Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sacak problemi ne kız

aaa bilmiyomusun fimbria saçaklarını
yumurtalarını içine alan tüplerin ucunca saçaklar var böle dalga dalga dalgalanıyorlar sebepsiz infertelitede tubal faktörler dedikleri bu saçaklar ve yumurtanın içe alınamaması fln fln...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom buyrun inşallah çatlamışımdır çalışmalar fln uygun buna
yarın eşim arısütü getiriyor onuda yiceeemmmm ne gelirse ne bulursammm indircem mideme löp löp bebek olsun inşallah

Son düzenleme:

olililililililii
hoşgeldin nasılsın canım
deryoş yeni gördümmm iyi cnm sizler nasılsınız bakem...
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bahar eğer düşmez ise çatladım diyeceğim
göğüslerim 5-6 gündür paytalayacak gibi acıyor
olmuş gibi sanki inşallah bi kaç güne şekillenir tablonda...

içme bebikinle bu şekilde buluşma olurmu olur .... ani yükselişin çok keskin bu kadar erken çatladığın oldumu hiç bahar :26:

olsun canımm löp löp tombiş bi bebek olsun inşallahhhh
çatlamışsın gibi duruyor ama seninde ilerleyen günlerde belli olur sanırım kesin olarak

ben hiç bukadar erken çatlamadım canım bilmmiyorum ama soğandan olabilir diye düşünüyorum bugün 5.günm ya belkide doktorun kist diye gördüğü 9mm bi yumurtaydı anlayamadı mı acaba diorum

dur seni şoktan çıkarayımm..
hatta bununla ilgili bi anım var doktor tubal faktör olabilir deyince bende fimbria saçaklarının işlevini kaybettiğinimi düşünüyorsunuz deyip doktoru şok etmiştim...

daha da şoka soktun ki sen beni
Doktor ne dedi Allah aşkına

sen beni bekleme kuşum çektirde kurtul şu stresten bi adım daha yaklaşacaksın bebek için ben inanıyorum

evet bahar sanırım bu sefer gidicem bu işi çıkarıcam aradan

Sonnurr içimi kararttın

tık tık ı dinliyorum sende dinle bebişşimmm

hoşgelmişinn fıstıkıımmm evet ama geçti gitti şükürr
allah razı osun bitanem aynı dilekler senide bizide herkesi bulsun inşallah
nasılsınn?

yeni gelen hafta siz komsu topikcanlarindaaa tum dilekleriniiiiiiiiiiiii beraberindeee getirsinnnnnnn hayirli zamanda hayirli bebeislerle ,mutlu haberlerle halay cekip cosacaginizz bir hafta olsunnnnnnnnnn
tummm dularimizzz kabullll olsunnnnn gobuslereee bebislerrr dolsunnnnn
aminnnn ....

mucksss..

kizlar bu arada sizin topikte farkli kurler varsaaaa degis tokusaa paylasima herzaman haziriz:)))

bizdeki meshurlar
sogan -incir- bal tarcin corek sizde farkli seyler varsaaa bizede ogretinnnn kislarrrr optummmmm

sonnur deli misin kızım gidip yatsana ne işin var ayakta
ben okula gdidiyorum öğlen gelecğim öpüyorum seni

kızlar günaydın nasılsınız
hafta içi daha dinleniyorum sanki ya bu hafta sonlarından pazartesılerı hamur gibi yapışıyorum yataga cıkasım olmuyor ama iş olunca mecbur ... sizler napıyosunuz??
regl olmadım hala ama gecen ayda 20 gun gecıkmıstı umutlanmıyorum bakalım kısmet beklıyorum sadece

EWEETT kimsenin olmamasını avantaj bilerekden ne avantaj sağlıyorsa.. alt kısımda online olanların ismi yazıyorya orada sadece benim adım var.. ooohh ohhh adımın harfleri çok rahat ediyorlar.. bir b burda duruyor öteki d burda yayıldık nickimle topiğe iyicene :) aslında çok sinirliyim.. benden bugün ince o uzayan akıntıdan geldi ama bir cm kadar uzuyor çok afedersiniz kızlar ya.. ama yumurtladım mı yani şimdi eğer yumurtlama olduysa bugün 9.günüm 1.erken yumurtluyorum 2.hiç halvet yok 3.bu akşamda umut yok 4. o zaman neden umut var

36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
umarım ateş yarın düşüp de aslında ben çatlamadım kandırdım seni demezzz

sonnur deli misin kızım gidip yatsana ne işin var ayakta
ben okula gdidiyorum öğlen gelecğim öpüyorum seni

anaamm deryaa sende benim gibi 20.günde çatlamışsın demek :) bende ölçüyorum ama bi yere not alıyorum.
ama maşallah çok güzel gidiyor dur bakalım şu glukofen işe yarar mı acep
sorma bee gece 1.30 da uyudum sabah 5 de banyo yaptım bide 7.30 da kalktım kocaya kahvaltı hazırladım hazırlarkende benimkine tık tık ı dinletiyordum

merhabaa birseee bende çalışırken hafta içi yataktan çıkmak istemiyordum ama çalıştığım günlerde hafta sonu gelincede baykuş gibi ayağa dikiliyordum
günün geçtimi canım yine kaderdaşım yaa kaç gün oldu?

az kay bakim öteyee ben geldim sıkışıcaz mecbur
5.nefes alıyorsak hala umut var
bence erken yaa bu kadar erken olur muki ateş ölçmüyon mu sen?

az kay bakim öteyee ben geldim sıkışıcaz mecbur
5.nefes alıyorsak hala umut var
bence erken yaa bu kadar erken olur muki ateş ölçmüyon mu sen?[/QUOTE]

ben toplandım canımcım hepimize yer varmış :) erken bencede ama düşükten sonra şaştı galiba benim ya geçen ayda ya 9.günde yumurtladım yada yumurta yapmadım şimdi de o akıntıdan gelince tamam benim için ay bitti dedim ateç ölçemedim aldım ettim ama her sabah unuttuğum için ölçemedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…