- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.441
az kay bakim öteyee ben geldim sıkışıcaz mecbur
5.nefes alıyorsak hala umut var
bence erken yaa bu kadar erken olur muki ateş ölçmüyon mu sen?
ayy sonnur çatlayım da 15 20 farketmezanaamm deryaa sende benim gibi 20.günde çatlamışsın demek :) bende ölçüyorum ama bi yere not alıyorum.
ama maşallah çok güzel gidiyor dur bakalım şu glukofen işe yarar mı acep
sorma bee gece 1.30 da uyudum sabah 5 de banyo yaptımbide 7.30 da kalktım kocaya kahvaltı hazırladım hazırlarkende benimkine tık tık ı dinletiyordum
merhabaa birseee bende çalışırken hafta içi yataktan çıkmak istemiyordum ama çalıştığım günlerdehafta sonu gelincede baykuş gibi ayağa dikiliyordum
günün geçtimi canım yine kaderdaşım yaa kaç gün oldu?
anaamm deryaa sende benim gibi 20.günde çatlamışsın demek :) bende ölçüyorum ama bi yere not alıyorum.
ama maşallah çok güzel gidiyor dur bakalım şu glukofen işe yarar mı acep
sorma bee gece 1.30 da uyudum sabah 5 de banyo yaptımbide 7.30 da kalktım kocaya kahvaltı hazırladım hazırlarkende benimkine tık tık ı dinletiyordum
merhabaa birseee bende çalışırken hafta içi yataktan çıkmak istemiyordum ama çalıştığım günlerdehafta sonu gelincede baykuş gibi ayağa dikiliyordum
günün geçtimi canım yine kaderdaşım yaa kaç gün oldu?
ben de geldim İyice açılın bakayım kayın öteyeben toplandım canımcım hepimize yer varmış :) erken bencede ama düşükten sonra şaştı galiba benim ya geçen ayda ya 9.günde yumurtladım yada yumurta yapmadım şimdi de o akıntıdan gelince tamam benim için ay bitti dedim ateç ölçemedim aldım ettim ama her sabah unuttuğum için ölçemedim hiç
aaaaaaa sayfa nerelere düşmüş artık
hadi toplaşın
1 gun gectı sonnurcumda gecen ay 20 gun gecmıstı bılıyosun ona bakarak devede kulak aslında bu ara düzenlı deıl yanı
ben toplandım canımcım hepimize yer varmış :) erken bencede ama düşükten sonra şaştı galiba benim ya geçen ayda ya 9.günde yumurtladım yada yumurta yapmadım şimdi de o akıntıdan gelince tamam benim için ay bitti dedim ateç ölçemedim aldım ettim ama her sabah unuttuğum için ölçemedim hiç
benım kırmızılar da tamda bugun tesrıf ettıler sasırdım son aylarda gecıkmesı bıle umut olmustu ...yarın doktora gıdıyorum
bu benden sıze gelsın...içim şişti
sila - tam da bugun (2010) - YouTube
canım ne diyeyimkii....
tamda şarkıyı bulmuşun varyaaa severim sıla yıı
başladı yine arabesk geceler
sözun bıttıgı yerdeyız
bende cok severım bugun dılımdeydı sızlerle paylasayım dedım....
yeni gelen hafta siz komsu topikcanlarindaaa tum dilekleriniiiiiiiiiiiii beraberindeee getirsinnnnnnn hayirli zamanda hayirli bebeislerle ,mutlu haberlerle halay cekip cosacaginizz bir hafta olsunnnnnnnnnn
tummm dularimizzz kabullll olsunnnnn gobuslereee bebislerrr dolsunnnnn
aminnnn ....
mucksss..
kizlar bu arada sizin topikte farkli kurler varsaaaa degis tokusaa paylasima herzaman haziriz:)))
bizdeki meshurlar
sogan -incir- bal tarcin corek sizde farkli seyler varsaaa bizede ogretinnnn kislarrrr optummmmm
Sözün bittiği ama umudun tekrarladığı yerdeyiz dimi cnm
biri beni mi çağırdı acabaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hosgeldınnnn senı cagırdı ve gıttı
nabersınnn
iyiyim canım aynen devam...sende regl olmuşsun yeni dönemin hayırlı olsunnn inşallah son reglin olur
ne yapmayı düşünüyorsun doktora gidicem demişsin klomen falan mı isteyeceksin
ınsallah canım nolucak boyle bılmyıorum...
ben 3 ay klomen kullandım gectıgımız aylarda 3.ay yumurtalaarı calıstrdık 2 ay dınlen ve gebe olmazsan mayıs ayında gel dedı doktorum bılmyıorum ne yapacak...yarın haber verırım sızee....tekrar klomen verırmıkı acaba?
canım eğer kullandığın serophene ise o sadece 3 kez kullanılıyor
ama klomense adı 6 ay kullanma hakkın var.
eğer hakkın bittiyse iğnelere geçelim der yada aşılama yapalım der çünkü diğer aşamalar bunlar
ama o iğneleri devlet bi kaç kez ödüyor ve iğnelerle hem yumurta daha kaliteli oluyor hemde rahim duvarı destekleniyor
iğneler devlet ödesede biraz pahalı 400 500tl civarı.ama pourgua var özlem oda iğnelerle gebe kalmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?