Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

nilay zengin oldu kürkü niyim var bakmaz bize :112:

meryem suresı kuran-ı kerimin 300-313 sayfaları arasında
kehf suresınden sonraki sure.
ben 3 kezdir okuyorum inşallah
kızlar diyanetten indirdigim türkcesini isteyen arkadaslara mail atabılırım özelden mail adresi yollarsanız en azından türkcesınden okumuş olursunuz (nihayeti Allah kelamı yararı olur arapca bilmeyenlere)

günaydın yavrularım
tostumu yaptım çayımı demledim kahvaltımı edeceğim şimfi
naklen yayın ateşimi paylaşıyorum
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
deryoşum bak tekrar yükseldi boşa stres yapıyorsun ve ateşini etkiliyorsun.o kesik çiginin olduğu güne bi eggwhite gir çünkü o gün çatladığın kesin.
hadi inşallah döllenmiştir de bebiş gelmiştirrrr

olim yaa sanırım sen daha çatlamamışsın.ama bugünleri değerlendir
geç gelişen yumurta hem daha sağlıklı olurmuşş.
hakkında hayırlısı bebeğimmm

olim geç olsun güç olmasın boşver
glukofen işe yaradı diyebilir miyim ben şimid
çatladı valla yumurta

tamam canım girerim

olim geç olsun güç olmasın boşver
glukofen işe yaradı diyebilir miyim ben şimid
çatladı valla yumurta

tamam canım girerim

deryoşum bence kesinlikle yaradı ve yarayacakta uzak değil bebiş inşallah...
sabah yazacaktım ama bahar yazmış akıntı girmediğin için ve eksik ölçümün olduğu için çizgin kesik yoksa kabak gibi çatladın ALLAHımın izniyle ..
ben alıştım cnm ya çatlarsa çatlar çatlamazsada kendi blir napak
zaten ben kendi kendime 21.gün çatlarım diye düşünmüştüm çünkü metformin kullanan pkolular 35 günde bir olmuşlar geneli mesela 2-3 ayda bir adet gören pkolu bile 35 günde bir adet olmaya başlamış ve sonrada gebeş çoğu darısı başımıza olsun inşallah en azından tüpe giderken zemin etüdü yapmış olcam oda bişe bnm için ..

tablolarda nazlandı anasını satim tam çatladık derken havamızı yere indiriyorlar ..daha erken canm bekleyelim görelim umut vadeden tablolar boş çıktı belki bunlar dolu çıkar

evet bu ay nazlandılar tam sıcak havalar başladı erkenden çatlasalar nolcakki.
aman gelirse kendi bilir bu bebiş.gelmezse çok şey kaybedecek çünkü eğer gelirse
anneciği onu çok sevecek babası oyuncaklar alcakkk teyzeleri halaları yeğenleri öpmeye doyamayacakk
annesi ona süt verecek mama verecek kız olursa saçlarını örecek erkek olursa jöle sürecek
cici cici kıyafetler alınacak en güzel beşiklerde yatacak
annesi babası ona gözü gibi bakacakkkk
gel bebeğim gelllll gellll pisi pisiiiiiiiii

hepsi iyi hoşta sondaki gel pisi pisi olmadı
bazen eşimede diyorum ya hiç olmazsa bebeğimiz diye ilk cümle köpek alırız
neyse baharcım bu hava kaçmaz bence arkadaşına gt tabi sana hitap eden biriyse bende dışarı çıkcam sabahki duştan sebep hala saçlarım yaş
akşam tekrar gelirim öpüldünüz batı yaklaşanda yok bu sıralar ekşın yok topikte
sonnurrrrr cicimmm sende durumlar nedir celunin seni merak edeyi..

nasıl sesleneceğimi bilemedimm kuşummmm ama gel bebişim gel demeliydim ama ozaman da melis gelirdi kesin ben ona bebişim diyorum hep şimdi kıızın işi çok kulağı çınlayıp gelmesinn.
üff hiçbişey yapmak istemiyorummmm çok sıkıcıııııııııı
evet bu sıralar topik ekşınsızzzz
neyse sana güle güle canımmmm akşam gel

Son düzenleme:
Allah kabul etsin inşAllah.. ama sen sanırım 41 gün okucaksında aralara zaman giricek o zaman ne olucak.. mesela diyelim eve gelmedin mesela adet oldun o 41 gün o zaman süre uzayacak.. onu nasıl yapmayı düşünüyorsun?
Bende aynı yolu izlicemde ona göre deyiver bakem

meryem suresı kuran-ı kerimin 300-313 sayfaları arasında
kehf suresınden sonraki sure.
ben 3 kezdir okuyorum inşallah
kızlar diyanetten indirdigim türkcesini isteyen arkadaslara mail atabılırım özelden mail adresi yollarsanız en azından türkcesınden okumuş olursunuz (nihayeti Allah kelamı yararı olur arapca bilmeyenlere)[/QUOTE]

CNMCMMM
baharcimmmmmmmucksssssss

biz 1 yilligina londradayiz gecen ay tatilmi memleketmi derken tatil dedikkk oyle boyle derkenn 4 ay olduuuu bittiiii ben o kadar uzak kalmaya aliskin deilim anneden babadan kardescigimdennnnn :))) yarin 2 hataligina gelicez insallahhhhhhh eyluldede kesin donusle isbasi yapicukk ben 1 yil ucretsiz izinle burdayimmm :)
yarinkiiiii eve donussssssss :))))) ayy cokk ozledimmmmmmmmmmmmm
bugun itibari ile yeni NOBAT ida belirlemis oldummmmmmmm 22 haziran yasgunum yeni BATIMDA 19 haziran :))) bakalim yarin doktor randevumda var burda doktora gidemiyodum yarin hemen kendimi doktora atayimdaaa baksinnnn ne var ne yokkk :)))))
mucksssssssss

allah hepimizin hakkinda hayirlisini versinnnnnnnn
simdiden yarinki kandilinizde kutluyorummm topikceeeeeeeee optummmmmuckssssss
allaha emanet olunn

aaaaaaaa anneden utanılırmı hiçç onlara demiycezde kime diycezzz
sen söle annene hem anaların duası daha çabuk kabul olurrrr

yaaa annem aslında biliyor tabi üzüldüğümü ama ben kim olursa olsun üzüntümü paylaşamıyorum belkide kimseyi üzmemek adına.. mesela dış gebelik yaşadığımda anneme hiç gözyaşı dökmedim korktuğum için ağladım ama hastanede kaldım ya ameliyat olucam korkusu yüzünden düşük yaptığımda çok ağladım ki oda belki hayatımda ilktir annemin yanında ööle hıçkıra hıçkıra ağladım.. şimdi kimse bu konuyu açmıyor zaten bana öff pöff bilemedim.. Neyse seni dinliicem birazdan arayıp söyliyimde o 41 gün okusun hepimize bağışlar bitirdikten sonra inşAllah fayda olur..

oyyy canım yaaa en güzelini yapmışsın ailen dururken tatilde neymişş.çok güzel vakit geçirirsiniz inşallahhhh
yarında doktordan güzel haberlerle dön.
seninde hakkında hayırlısı olsun canımmmmm kandilin mübarek duaların kabul olsunnnnn
iyi yolculuklar dilerim sanaaaaa

inşallahhh kabul olur canımmm
hiçbizaman derdini içine atmayacaksın bi şekilde dökmek lazım birilerine.
o yüzden bizim için bu ortam çok güzel oldu kimseye anlatma ihtiyacı duymadan burada rahatça paylaşabiliyoruzzz
arkadaşlarım iyiki varsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…