Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

senden uzun suredir ilk defa haber aliorum sana kirginim aslinda arkadasim ama senin adina cok mutlu oldum en azindan bi aksilik cikmadan bebegini kollarina almissin uzun ve saglikli omurler dilerim kizina

KIZLAR
selamm..
bugün sat ın 10.günü ve eşim şehir dışına çıkacak ve kısmetse 4 gün sonra gelicek :.. Allah'tan hayırlısını diliyorum..

ama ben bu günleri böyle kaçırmamıza çok üzülüyorum.. bu kadar ilaç içtik ama eşimle bu ayy.. canım sıkılıyor ya...

Bende geçen sene ilk kez düşük yaptım k.valideme bi yakını demiş sen buralarda ne duruyorsun senin gelinin de sübyan yel var demiş.neyse ilk annemler bişey demedi bana hocaya gitmişler sormuşlar o da evet var demiş bana bir dua gönderdi onu sarıp sarmalayıp boynuma astım bir de kasas suresini haftanın 3 günü okusun demişti bu yıl hamileyim işte 6 aylık oldu .bi sorun yok.ama bunun dinimzde yeri nedir bilemiyorum benim ilahiyat mezunu hocam vardı ona sordum hurafe dedi

ilk kez duyuyorum ama olabılır ya bazı batıl inançlar gibi , koca karı ilaçları gibi bence mahsur yok
"bebege giden her yol mübah"

Canımm bende seni çok seviyoruummmmmm dualarımdasınız hepiniizzz

selam tatlım çok geçmiş olsun mübarek ayların hürmetine sağlığına kavuşup bebeğinle buluşman dileğiyle..

valla canım bu işler beni aşar..
bi bilgim olmadığından yorumda yapamıyorum.
ama bundan 3 ay önce ben bi bayanla tanıştım durumumu anlattım oda bana bi adres verdi
hoca anne diye birinden gidip durumu anlatıp dua isticektim o kadar.hemde o adres bizim evin orda ama ben gitmedim. yani bu kadın istihareye yattı ve benim ilaçlık bi durumum olmadığını söylemişti onun için bu kadının adresini vermişti. ama gittim mi hayır
gitsem gitsem ben doktora giderdim zaten

maşallahhh ne güzel bi haber bu yavruuu valla süper umarım doktorunun dediği gibi olur

hoşgeldin canım zorlama kendini vede çok yeme olur mu :) helede tatlı hiçççç

:26::26::26::26:

oyy kızlarr ben dayanamıyorumm susadım ve başım ağrıyor ilk günya ondan sanırım..
ben iftara kadar gelmem umarım akşama görüşürüz

bundan 5-6 ay once dayımlara zıyarete gıttık boyle bı konu acıldı yengemde burada bır hoca var bılmem kımın kısmetı kapalıymıs hocaya gıtmıs kısmetı acılmıs yıldız name bakıyo fln dedı benım kardesım de cok meraklıdır boyle seylere gıtmek ıstedı yengemde goturdu bızı zorla esımde geldı o zamanlarda 3-4 aydır cocuk ıstıyoruz kardesıme dedıkı sansın hıc yok dedı iş konusunda da baska konularda da dedı kagıt yazdı verdı suya koy 7 gun ıc dedı...sonra kardesım sartları daha ıyı olan bır yerden ıs teklıfı aldı ve ışını degıstırdı:)unutmusuz tamamen :)bende demsıtmkı cocugum olmuyo:)ne kadarlık evlısın evlısın dedı 3.5 yıllık dedım...sızın bır problemınız yok tıbben dedı.yerını tutturamıyorsunuz dedı sımdı aklıma geldı unutmustum :)kagıt verdı bıze suya koyun ıcın tekrar gelın dedı ama bız gıtmedıksuyu da tam ıcmdık zaten:)

oyy kızlarr ben dayanamıyorumm susadım ve başım ağrıyor ilk günya ondan sanırım..
ben iftara kadar gelmem umarım akşama görüşürüz

ayy allah kabul etsın bgunlerın degerını bılmek lazım temmuz sıcagında kavrulmak var
allah yardımcımız olsun

senden uzun suredir ilk defa haber aliorum sana kirginim aslinda arkadasim ama senin adina cok mutlu oldum en azindan bi aksilik cikmadan bebegini kollarina almissin uzun ve saglikli omurler dilerim kizina

vayyy beee pourgua 21 haftalık bile olmussun zaman ne çabuk geçiyor senle ben kaldık kim vardı başkaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…