Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

az kay bakim öteyee ben geldim sıkışıcaz mecbur
5.nefes alıyorsak hala umut var
bence erken yaa bu kadar erken olur muki ateş ölçmüyon mu sen?

ben toplandım canımcım hepimize yer varmış :) erken bencede ama düşükten sonra şaştı galiba benim ya geçen ayda ya 9.günde yumurtladım yada yumurta yapmadım şimdi de o akıntıdan gelince tamam benim için ay bitti dedim ateç ölçemedim aldım ettim ama her sabah unuttuğum için ölçemedim hiç[/QUOTE]
ben de geldim İyice açılın bakayım kayın öteye

ayy sonnur çatlayım da 15 20 farketmez

1 gun gectı sonnurcumda gecen ay 20 gun gecmıstı bılıyosun ona bakarak devede kulak aslında bu ara düzenlı deıl yanı

az kay bakim öteyee ben geldim sıkışıcaz mecbur
5.nefes alıyorsak hala umut var
bence erken yaa bu kadar erken olur muki ateş ölçmüyon mu sen?

ben toplandım canımcım hepimize yer varmış :) erken bencede ama düşükten sonra şaştı galiba benim ya geçen ayda ya 9.günde yumurtladım yada yumurta yapmadım şimdi de o akıntıdan gelince tamam benim için ay bitti dedim ateç ölçemedim aldım ettim ama her sabah unuttuğum için ölçemedim hiç[/QUOTE]

acaba bu değişiklik iyiye işaret olabilir mi cnm
alarmı kur ölç tatlım bşde öyle dene en azından emin olursun

[/QUOTE]

aaaaaaa sayfa nerelere düşmüş artık
hadi toplaşın

yanii deryaa sen çatlarsında patlarsında kocişini yola getirip doğurursunda inşallaaaahhhh

1 gun gectı sonnurcumda gecen ay 20 gun gecmıstı bılıyosun ona bakarak devede kulak aslında bu ara düzenlı deıl yanı

benimde ocakta 56 gün geçmişti anca farlutal paklar bizi pardon tarlutal

acaba bu değişiklik iyiye işaret olabilir mi cnm
alarmı kur ölç tatlım bşde öyle dene en azından emin olursun

[/QUOTE]

yanii deryaa sen çatlarsında patlarsında kocişini yola getirip doğurursunda inşallaaaahhhh

benimde ocakta 56 gün geçmişti anca farlutal paklar bizi pardon tarlutal [/QUOTE]

neee 56 gün müüüsabır tası olsa catlar beeee ınsan 2 gun gecınce kurtlar dolasmaya baslıyo aklında...

aminnnn komşucan aminnnnnnnnnnnn inşallah başta sizin ve bizim topik olmak üzere isteyen herkesin göbüşleri bebiş dolsunnnn
biz artık kürleri aştık yavrum ama ben soğan kullanıyorum.
bi kaç tüyoda bizden olsun ozaman arısütü polen gebe kalmak için çok iyiymiş.
ayrıca yumurtlamadan sonra narsuyu içmek rahimi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını kolaylaştırırmış.
ayrıca biz topikçe ateş ölçüyoruz hem ne zaman yumurtladığımızı anlıyoruz hemde testlere para vermiyoruz çünkü adetimizin geleceğini bi kaç gün önceden anlıyoruz ateşin düşmesinden

iyiyim canım aynen devam...sende regl olmuşsun yeni dönemin hayırlı olsunnn inşallah son reglin olur
ne yapmayı düşünüyorsun doktora gidicem demişsin klomen falan mı isteyeceksin

ınsallah canım nolucak boyle bılmyıorum...

ben 3 ay klomen kullandım gectıgımız aylarda 3.ay yumurtalaarı calıstrdık 2 ay dınlen ve gebe olmazsan mayıs ayında gel dedı doktorum bılmyıorum ne yapacak...yarın haber verırım sızee....tekrar klomen verırmıkı acaba?

canım eğer kullandığın serophene ise o sadece 3 kez kullanılıyor
ama klomense adı 6 ay kullanma hakkın var.
eğer hakkın bittiyse iğnelere geçelim der yada aşılama yapalım der çünkü diğer aşamalar bunlar
ama o iğneleri devlet bi kaç kez ödüyor ve iğnelerle hem yumurta daha kaliteli oluyor hemde rahim duvarı destekleniyor
iğneler devlet ödesede biraz pahalı 400 500tl civarı.ama pourgua var özlem oda iğnelerle gebe kalmıştı.

kıjjjlarrrrrr slmlar pek giremiyorum misafirlerim oluyor yoğun ve yorgun bi dönem hepinizi öpüyorum ateşim geri düştü bi tık...
nilay yeni döngün hayrlı olsun ...
sonnur beni sormuşsun iyiyim cnm sen nasılsın..

yok cnm klomen kullandım 2 ay da progestan kullandım

aa evet demıstı bak yenıaklıma geldı olmazssa ıgne tedavısıne gecıcez demıstı

off ıgneler pahalıymıs bızım kendı ısımız oldugu ıcın esımın bagkuru var oda bu sıralar bırseyler mı ne devredılıyormus tam bılmıyorum 6 ay gecıs donemı varmıs 6 ay yararlanamıcaz kotu olur bızım ıcın...bakalım hayırlısı artık...yarın olsun da bı gıdeyım

evet nıckını hatırlıyorum ınsallah onun kadar sanslı olabılırım...

tesekkur ederım cevapların ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…