Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ayyyyyyyyyyyyy valla öyle artık bi kaçak maçak klinik açayım kızlar ilk hastalarım olurmusunuzzzz
baştan sona incelerim sizi nerenizde ne var bulurum
olinin saçak merakını gideririm
sonnura zorla soğan suyu içiririm
deryoşun kocasını döverim
bebişinde kocasını döverim
bdronerin hormonlarına bakarım
nazın da kocasını döverim
hayalin yumurtalarına baakarım
cardeleni doğurturum
snow la orlici zayıflatırım arkasından bebişle kilo aldırırım.
bizim bi masumiyet vardı o buralara uğramıyor artık ama onuda doğurtabilirim
pasiyle cano terfi etti onlara bişey yapamam onlarada çocuk doktorları baksın artıkın.
kendimede aşılama yaparım oldu olacakkkk

Son düzenleme:

kızlar idilga yan topikten komşumuzz
bana sadece bahar diyebilirsin komşuuuuuuuu
bizim topiğe söylediklerin içinnn çokk teşekkürler dualarımız karşılıklıııı
inşallah sizin topiktekilerde birer birer hatta hepsi birden gebeş kalsında nüfus patlaması olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
sonra hepberaber mayıs haziran gebeleri diye topik açarızzzzzzzzzz
halaylar çekerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz lililililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gel böyle arada şenlendir biziiiiiii

selamlarr
baharcım nasılsın?
arada gelip okuyorum ama gelişme var mı?

ay yemin ederim varya azönce bende seni gördüm sizin topiğin son mesajında gireyim bi yazayım nasıl diye dedim
ama sen benden önce davrandın ferdammmm biz aynıyız aama değişicez inşallah yakında
seninde doğumuna az kalmış kuzum inşallah sağlıklı bir doğumla prensini alırsın kucağına dualarımız seninleeeee

sağolasın canım
seni göremiyorum epeydir denk gelmiyoruz merak etmiştim
inşallah değişecek tabi canım, gönlünüze göre olsun herşey
şimdi ilk sayfaya baktım da doğum sırası bende görünüyor, heyecanlandım :18:
son zamanlara girdik sıkıntılar var bikaç tane ama atlatıcaz allahın izniyle
güzel haberlerinizi bekliyorum

canım evet sıra sende ama herşey güzel olacakkkk
ayy gerçekten süper bi heyecan kendimmiş gibi oldum valla düşünsene bir ay sonra bebiş kucağında olacak allahın izniyle
adını kesinleştirdinizmi en son kuzey emir di sanırım

inşallah canım
ama hala sanki ben doğurmayacakmışım gibi geliyor
görmeden inanamıyor insan
ismi iyi hatırladın canım emir kuzey olarak kesinleştirdik inşallah
hayırlısıyla doğumdan sonra haber veririm inşallah

tatlım yeter bukadar taşıdığın paşayı artık dünyaya merhaba diycek tabi
ismi şeyden hatırlıyorum sen söyleyince ikisini bende ferihanın emiri kuzey güneyin kuzeyi demiştimm
evet güzel haberlerini bekliyoruzzz hayırlısıylaaaa

yaa bahar benim sadece hormonlarıma bakıp hemen postalama gitmem o kiliniğin kapısından karnımda bebeği görene kadar aha da şurdaki sanlyeyi alıp kapının önünde otururum.. beni uyutup rahim filmimi çek bak bakalım o dış gebelik neden olmuş sonraki gün aşılama yap sonraki gün tüp bebek yap o ay hamile kalayım.. yaa sen ne zaman açabilirsin bu kliniği ne zaman

yavriiiiiiiiiiiiiiiii bunlar için çok paranı alırım ama bak haberin olsun.öyle tl falan işlemez bana euro dolar falan alırım tabi altın da kabulüm.
işte bakalım bi kaç aya açarız ozamana kadar yaptınız yaptınız yoksa benim elime düşerseniz çok fenaaaaaaaaaa

aaa neden öyle oldu anlat hele

Deryoşş konuşmucam
konuşursam çok kişinin canı yanar
sen dert topiclerine bakıyon nasılsa benide dinlersen şişer patlarsın hahaha

sonnur sakın depresif olmaa pazar pazar valla ağır gelir sonra çıkamazsın bunalımdannnnn

yaa bahar amaa burda sabah hava karardı yağmur yağıyodu kahvaltı yapamadım içim daraldı arada geliyolar bana

komşuu arada gel sen bi kahvemizi iç tamam mı :)
teşekkür güzel sözlerin için

aaa soğanı içmem ben ama hsg için ne zamana randevu veriyon

Merhaba güzel anne adayımız heyecanın çok normal tabi ilk annelik duygusunu tadıcan Allahın izniyle
kolay sağlıklı doğumlar nasip olsun inş bütün gebelerimize

Yüce Rabbim sen bana bu en güzel bu en kutsal duyguyu yaşattınya binlerce kez şükürler olsun sana.artık bebeğim kucağımda,yavrumada hayranım babasınada.ikinizide çok seviyorum ömrüm sizin olsun

Bi arkadaşımın face de paylaştığı yazı kızlar
bugün yine bi tanıdığımın hamile haberini aldım dünde birinin daha ..
Rabbim duy sesimizi inş..

sen beni bekleme kuşum çektirde kurtul şu stresten bi adım daha yaklaşacaksın bebek için ben inanıyorum

heyooooooooooo slm kızlarrrrr....
bahar bnm saçak problemimi henüz hiçbir ilim bilim adamı çözememişşş çok iddalısın ...ama bigün bunu çözen bilen bulan çıkarsa takip edecem..
sonnur hava kapalı olunca bnmde cnm sıkılır ...arkadaşının başına gelen bu güzel olayın darısı sana olsun inşallah...en kısa zamanda amin...
bende iimmmm birazdan tablomu paylaşacammmm sizlerle

sacak problemi ne kız

oyyyy oyyy nerelere gidem ben sabah çok güzel enerjim vardı ama şimdi tükendi sonnurla aynı durumdayım içim kararmış bi şekildeyim.
şimdi kafa çekmek istiyorum bütün dertlerimi unutmak ama eşim olmaz diyor.aslında üçaylarda geliyor gelmeden çeksem nolurki sanki hergün içiyoruz
olicim hoşgeldin buaralar dersini aksatıyorsun seni sınıfta bırakıcaz.hadi ateşini paylaş bende paylaşıcam
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…