- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.521
kız bu isminin yanındaki pembe kürk ne yaa:26:
kız bu isminin yanındaki pembe kürk ne yaa:26:
Kızım bu nilay çok zenginya ondan
kııızzzllaaaaarrrrr,
cahilliğime verin size bişey sorucam.. şimdi ben bu ay yumurtlama günlerimi değerlendiremiyorum ya sonraki günler için ilişki olsa bile gerçektende bebek olmaz mı? kimi sitelerde araştırdım diyor ki diğer zamanlarda %25 şans var diyor doğru mu? Birde herkesin spermi 72 saat yaşıyor mu?
canım şimdi senin bugün 10.günün dimi.sen bugünü değerlendirmişsindir.ee eşinde 4 gün sonra gelecek zaten 14.güne denk gelcek gelince hemen işi pişirirsin
zaten verimli günler 12 16 arası 30güne kadar adet olanlarda.senin normalde döngün kaç gün
Bahaaaaarr hoşgeldin :))) şimdi ben normalde 29-28 günde bir adet oluyordum.. ben dün akşamı değerlendirdim bu akşamı değerlendiremiyorum( 14.günümde de geç gelicek belki gerçi erken gelmek için elinden geleni yapacak olmayan bebeğimiz içinde yetişemezseee 15.güne atıcaz.. ya ben bu ay 2 kere yumurtlamak istiyorum o ilaç işe yarasın istiyorum... benim şansım bitik di mi bahar.. bu acı gerçeği yüzüme vurabilirsin.. umutsuz vakkayım mı ben bu ay..
bebeğim umutsuz vaka değilsin sen yanlış hesap yapıyorsun belkide bu ay 15.gün çatlayacaksın.bizim yaptığımız o hesap kitap hepsi boşş.düşünsene adetten 1 hafta önce gebe kalanları her ay aynı zamanda adet olupta adetten bi hafta önce gebe kalmak bizim hesaba uyarmı uymaz.ya adetten hemen sonra kalanlar onlarda değişik yada yumurtlamadan çok önce ilişki olup tutanlar.yani bunn gibi çok örnek var.o yüzden sen akışına bırak imkanları zorlamadan herşey olabildiğince olsun boşa stres yapma tatlım neden olmasın belkide buda bir vesile
ya aslında haklısın.. Sana bişey diiyim mi aslında dön gül dön ağla durumu.. düşünsene geçen ay belki yumurtam olmadı daha doğru dürüst bi adet döngüm oluşmadı henuz ama ben kendimi parçalıyorum ki günlerim geçiyor diye.. sadece hesaba bakıyorum yaaa şu ateş ölçme olayını unutmasam hayat daha bir koly olucak :)) her akşam unutmıyım ölçeyim diyorum sabah olunca taa işyerine vardığımda aklıma geliyor ateşimi ölçeceğim.. amaaann ne yapayım diyrum aha buraya yazıyorum bu ay gebe olduğumu sizinle paylaşana kadar hiiç yumurtlama adet falan bahsetmiyorum......
bu arada bugün kendime çok güldüm işle ilgili bugün farklı bir form sayfasındayım biriside bir konu üzerine uzuuun uuzzuun yazıp açıklamış okuyorum tam aa bahar mı yazmış bunu dedim hemen heyecanla isim bölümüne geldim tabiki bahar değildi de benim bilinçaltıma nasıl kazındınsa bahar 3 cümle açıklama görsem konu ne olursa olsun sen yazdın sanıyorum
meliss canım bu arada bat 21 hazıranpfffffffffff
Bebişş oliii hayaalll baharrr ve herkess nerde acabaaaaa
bu formda ne kadar topicler varmış bööle kayınvalidelerini kötüleyenler iyi geçinenler insan bir kötü bişey okuyor kaşlarıını çatıyor iyi bişey okuyor hemen yüzünde gülümseme oluyor.. Allah herkesi hepimizi iyilerle karşılaştırsın hep.. bide hepimize inşAllah bebek kısmet etsin tez zamanda.. ben meryem süresini okucam müsait zamanda ama oli mi burdan bir kişi nasıl okuncağını biliyordu ben 41 kereyi aynı günde mi okumalıyım acep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?