenimi rabbim verecekse hayırlı evlat versin ..
size kısaca bi hikaye anlatayım yaşanmıştır annem anlattı...annem daha bekarken iki komşusu kavga eder kadının birinin çocuğu olmuyormuş 5-6 senedir kavga esnasında bu kadına kısırsın der kadın ağlaya ağlayana anneanneme gelir kahrolmuş vaziyette ...neyse teselli ederler aradan çok vakit geçmez kadın hamile kalır 3 çocuk doğurur arka arkaya diğerimi çocuğuna araba çarpar ölür ve kadının bir daha çocuğu olmaz başka bişey demeye gerek yoktur sanırım ...

Son düzenleme:
benim bu akşam yazdığım yazı nereye kayboldu yaaaa

kek falan deme kızım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyetteyim diyetteee unuttunmuuuuuuuuuuuuuuuuuu
heehe süper bi nickmiş
ay canlarım artık ben kaçar geç oldu hepinizi çook seviyorum öpüyorum iyi gecelerrrrrr

kek falan deme kızım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyetteyim diyetteee unuttunmuuuuuuuuuuuuuuuuuu
heehe süper bi nickmiş
ay canlarım artık ben kaçar geç oldu hepinizi çook seviyorum öpüyorum iyi gecelerrrrrr

ay sen hala diyeti bırakmadın mı yaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi bi lahmacun olsaaaaaaaaaaaaaa yanında ağlayan kek
ne uyumlu oldu ama dimiiii

acaba diyorum diğer erkeklerde böle mi? başkalarının eşilerini merak ediyorum gerrçekten...benim koca sinirli.çoğu zaman beni baskı altına almaya çalışıo..sanki aptalmışım gibi muamele yapıo.kariyeri ve iyi maaşı olan biriyim.bazen nie çekiyorum bu adamı diyorum.belki de bebek olmamasında hayır mı var die düşünüyorum.boşanma lafına gelince...bizde bu kelime çok sık olmasada kullanılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…