Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

olimmm olmuyor böyle ama çok özletiyorsun kendiniiiii gönder şu misafirleride muhabbete devam edelim

evet canım malesef pahalı iğneler ssk olunca 3000üniteye kadar karşılıyor ama bağkurda nasıldır bilmiyorum.
kesin olacağını bilsek paracıklara acımıycaz ama işte bunun bi aşama ilersi daha pahalı olduğundan endişemiz.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh
ayrıca sorunun sadece yumurtlamaysa bence bi iki kez daha deneyebilirsin 5.6.da gebe kalanda çok var klomenle

Son düzenleme:
sevgili arkadaşım gerçeği gördüğün ve benim vicdan azabımı aldığın için sana sonsuz teşekkürler
sana kırgınım yargısız infaz yaptığın için,bir kere bile neden diye sormadığın için,kayıtsız şartsız inandığın için.
ama sende gerçeği gördüğüne göre ve benimde içim rahatladığına göre kalıcı olmayacak bu kırgınlık.
bende zamanla unutacağım çünkü kindarlık kötü kalplilik yok benim yüreğimde
beni azçok tanıyanlar öğrenmiştir sanırım.kalbi kin dolu olsam yalancı olsam benim doğuracağım evlatta öyle olur ve bu dünyaya kötülük etmiş olurum
sana ailenle evladınla güzel uzun ömürlü ve yalandan riyadan uzak bir hayat dilerim.
hakkım varsa helal olsun seninde bende çok hakkın vardır sende helal et allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:

gelen gidenmi var canım biz yokken

" tarlutal " bu ne sonnur????

kız bide geçen seni banladılarmı
birileri gelip gidiyoda bizmı görmuyoruz acebaa

aynen ordayızzzz

her ıstedıgımız anında olsaydı hayatın ne anlamı kalırdı dıye dusunuyorum bazen

öyle amaa bu iş bebek için olunca sabırda tükeniyor.. rabbim sabır versin..

canımm ben oluyorum bu sefer sen yoksun omuyo amaaa
bende iyiym dün derya beni baya dürttü sanırım bu ay doktora gidicem inş
az kaldı adetime geçen ay 25 inde olmuştum bekliyorum...

" tarlutal " bu ne sonnur????

kız bide geçen seni banladılarmı
birileri gelip gidiyoda bizmı görmuyoruz acebaa

adet söktürücü farlutal şimdi adı değiştide tarlutal oldu çok komik adı bee

Arkadaşlarr Receb i şerifiniz mübarek ve hayırlı osun..
bugünün önemi büyük, dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim. Allah kabul etsin..

hayırlı günlerrr ...mübarek 3 aylar başlıyor bugün dualarda buluşalaım arkadaşlar...
baharım bi 10 gün daha böle gider sonra yine burdayım inşallah ...hiç giremem sanıyordum ama girebiliyorum annemler fln geldi şimdide biraz onlarla hasret gideriyorum o namaza gittikçe bende girebiliyorum ancak yoksa bozuluyor bilgisayara dalınca ALLAH razı olsun bana meryem suresini okuyor hergün suya onu içiyorum boş duruyor sanmayın yani arı sütü demiştim ama getirmedi eşim sormayıda unuttum şeker hapınada devam rabbim çabalrımı ve çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah ...
baharcım paylaştığın yazı seninmi yoksa sana gelen bi msjmı anlamadım ama dokunaklı ve manalı olduğu aşikar..
sonnurcum şuanda onlıne olarak topiktesin bu msjı yazarken kaybolurmusun blmiyorum ama ben sizi çok seviyorum valla bak

selam kızlar 2,5 haftadır gelemiyordum doğru dürüst yaram iyileşmeye başladı sanırım cuma günü randevum var hem yaramı muayene edecek hemde sorun varmı yumoşlarda bakacak 1 ay ara verdikten sonrada aşılama yapcak tabi tekrardan hsg çekilcem çekilemediğim için öncesinde kendinize iyi bakın Allaha emant olun....

umarım herşey yolunda gider senin için ALLAH yardımcın olsun...

canım ozaman sen ailenle bol bol hasret gider bizi boşver biz hep burdayız bak nasılolsa.
yazı bana ait ama mesaj başkasına gönderildi.
evet bugün üçayların başlangıcı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla bu hasret bitsin.
annenin duaları kabul olurmuş inşallah seninde dileğin yakında kabul olur.

Meryem suresını bende okuyorum ama suya üflemıyorum üflemelımıyım??

ayrıca ateş tablomuda paylaşayım sizce öncesine çizgi çekmek gibi bi ihtimal varmı kızlar yoksa dünemi çeker eğer yarından sonra yükseliş gösterirse??

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
çatlamak ve çatlamamak arasında kalmış senninki canım amannn boşver sen işine bak...çatlamış gibi duruyor ama
benimde tablo çok değişti görmen lazım az sonra paylaşıcam .

geçmiş olsun canım sağlıcakla dön aramıza inşallah

yinede giriyorum cnm şimdi kuran okuyor bende boşlukları dolduruyorum işte sizide çok merak ediyorum yazamasamda bi bakıyorum ..

Meryem suresını bende okuyorum ama suya üflemıyorum üflemelımıyım??

evet cnm 41 gün boyunca bir bardak uya okunacak içerken 3 yudumda besmele çekip ardından elhamdülillah deyip içilecek yani 3 defa tekrarlanacakmış içerken aralarda duada ediyorum ben ..
ayrıca size anlatmak istediğim birşey var...misaitseniz ben kimseye söyleme taraftarı değildim ama ailem arkaadaşlarınla paylaş dedi..
benm tüp bebek olayını ertlememim sebebi seneler evvel bi hocaya gidilmişti birinin eşiyle arasında olan anlaşmazlıklar sebebi ile ben de ordaydım eşlik etmek amaçlı yoksa pek ilgilenmem rica edince kıramadım ..neyse hoca baktı arakdaşa anlattı bişeyler sonra birde dedim bana bakarısınız baktı senin çocuğun olmaz olsada düşer sende sübyan yeli var dedi bana bi dua verdi bunu 7 gün suya ıslatacaksın ve içeceksin sonra tekrar gel dedi ben dediğini yaptım ama snra gitmedim o sıralar çocuk düşünmüyorum yalnız..aadan seneler geçince bnm hep aklımdaydı sonra dedim en azından psikolojik olarak kendimi iyi hissetmem için tekrardan işinin ehli olarak bilinen bi din adamına gidildi ve aynı şeyi oda tekrar etti sende sübyn yeli var ilaç bile kullanmana gerek yok bunlar bunları yap dedi şimdi bi dua taşıyorum..rabbime sığındım herşeyin hayırlısı inananlar inanmayan ben herkez bilsin istedim..

peki ne demekmiş canım bu belkim bizde de var hemen kendime pay çıkardım.büyümü yaptılar bize acep yaaa
ben inanırım valla neden olmasınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…