- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.421
sacak problemi ne kız
onu bizde çözemedik ama kendimize teşhis koymuştuk oliylesacak problemi ne kız
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bahar eğer düşmez ise çatladım diyeceğim
göğüslerim 5-6 gündür paytalayacak gibi acıyor
aaa bilmiyomusun fimbria saçaklarını
yumurtalarını içine alan tüplerin ucunca saçaklar var böle dalga dalga dalgalanıyorlar sebepsiz infertelitede tubal faktörler dedikleri bu saçaklar ve yumurtanın içe alınamaması fln fln...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom buyrun inşallah çatlamışımdır çalışmalar fln uygun buna
yarın eşim arısütü getiriyor onuda yiceeemmmm ne gelirse ne bulursammm indircem mideme löp löp bebek olsun inşallah
deryoş yeni gördümmm iyi cnm sizler nasılsınız bakem...olililililililii
hoşgeldin nasılsın canım
olmuş gibi sanki inşallah bi kaç güne şekillenir tablonda...36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bahar eğer düşmez ise çatladım diyeceğim
göğüslerim 5-6 gündür paytalayacak gibi acıyor
oyyyy oyyy nerelere gidem ben sabah çok güzel enerjim vardı ama şimdi tükendi sonnurla aynı durumdayım içim kararmış bi şekildeyim.
şimdi kafa çekmek istiyorum bütün dertlerimi unutmak ama eşim olmaz diyor.aslında üçaylarda geliyor gelmeden çeksem nolurki sanki hergün içiyoruz
olicim hoşgeldin buaralar dersini aksatıyorsun seni sınıfta bırakıcaz.hadi ateşini paylaş bende paylaşıcam
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aaa bilmiyomusun fimbria saçaklarını
yumurtalarını içine alan tüplerin ucunca saçaklar var böle dalga dalga dalgalanıyorlar sebepsiz infertelitede tubal faktörler dedikleri bu saçaklar ve yumurtanın içe alınamaması fln fln...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom buyrun inşallah çatlamışımdır çalışmalar fln uygun buna
yarın eşim arısütü getiriyor onuda yiceeemmmm ne gelirse ne bulursammm indircem mideme löp löp bebek olsun inşallah
deryoş yeni gördümmm iyi cnm sizler nasılsınız bakem...
olmuş gibi sanki inşallah bi kaç güne şekillenir tablonda...
içme bebikinle bu şekilde buluşma olurmu olur ....ani yükselişin çok keskin bu kadar erken çatladığın oldumu hiç bahar :26:
dur seni şoktan çıkarayımm..
hatta bununla ilgili bi anım var doktor tubal faktör olabilir deyince bende fimbria saçaklarının işlevini kaybettiğinimi düşünüyorsunuz deyip doktoru şok etmiştim...
YAN TOPIKTEN yanardonerli meyve tabagi esliginde muzuuuukkkkkkkkk :))))
duygu yogunlugu cokken aman dinlemeyinizzzzzzzz halvet haftalari dinlenmesii tavsiye edilirr :)))
TIK TIK
Yalan Dünya Yakalarsam Tık Tık Remix V2 Irem sak Tüleyman Robot dansi - YouTube
IYI SEYIRLER
MUCKSS
sen beni bekleme kuşum çektirde kurtul şu stresten bi adım daha yaklaşacaksın bebek için ben inanıyorum
Sonnurr içimi kararttın
heyooooooooooo slm kızlarrrrr....
bahar bnm saçak problemimi henüz hiçbir ilim bilim adamı çözememişşş çok iddalısın ...ama bigün bunu çözen bilen bulan çıkarsa takip edecem..
sonnur hava kapalı olunca bnmde cnm sıkılır ...arkadaşının başına gelen bu güzel olayın darısı sana olsun inşallah...en kısa zamanda amin...
bende iimmmm birazdan tablomu paylaşacammmm sizlerle
baharr neye bakıyooonnnnn
nese ben gidiyom kocişle acuk vakit geçireyimm
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
umarım ateş yarın düşüp de aslında ben çatlamadım kandırdım seni demezzz
sonnur deli misin kızım gidip yatsana ne işin var ayakta
ben okula gdidiyorum öğlen gelecğim öpüyorum seni
kızlar günaydın nasılsınız
hafta içi daha dinleniyorum sanki ya bu hafta sonlarından pazartesılerı hamur gibi yapışıyorum yatagacıkasım olmuyor ama iş olunca mecbur ... sizler napıyosunuz??
regl olmadım hala ama gecen ayda 20 gun gecıkmıstı umutlanmıyorum bakalım kısmet beklıyorum sadece
EWEETT kimsenin olmamasını avantaj bilerekdenne avantaj sağlıyorsa.. alt kısımda online olanların ismi yazıyorya orada sadece benim adım var.. ooohh ohhh adımın harfleri çok rahat ediyorlar.. bir b burda duruyor öteki d burda yayıldık nickimle topiğe iyicene :) aslında çok sinirliyim.. benden bugün ince o uzayan akıntıdan geldi ama bir cm kadar uzuyor çok afedersiniz kızlar ya.. ama yumurtladım mı yani şimdi eğer yumurtlama olduysa bugün 9.günüm 1.erken yumurtluyorum 2.hiç halvet yok 3.bu akşamda umut yok 4. o zaman neden umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?