- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.501
hadi gözün aydın sen tatiline çık ordan gebeş dönersn belki neden olmasın
hayırlı günlerrr ...mübarek 3 aylar başlıyor bugün dualarda buluşalaım arkadaşlar...
baharım bi 10 gün daha böle gider sonra yine burdayım inşallah ...hiç giremem sanıyordum ama girebiliyorum annemler fln geldi şimdide biraz onlarla hasret gideriyorum o namaza gittikçe bende girebiliyorum ancak yoksa bozuluyor bilgisayara dalınca ALLAH razı olsun bana meryem suresini okuyor hergün suya onu içiyorum boş duruyor sanmayın yani arı sütü demiştim ama getirmedi eşim sormayıda unuttumşeker hapınada devam rabbim çabalrımı ve çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah ...
baharcım paylaştığın yazı seninmi yoksa sana gelen bi msjmı anlamadım ama dokunaklı ve manalı olduğu aşikar..
sonnurcum şuanda onlıne olarak topiktesin bu msjı yazarken kaybolurmusun blmiyorum ama ben sizi çok seviyorum valla bak
selam kızlar 2,5 haftadır gelemiyordum doğru dürüst yaram iyileşmeye başladı sanırım cuma günü randevum var hem yaramı muayene edecek hemde sorun varmı yumoşlarda bakacak 1 ay ara verdikten sonrada aşılama yapcak tabi tekrardan hsg çekilcem çekilemediğim için öncesindekendinize iyi bakın Allaha emant olun....
yinede giriyorum cnm şimdi kuran okuyor bende boşlukları dolduruyorum işte sizide çok merak ediyorum yazamasamda bi bakıyorum ..
evet cnm 41 gün boyunca bir bardak uya okunacak içerken 3 yudumda besmele çekip ardından elhamdülillah deyip içilecek yani 3 defa tekrarlanacakmış içerken aralarda duada ediyorum ben ..
ayrıca size anlatmak istediğim birşey var...misaitseniz ben kimseye söyleme taraftarı değildim ama ailem arkaadaşlarınla paylaş dedi..
benm tüp bebek olayını ertlememim sebebi seneler evvel bi hocaya gidilmişti birinin eşiyle arasında olan anlaşmazlıklar sebebi ile ben de ordaydım eşlik etmek amaçlı yoksa pek ilgilenmem rica edince kıramadım ..neyse hoca baktı arakdaşa anlattı bişeyler sonra birde dedim bana bakarısınız baktı senin çocuğun olmaz olsada düşer sende sübyan yeli var dedi bana bi dua verdi bunu 7 gün suya ıslatacaksın ve içeceksin sonra tekrar gel dedi ben dediğini yaptım ama snra gitmedim o sıralar çocuk düşünmüyorum yalnız..aadan seneler geçince bnm hep aklımdaydı sonra dedim en azından psikolojik olarak kendimi iyi hissetmem için tekrardan işinin ehli olarak bilinen bi din adamına gidildi ve aynı şeyi oda tekrar etti sende sübyn yeli var ilaç bile kullanmana gerek yok bunlar bunları yap dedi şimdi bi dua taşıyorum..rabbime sığındım herşeyin hayırlısı inananlar inanmayan ben herkez bilsin istedim..
ben sımdı doktordan geldım
muayene de pek kasmadım şukur:)
hıcbır sorun yok dedı.ılac vermıyorum tahlıl vermıyorum dedı..tatıle gıdın dedı...agustosta gel olmazsa rahım fılmı ve ıgne tedavısıne baslarız dedı...
sogan kurunu ovulasyon testlerını soyledım....kulaktan dolma seyler yapma dedı...hıcbırsey yapma dedı
bu surecı beraber gecırıcez hıc merak etme hersey yolunda dedı...
canım doktorum yaa
yanı bosa gıttım gıbı bırsey:)
slm kizlar cok yorgunum tasinma telasi iyiden sardi hic bos vaktim yok arti cok yorulunca carpintim oluor 2 dk is yapiosam yarim saat yatiorum bi masa toopluorum 2 saatte carpintidan dolayi ozellikle aksam yemekten sonra oluorbu arada bebisimin hareketlerini artik epeyice derinden hissediorum o zmn herseyi unutuorum ama bu velet bana cok kilo aldiricak gibi gozukuor ilk 4 ay hic kilo almamistim ama yavastan istah kabarmasiyla beraber kilo artisida yasiorum bide cok tatli yiyorum erkekim tatlici mi olacak ne
günahmı değilmi bilmiyorum ama sonuçta amaç kötü olmadıkça günah değildir..mesela arası bozuk eşleri barıştırmak için yapılandamı günahtır bence diğer türlü kötü amaçlı yapılanlar günahtır tabi yine rabbim bilir ...ben sadece çocuğum olsun diye çabalıyorum o kadında öyle bunun günah olduğunu düşünmüyorum..
ilk kez duyuyorum ama olabılır ya bazı batıl inançlar gibi , koca karı ilaçları gibi bence mahsur yok
"bebege giden her yol mübah"
oyy kızlarr ben dayanamıyorumm susadım ve başım ağrıyor ilk günya ondan sanırım..
ben iftara kadar gelmem umarım akşama görüşürüz
kız nilayyy benıde götür hocalara hacılara
kak gidek
ooo sen hoca de yeterkıvajıyken kaynanam saolsun hepsıyle tanıstrdı benı
senden uzun suredir ilk defa haber aliorum sana kirginim aslinda arkadasim ama senin adina cok mutlu oldum en azindan bi aksilik cikmadan bebegini kollarina almissin uzun ve saglikli omurler dilerim kizina
ayy allah kabul etsın bgunlerın degerını bılmek lazım temmuz sıcagında kavrulmak var
allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?